2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

Tatlim neden verdi doktor bu ilac boyle haller yapmaz diye biliyorum.tup bebekten sonra hepimiz kullaniyoruz sadece sislik ve kasiklarda hafif agriya neden olmustu bende

sevvatüp
casmink
erre
nese77................
58ketum34 kızlar yaşınızı kçıncı deneme ve hangi hastanede yapacağınızı yazarsanız listeye ekleme yapacağım sizlerden haber bekliyorum?????
cnm yas 36 3. deneme adana baskent hast tuplerde sorun

Cnm gecmis olsun niye verdi dr bu ilaci cnm sen suan tedavidemiydin yoksa cnm

Bu arada bol bebesli hayirli evlatlarimiz olsun insallah bu topikte

Srun ne canim sizde yasin kac nerede yaptiriyosun kacinci denemen ayyyy cok sordum tatlim kusura bakma
Tabiki sorabilirsin onemli degil bildigim kadariyla cevaplarim
Cnm benim tuplerimde sorun zaten biri alinmisti dis gebelikten yasim 36 3. denemem olacak insss adana baskentte cnm yaptiriyoruz

Tabiki sorabilirsin onemli degil bildigim kadariyla cevaplarim
Cnm benim tuplerimde sorun zaten biri alinmisti dis gebelikten yasim 36 3. denemem olacak insss adana baskentte cnm yaptiriyoruz

Insallah olur tatlim bu kez rabbim kucagini doldursun

Geçen aralık ayında ertelendi dondurulmuş transferim bu ay yine başladık tedaviye cumartesi günü gidicem eğer herşey güzel devam ederse salı günü transferim olucak :) allahtan hayırlısı allahım isteyen herkese versin 2 kez olur işallah .......

Insallah olur tatlim bu kez rabbim kucagini doldursun

Sagol cnm insss ikincide tutmustu ama ne yazziki 5,5 haftalikken ikiz bebeklerimi kaybettim cnm inss bu defa olursa allah tamamina erdirsin inss
İnsss allah ikincide senin yuzunu guldursun cnm allah emeklerimizin mukafatini gondersin insss

Aminnnnn cnm inss hosgeldin bu arada
Cnm hadi inss hersey yolunda gitsinde bebisini alip gel inss

hatta en buyuk destegı sen vermiştin bana o kadar karamsardım ki geçen ay normal rahım kalınlaşsın dıye beklediler bu ay artık estrofemle başladım cumartesi bakılacak ona göre buyuk ıhtımalle güzel allahım yüzümüzü güldürsün işallah şimdide ben senin umudun olurum dondurulmuşlara güvenmiyodum senin sayende kabullenmiştim eğer benimde nasip olsaydı ilk tüp bebekten sonra şuan 4 bitip 5 gircekti nasip işte aynı anda girdiğim transefere arkadaşla konuşuyorum kızı olcakmış ne kadar üzülsemde işallah umutlarım bu sefer diye dua ediyorum........rabbim hepimize sabır versin ......
Evet cnm dogru hatirliyosun hamile kalmistim ama neyazikki 5,5 haftalikken bebeklerimi kaybettim cnm mart yada nisanda tekrar baslicam inss

hatırlıyorum nekdara sevinmiştim ben bile hakımızda hayırlısı arkadaşım allah gönlümüze göre versin ....
Sagol cnm insss ikincide tutmustu ama ne yazziki 5,5 haftalikken ikiz bebeklerimi kaybettim cnm inss bu defa olursa allah tamamina erdirsin inss
İnsss allah ikincide senin yuzunu guldursun cnm allah emeklerimizin mukafatini gondersin insss

allahın izniyle güzel rabbim nasip etsin.....

Cnm benim insss bu sefer transferin olur ve dondiriklerine guven evet cnm hersey nasip inss nasibimizde vardir da teker teker hamis kalalim nisan da yaptirirsam sen de bana moral olacaksin inss cnm cumartesi guzel haberlerini bekliyorum

Canım yan etkisi olabilir ,doktorunla mutlaka konuş .

neşe sana şunu sorucam transfer ilki gibi mi ilerliyo süreç yani 10 gün sonramı belli oluyo ? şimdi bir aksilik olmazsa transfer salı olucak nasıl oluyo yani ? 2 tane dondurulmuşum var benim hayırlısı artık :)
Cnm benim insss bu sefer transferin olur ve dondiriklerine guven evet cnm hersey nasip inss nasibimizde vardir da teker teker hamis kalalim nisan da yaptirirsam sen de bana moral olacaksin inss cnm cumartesi guzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:

Evet cnm normal tupbebek gibi ilerliyor benden 10. gun istemislerdi cnm inss hayirlisi olsun cnm benim sakin stres yapma ve cok kafaya takmamaya calis cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…