Dun 5 saat yol geldik Yoruldum sanirim kanama oldu yarim ped ama kirmizi yani.korktum. bugün beta HCG baktiracagim yatiyorum daha Dinleniyorum bakalim hayirlisi canimmmm
kirmizi kan daha ciddi diye biliyorum. cok dikkat etmek gerekiyo ama olmuyo iste. ben igne vurulduktan sonra bir problem kalmadi. ama bilincaltima o kadar yerlesmiski ruyamda doktora gittigimi kesede bebek olmadigini falan gordum. normalde bugun doktora gidecektim ama esim yanimda olsun istiyorum.cumartesi gidicem. sen ne zaman gidiyosun ?
Canim bugün acile kaldirdilar beni agriyla bebek tupteymis yani diş gebelik. İğne yaptılar kürtaj yyaptilar. Yatiyorum hastanede.
Bende 6 haftalık hamileyim haftaya gıdecem dokora yenı kan testı verdım bakalım pazartesi sizler sonucları paylasıcam bu kalp sesı kacın cı haftada oluyor bıder cok fazla bulantım var hıc bır sey yıyemez oldum :2:
canım eğer adet döngün 28-30 gün arası ise ve erken yumurtladıysan hamilesin demektir adete yakın da yumurtlama oluyor ama bence bebiş:)Merhaba, en son regli tarihim 5 temmuzdu. 30 temmuzda sabah saat 5 den 11 e kadar kustum. Test yaptik. Pozitif çıktı.2 gün sonra tekrar yaptim ve yine pozitif cikti. Ama reglimden gecmemesine karsin test olumlu sonuc verdi. Bu normal mi? Erken yumurtlama olabilir deniyor.
Doktora henüz gitmedik. Reglimin gecmesini bekleyip, önümdeki hafta içi gitmeyi düşünüyoruz.
canım eğer adet döngün 28-30 gün arası ise ve erken yumurtladıysan hamilesin demektir adete yakın da yumurtlama oluyor ama bence bebiş:)
Ay cok tesekkur ederim.Evet, bebisimiz geliyor Allah in izniyle :) Persembe doktora gideceğim.
kraker de yemelısın dedıler ama hıc fayda yok onlarla gezıyorum cantam tuzlu dolu ancak yıyesım yok sadece işten cıkınca evde uzanasım ve uyuyasım oluyor kı buda bulantıma tek care
hadi gözün aydın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?