2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Aile hekimim badem yağı önermişti. Aktardan badem yağı, kakao yağı, kayısı yağı ve evden zeytin yağı koyarak karışım yapmıştım. Banyodan sonra bir süre kullandım. 1 aydır yalnızca lierac kullanıyorum. Şuan günde 1 kere kullanıyorum ama göbeğim artık büyüyor, sabah yağ akşam liearac kullanmaya başlayacağım.

Lierac phytolastil jel kullanıyorum.

Benimde 6. haftada hafif başlayan lekelenme artmış adet kanaması gibi olmuştu. 2 gece hastanede yatmıştım. Rengi kırmızıya dönerse
ve iç çamaşırına geçerse mutlaka doktoruna haber ver. Onlar için normal olsa da bizim için öyle olmuyor. Bu süreçte nane, maydanoz, adaçayı, nar vs. tüketme.

Sağol arkadaşım...

muhtemelen tuz tuketımınden kaynaklanıyor... benım 5 ay kanamalaqrım devam ettıgı ıcın hep yattım ve drum kılo almamam ıcın tuzu ve sekerı kestirdi. ıyı kı kestirmiş. tek gram tuz kullanmadım. zaten yedıgımız peynır zeytınden sebzeden gunluk tuzu alıyormusuz. hem kılo almadım hem de ödemim yok. şekerınde bebege hıc faydası yok zaten 24. haftada seker yuklemesı yapılıyor seker cıkarsa dıet verılıyor. tuz ve seker zararlı helekı ılerleyen haftalarda
Cok sagol canim bilgilerin icin ne güzel kiloda almamissin yemekleri hic tuzsuzmu yedin 0 tuza alismakta zor olur heralde

canım benimkisi çok sürmedi bir iki gün çok hafif oldu ama sende korkma canım ikizlerde sık görülen şeyler bunlar
Allah evlatlarımızı korusun

Bugün gittim doktora baktı ultrason ile olur dedi. Işte progesteron ignesine tekrar başladı. Dikkat et panik yapma sıkıntı yapma dedi. Allah yardımcımız olsun korkuyor insan

Benimde 6. haftada hafif başlayan lekelenme artmış adet kanaması gibi olmuştu. 2 gece hastanede yatmıştım. Rengi kırmızıya dönerse
ve iç çamaşırına geçerse mutlaka doktoruna haber ver. Onlar için normal olsa da bizim için öyle olmuyor. Bu süreçte nane, maydanoz, adaçayı, nar vs. tüketme.[/QUOTE]

Doğru diyorsun olmuyor canım. Işte gittim bugün doktora olur dedim. Soruyoruyorum ki daha fazla sürebilir mi ? Surerse tekrar ararım doktoru. O bitkileri hiç tuketmiyorum .

günaydın kızlar,

güzel güneşli bi gün inşallah bugun aldığımız butun haberler boyle güzel olur:21::3:

5+3 gunluk hamileyim Allahin izniyle, belirtilerim henuz bas gostermedi, ama tuhaf belirtilerde yasamiyor degilim, mesela burnumu sildigimde hafifi hafifi burun kanamsi gibi..buda bir belirtiymis,,varmi yasayaniniz??

Canım bebişin damarları o dönemde oluştuğu ve kalp kapakcıkları oluştuğu için kan dolaşımın çok hızlı ondan dolayı normalmiş. Ben yaşamıyorum ama okudum bikaç yerde.. ☺️☺️

🌸🌸🌸

Benimde bikaç gündür şişti ama suyu artırdım hemen. Günde 3 lt den aşağı içme ve ayaklarının altına 2-3 tane yastık koy yükselt. Doktoruna da mutlaka söyle. Geçmiş olsun.
Dedigin gibi suyu artirdim bende iyi geldi galiba o kadar sislik kalmadi cok sagol canim baya bi korkmustum

Allah herkese nasip etsin kan sonucumu dun ogrendim 191 cikmis yani 4 haftalik hamileymisim. tup bebek cok zorlu bir surec gercekten hem maddi hem de manevi ama Allaha sığınanaları Allah yarı yolda bırakmaz. Sadece o olsun yanımızda yeter......

