kızlar dün gece progestana başladım doktor vermişti günde üç kere beni mahf tti alt ust oldum sersem gibiyim uykuhali elllerim ayaklarımda derman yok resmen .... yan etki çok mu yaptı dersniz günde 2 ye mi indirsem acaba ??
cnm yas 36 3. deneme adana baskent hast tuplerde sorunsevvatüp
casmink
erre
nese77................
58ketum34 kızlar yaşınızı kçıncı deneme ve hangi hastanede yapacağınızı yazarsanız listeye ekleme yapacağım sizlerden haber bekliyorum?????
kızlar dün gece progestana başladım doktor vermişti günde üç kere beni mahf tti alt ust oldum sersem gibiyim uykuhali elllerim ayaklarımda derman yok resmen .... yan etki çok mu yaptı dersniz günde 2 ye mi indirsem acaba ??
Aminnnnnnn inssssssBu arada bol bebesli hayirli evlatlarimiz olsun insallah bu topikte
Aminnnnnnn inssssss....................
Hosgeldin cnm
Hosbulduk canim allahim bu yolda olanlara yardim etsin
Bu arada bol bebesli hayirli evlatlarimiz olsun insallah bu topikte
Tabiki sorabilirsin onemli degil bildigim kadariyla cevaplarimSrun ne canim sizde yasin kac nerede yaptiriyosun kacinci denemen ayyyy cok sordum tatlim kusura bakma
Tabiki sorabilirsin onemli degil bildigim kadariyla cevaplarim
Cnm benim tuplerimde sorun zaten biri alinmisti dis gebelikten yasim 36 3. denemem olacak insss adana baskentte cnm yaptiriyoruz
Insallah olur tatlim bu kez rabbim kucagini doldursun
aminnnnnnn inssssss....................
Hosgeldin cnm
Aminnnnn cnm inss hosgeldin bu aradaGeçen aralık ayında ertelendi dondurulmuş transferim bu ay yine başladık tedaviye cumartesi günü gidicem eğer herşey güzel devam ederse salı günü transferim olucak :) allahtan hayırlısı allahım isteyen herkese versin 2 kez olur işallah .......
öyle hatılrıyorum sanki?
Evet cnm dogru hatirliyosun hamile kalmistim ama neyazikki 5,5 haftalikken bebeklerimi kaybettim cnm mart yada nisanda tekrar baslicam inss
Sagol cnm insss ikincide tutmustu ama ne yazziki 5,5 haftalikken ikiz bebeklerimi kaybettim cnm inss bu defa olursa allah tamamina erdirsin inss
İnsss allah ikincide senin yuzunu guldursun cnm allah emeklerimizin mukafatini gondersin insss
hatta en buyuk destegı sen vermiştin bana o kadar karamsardım ki geçen ay normal rahım kalınlaşsın dıye beklediler bu ay artık estrofemle başladım cumartesi bakılacak ona göre buyuk ıhtımalle güzel allahım yüzümüzü güldürsün işallah şimdide ben senin umudun olurum dondurulmuşlara güvenmiyodum senin sayende kabullenmiştim eğer benimde nasip olsaydı ilk tüp bebekten sonra şuan 4 bitip 5 gircekti nasip işte aynı anda girdiğim transefere arkadaşla konuşuyorum kızı olcakmış ne kadar üzülsemde işallah umutlarım bu sefer diye dua ediyorum........rabbim hepimize sabır versin ......
hatırlıyorum nekdara sevinmiştim ben bile hakımızda hayırlısı arkadaşım allah gönlümüze göre versin ....
hatta en buyuk destegı sen vermiştin bana o kadar karamsardım ki geçen ay normal rahım kalınlaşsın dıye beklediler bu ay artık estrofemle başladım cumartesi bakılacak ona göre buyuk ıhtımalle güzel allahım yüzümüzü güldürsün işallah şimdide ben senin umudun olurum dondurulmuşlara güvenmiyodum senin sayende kabullenmiştim eğer benimde nasip olsaydı ilk tüp bebekten sonra şuan 4 bitip 5 gircekti nasip işte aynı anda girdiğim transefere arkadaşla konuşuyorum kızı olcakmış ne kadar üzülsemde işallah umutlarım bu sefer diye dua ediyorum........rabbim hepimize sabır versin ......
Cnm benim insss bu sefer transferin olur ve dondiriklerine guven evet cnm hersey nasip inss nasibimizde vardir da teker teker hamis kalalim nisan da yaptirirsam sen de bana moral olacaksin inss cnm cumartesi guzel haberlerini bekliyorum
neşe sana şunu sorucam transfer ilki gibi mi ilerliyo süreç yani 10 gün sonramı belli oluyo ? şimdi bir aksilik olmazsa transfer salı olucak nasıl oluyo yani ? 2 tane dondurulmuşum var benim hayırlısı artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?