2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

slm kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun.. bende 11 gün öğrendim pozitif sonucu. o gunden beri belim kopacak gibi ağrıyo.. sanki ağır kaldırmışımda ağrıyo gibi. böyle ağrıyıpta geçen var mı??

Benim ilk ayım ağrılı geçti belim kopuyordu resmen...sonra geçiyor ;)

Hoşgeldin canım!!! İnan çokkkk sevindim :21::21::nazar: Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :emir_bebek::emir_bebek: Benim 6-9. haftalarda yoğundu bulantım. Ama hiç çıkartacak kadar olmadı diyebilirim. Yani 6+ dönemde başlıyo genelde. Göğüs şişkinliği hiç bitmiyo diyebilirim.

Cok tesekkur ederim canim seni kasim aralik topiginden hatirliyorum ikizdi dimi insallah benimde oyledir 1 kez betahcg yapildi dr ikinciyi yaptirmadi suanda merakla ptesiyi bekliyorum

Kizlar herkese merhaba gecen hafta cumrtesi bizde pozitif sonucu aldik cok sukur dr 10gun sonra gel dedi ptesi gidicez cok heyecanliyim:) gunler gecmedi keseyi gorcez allahin izniyle bugun 4+6 olduk.gogus siskinligi ve surekli yemek yeme disinda bi belirtim yok:)midemde bulanmiyor sizin bulantilariniz kacinci haftada basladi?

Ben 5+5 deyim bugün hala hiçbi belirtim yok çok şükür. Zaten 6.haftada başlarmış genelde canım

🌸🌸🌸

Hoşgeldin canım!!! İnan çokkkk sevindim :21::21::nazar: Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :emir_bebek::emir_bebek: Benim 6-9. haftalarda yoğundu bulantım. Ama hiç çıkartacak kadar olmadı diyebilirim. Yani 6+ dönemde başlıyo genelde. Göğüs şişkinliği hiç bitmiyo diyebilirim.

benim 5inci haftanın sonlarında başladı. Gögüs ve şişkinlik transferden sona hep vardı. Hayırlı olsun canım. Dikkat et kendine.. Rabbim kucağıma almayı nasip etsin..

Cok sagolun kizlar ins hayirlisiyla keseyi yada keseleri goruruz:)

Cok tesekkur ederim canim seni kasim aralik topiginden hatirliyorum ikizdi dimi insallah benimde oyledir 1 kez betahcg yapildi dr ikinciyi yaptirmadi suanda merakla ptesiyi bekliyorum

Canım çikolata kisti mağduruydum ben de. Doktorum şimdi gebelikle gider dedi, inşallahhhh... Canım iki kese vardı ama biri boş çıktı. Hayırlısı böyleymiş. Şimdi bi tanecikle yola devam. Bugun de cinsiyetini öğrenicem, ben de çok heyecanlıyım. Ayy ama senin heyecanın da bi başkadır. Kalp atışı duymak, kese görmek çokk mutlu ediyo insanı. Hayırlı haberler duyalım inşallahh :nazar::nazar:

slm kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun.. bende 11 gün öğrendim pozitif sonucu. o gunden beri belim kopacak gibi ağrıyo.. sanki ağır kaldırmışımda ağrıyo gibi. böyle ağrıyıpta geçen var mı??

Hayırlı olsun canım. Bende de bel ağrısı ve adet ağrısı olmuştu ara ara ama aşırı olmadı doğrusu. Herkesin farklı oluyor. Uzan, istirahat et bence.