çok büyük imtihanlar atlattım... Kısmette varsa hiçbir şey önünde duramazmış...Gerçi henüz erken daha kalp atışlarını duymadık ama olsun bu bile bizim için bir umut oldu....

herkese iyi günler diliyorum

Canım bebişin damarları o dönemde oluştuğu ve kalp kapakcıkları oluştuğu için kan dolaşımın çok hızlı ondan dolayı normalmiş. Ben yaşamıyorum ama okudum bikaç yerde.. ☺️☺️

🌸🌸🌸

cok tesekkur ederim canim sagolasin..bir soru daha:) senin progesteronun takip ediliyormu?

Allah herkese nasip etsin kan sonucumu dun ogrendim 191 cikmis yani 4 haftalik hamileymisim. tup bebek cok zorlu bir surec gercekten hem maddi hem de manevi ama Allaha sığınanaları Allah yarı yolda bırakmaz. Sadece o olsun yanımızda yeter......

çok büyük imtihanlar atlattım... Kısmette varsa hiçbir şey önünde duramazmış...Gerçi henüz erken daha kalp atışlarını duymadık ama olsun bu bile bizim için bir umut oldu....

gozun aydin canim, saglicakla kucaklayalim bebelerimizi insallah..bende 6. hafta icindeyim, betalarimiz baya yakin ilki benimde 186 idi:) insallah saglikli bebisler olsun, kucagimiza almak nasip olsun:16::16:

cok tesekkur ederim canim sagolasin..bir soru daha:) senin progesteronun takip ediliyormu?

Yok canım. Öyle bi takip yapmadı. Ama crinone jel kullanıyorum. Bi de bugün transferin 15.günü değerim 1000 olmuş sizce tek mi ikiz mi? Yorumlarınıza ihtiyacım var tecrübeli anneler :(

🌸🌸🌸

Yok canım. Öyle bi takip yapmadı. Ama crinone jel kullanıyorum. Bi de bugün transferin 15.günü değerim 1000 olmuş sizce tek mi ikiz mi? Yorumlarınıza ihtiyacım var tecrübeli anneler :(

🌸🌸🌸

tamam canim sagol, bende progestan igne ve estrojen bantlari kullaniyorum.. bu hormonlari kendi vudumuz uretmedigi icin disardan almamaiz gerekiyor sanirim..benimde dun 20. gunumdu beta 7000 cikti..buyk ihtimal tek..tek koydurmustuk cunku:) ama seninkini bilemiyorum canimm..saglikli olsunlardaa:16::16:

tamam canim sagol, bende progestan igne ve estrojen bantlari kullaniyorum.. bu hormonlari kendi vudumuz uretmedigi icin disardan almamaiz gerekiyor sanirim..benimde dun 20. gunumdu beta 7000 cikti..buyk ihtimal tek..tek koydurmustuk cunku:) ama seninkini bilemiyorum canimm..saglikli olsunlardaa:16::16:

Evet aynen. Sağlıkla alalım kucağımıza tek iki hepsi kabulümüz..

🌸🌸🌸

Arkadaslar 18 haftalık hamileyim yeni yeni bebeğimi hissetmeye baslamistim ama iki gündür hic hissetmedim cok ayakta kaldım ondanmidir nolur yardım edin ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum

Arkadaslar 18 haftalık hamileyim yeni yeni bebeğimi hissetmeye baslamistim ama iki gündür hic hissetmedim cok ayakta kaldım ondanmidir nolur yardım edin ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum
Hayirli olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah hic korkma bende 19 haftalik hamileyim ilk 18.haftanin sonunda hissettim net olarak bi daha 2-3 gun hic hissetmedim 2-3 sonra hafif hissettim bidaha yok ama bugun cok net bi sekilde hissettim daha küçük olduklari icin devamli bize hissettiremezlermis hareketleri panik yapma tatli biseyler yiyip dene istersen. Benimki meyveye cok tepki veriyo:52::52:

hayırlı olsun bebeğin canım ben ilk 22. hafta da hissetmiştim hareketlerini hiç panik yapma bence herşey normal şu an :34:

canim arkadaslarda yazmis zaten 18. hafta cok erken 20 den once belli belirsiz hissedersin panik yapma

hayirli olsun arkadasim zaman allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Canim hayırlı olsun Allahım bütün guzellikletini yaşatır ınş.

Back
X