2014 Temmuz Bebişlerimiz

cnim ck tatli bebisin masallah

Sağlıklı ve hayırlı bir ömür dileğimle sabah ben de kucağıma alacağım yavrumu inşallah :)

Saolun kizlar..optuk ki oglumla siziii

maşallah bebişlere allah analı babalı büyütsün bütün bebişlerimizi :)

ama kimse koymuyoki bebeginin resimlerini merak ediyorum o kucucuk datli bebekleri rabbim hepinizin bebeklerini korusun daha benim gibi bekleyen annelerde sag salim dogururuz insallah

Maşallah deyin teyzeleri minik kızım defneye

Eklentiler

• $IMG_78784047045687.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:
Canım 4 günlük oldu bugün 5. Gün 3350gr doğdu şimdi nasıl bilmiyorum toplandı gibi sanki biraz

Buda benim guzel kizim eslem mira :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405277256755.webp
    13 KB · Görüntüleme: 181

Kizlar bu da benim minik oglusum Kayram. Masallah deyin teyzeleri. Onun benim olduguna hala inanamiyorum.

ay massallah rabbim saglikli uzun omurler versin insallah gule gule buyut daha benim oglum icerde keyif yapiyo gelmedi gelmeyide hic dusunmuyo sanirim

Canim masallh omru uzun olsun ins..benim oglan gibi zayifca seninkide kac kg dogdu? Bu arada dikkatimi cekti yastiktami yatiriyorsun?
sagol canim seninde bebisinin omru uzun olsun allah anali babali buyutsun. 3320 gr dogdu. yastikla yatiriyoruz yoksa hatami ediyoruz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…