Araya 1 ay girince acayip bi heyecan oldu. Ama çok güzel de bi heyecan bi yandan. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim, akşama yazarım sana da :16:
Benim bulantılar hemen hemen sıfırlandı, göbüşte çıktı artık, kıyafetlere sığamıyorum. Gebe pantolonu almam lazım. Lcw ye baktım, begenmedim. Ama başka yerlerde de pahalı, mecbur ordan alıcam galiba.
Bu arada detaylı ultrasona ne zaman gireceğiz, kaçıncı haftada giriliyo? Ehehehu konudan konuya atladım baya ama :9:

evet bende sadece bol olan elbiselerime girebiliyorum :49: gören hamile olduğumu anlıyor artık. bildiğim kadarıyla 20. haftada falan gidiliyor detaylı ultrasona bebeğin 5. ayında gitmişti ablam sanırım...
bugün senden haber bekliyorum içime kız doğdu gibi hadi hayırlısı :9:

mide yanmasina sutte iyi geliyomus soguk sut bi yudum bi yudum icmeliymis benimde bugun yanma var disarda yedim belki ondandir diyodum,
bu hafta sonu 4 hafta olacak kontrole gidecem yani bakalim insallah iyidir baya büyümüştur diye dusunuyorum :1:

sütte içtim canım hiç faydası olmadı ama şurup çok iyi geldi işe yaradı :34:bende yarın yine dr gideceğim nst girmek için :52:büyümüştür tabi annesi kocaman olmuştur miniğin :16:

kızlar bizde de hazırlıklar hızla devam ediyo çarşamba günü kızımın odasını aldık 15 gün için de getirecekler :52:çok heyecanlıyım çok bi an önce allahın izniyle onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum :16::16::16:

kızlar bizde de hazırlıklar hızla devam ediyo çarşamba günü kızımın odasını aldık 15 gün için de getirecekler :52:çok heyecanlıyım çok bi an önce allahın izniyle onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum :16::16::16:

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.. Az da kalmış. Dikkat et güzel haberlerini bekliyorumz...

hayırlı uğurlu olsun canımm. Allah güzel günlerde huzur mutluluk içinde uyumasını nasip etsin. benim de pazartesi şeker yüklemem var bakalım. sanırım aç gitmem gerekiyor. umarım çok zor geçmez. şekerli suyu içmek çok zor diye duydum bi de bi kaç kişi limon götür miden kötü olmasın dedi. bakacağız artık :)

Gule gule kullanin canim RABBIM icinde huzurla buyumesini nasip etsin,darisi benim kiza

evet bende sadece bol olan elbiselerime girebiliyorum :49: gören hamile olduğumu anlıyor artık. bildiğim kadarıyla 20. haftada falan gidiliyor detaylı ultrasona bebeğin 5. ayında gitmişti ablam sanırım...
bugün senden haber bekliyorum içime kız doğdu gibi hadi hayırlısı :9:

Canım bebeğimiz erkekmiş, gayet her şeyini gördük :9::9: En önemlisi sağlık sıhhat yerinde görünüyor :nazar::nazar: Çok mutlu olduk. 2 hafta sonra yeniden çağırdı, 18. haftada bakmak istediği şeyler varmış. Anlamadım ama.. 18. haftada ne bakılıyo ki acaba :44:

Arkadaslar ne guzel erkenden bebeğinizin cinsiyetini öğreniyorsunuz ben bu hafta 20 haftalık olacam ins daha ogrenemedim cok merak ediyorum ama kismetse bu hafta ogrenecem

6. gun donmus embiryoydu canim..sirt agrisi, mide gazi, burun kanamasi, goguslerde sslik agri sizlama, kasikta hafifi batma idi canim..ama ilaclarda yapiyor diyorlar..

Arkadaşlar 7.gun idrar testi yapıp negatif olan sonra kanda pozitif olan var mı acaba,burda çoğu arkadaş sanırım idrar da silikte olsa netice alıyor benim 3.gun 2.kalite embriyo

Canım bebeğimiz erkekmiş, gayet her şeyini gördük :9::9: En önemlisi sağlık sıhhat yerinde görünüyor :nazar::nazar: Çok mutlu olduk. 2 hafta sonra yeniden çağırdı, 18. haftada bakmak istediği şeyler varmış. Anlamadım ama.. 18. haftada ne bakılıyo ki acaba :44:

Günaydın canim. Sansiyla gelsin paşan. Bahti acik olsun ömrü guzel olsun insallah.
Tedirgin olma. 18. Haftada bana ayrıntılı ultrasonla bakmislardi ve 4lu tarama testi yapilmisti. Bende oglusumu yarim saat doya doya seyretmistim ;)

Back
X