2014 Temmuz Bebişlerimiz

sagol canim seninde bebisinin omru uzun olsun allah anali babali buyutsun. 3320 gr dogdu. yastikla yatiriyoruz yoksa hatami ediyoruz bilmiyorum

Amin canim ins ... Yastik 1 yasina kadar yasak canim doktorumuz yatirma sakin dedi. gene bi arastir sen ben yatirmiyorum.

peki normal sirt ustu mu yatiriyorsun. bebek kusuyor ne yapacagimi bilmiyorum o yuzden

Amin canim ins ... Yastik 1 yasina kadar yasak canim doktorumuz yatirma sakin dedi. gene bi arastir sen ben yatirmiyorum.

Kusan bebekler genelde cok az yukseklikteki yastikta yan yatirilir kizlar arada saga sola cevirnki uyurken donemediklernden vucutlari agrimasin...dilercim bebegin kusmuyosa yastiga gerek yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki normal sirt ustu mu yatiriyorsun. bebek kusuyor ne yapacagimi bilmiyorum o yuzden

Pozisyonunu surekli degistiriyorum. Ozellikle emdirip yatirdiysam yan yatiriyorum cunku agzindan azcik sut atiyo tam kusma gibi diil ama. Dedigim gibi canim arastir doktorunla gorus benimki yastik yok kesinlikle dedi ..

Eki Görüntüle 1186006

Maşallah deyin teyzeleri minik kızım defneye

maşallah defne kızımıza :)
Rabbim sağlıklı uzun omur versın..

Buda benim guzel kizim eslem mira :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kokoş mira :) Masllah sehercim.. Rabbim kendi gibi güzel baht versın kızımıza.. Sağlıklı uzun omru olsun..

Eki Görüntüle 1196465 Eki Görüntüle 1196465 Eki Görüntüle 1196465

Kizlar bu da benim minik oglusum Kayram. Masallah deyin teyzeleri. Onun benim olduguna hala inanamiyorum.

küçük adam :) maşallah canım oglusuna.. Sağlıklı uzun güzel omru olsun inşallah..

sagol canim seninde bebisinin omru uzun olsun allah anali babali buyutsun. 3320 gr dogdu. yastikla yatiriyoruz yoksa hatami ediyoruz bilmiyorum

Pozisyonunu surekli degistiriyorum. Ozellikle emdirip yatirdiysam yan yatiriyorum cunku agzindan azcik sut atiyo tam kusma gibi diil ama. Dedigim gibi canim arastir doktorunla gorus benimki yastik yok kesinlikle dedi ..

kızlar ben yan yatış yastığı almıştım. aldığım en kullanışlı şeylerden bırı. her defasında bır sağına bır soluna yatırıyorum kuzucuğum tutulmasın dıye :) hatta doğumdan 1 hafta sonra bır tane daha aldım yedegı olsun yıkandığı zaman dıye. yan koyunca bebısı donemıyor, uykuda kusarsa ağzından akıp gıdıyor. en cok korktuğum seylerden bırı yatma pozisyonuydu, oh dedım bu yastıkla maşallah aman nazar degmesın :)
tavsiye ederim bebişte rahat ediyor sizin içinizde rahat ediyor.

Oğlum Damat Oldu :)

Eklentiler

• 10561619_514162125394772_8019847040541933387_n.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 112
Buda benim minnak kızım teyzeleri maşallah diyin:)

Eklentiler

• DSC_0756.webp
    307,4 KB · Görüntüleme: 104
Herkese merhaba dogum yaptıktan sonra yani2 aydan sonra döndüm tekrar aranıza kızım dun tam ıkı aylık oldu yaa çok güzel anne süttü alırdı ama dünden beri memeyi ağzına değdirrince öğürmeye başladı bir kaç defa öğürmeye yavrum kendını zorlayın emıyor çok üzülüyorum neden yapıyor böyle bilgisi olan varmı

Bebekler belli donemlerde emmeyi reddediyorlarmis oyle duymustum..emzirmeye devam etmek gerekiyormus. Doktorunla gorus tabi genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…