Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi pazarlar hepinize![]()
Gunaydin canim sen hareketleri hissetmeye basladin mi?
iyi pazarlar hepinize![]()
Gunaydin canim sen hareketleri hissetmeye basladin mi?
Sanada iyi pazarlar canim sen 54de kilo mu diyosun ben hic agzini acmayayim o zaman:)
sana da günaydın canımyok bitanem daha hiç hissetmedim
![]()
Ahhh ahh ne kadar sabirsiziz hersey hemen olsun istiyoruz:)
valla canım ya şimdi bana ne günler geçiyo ne aylar sanki zaman takıldı kaldısabırsızlıktan çatlıyoruz
pazar günü çok can sıkıntısı hava çok soğuk eşim yok ben yalnızım zaman geçmiyor![]()
Aslinda cok hizli geciyor uc ay oldu masallah banada pazar cok hozli geciyor
geçiyo canım geriye baktığımız da ilk haftalar hayırlısıyla gelmiş geçmiş bile
bana da hiç hızlı geçmiyor ya çok sıkıldım eşimin yine sınavı var sınavdan gelip bide nöbete gidecek sabah gelecek![]()
hasretim
ah canım senin için valla çok zordur inşş yakın zaman da geçer bu sıkıntıların kuzum sağlığına kavuşursun
ben şu an 54 kilo oldum canım 1 kilo aldım yanikarnım da belirginleşmeye başladı
![]()
54 kilo çok ideal bak kıskandım şimdi seni ben de bir zamanlar bu kilodaydım tedaviler stres derken kilo aldım...64.5 la başladım hamileliğe şuan 66.5 oldum.kilo konusunda biraz hassasım spor yapmayı da seviyorum doğumdan sonra veririz inşallah...
54 kilo çok ideal bak kıskandım şimdi seni ben de bir zamanlar bu kilodaydım tedaviler stres derken kilo aldım...64.5 la başladım hamileliğe şuan 66.5 oldum.kilo konusunda biraz hassasım spor yapmayı da seviyorum doğumdan sonra veririz inşallah...
Aynen bende 65 le hamileyim 2 kilo aldim bile insallah 80 i gecmem diyorum :))
ikinci üç aya girdik biraz daha rahat geçiyormuş evde otur otur gün bitmiyor düşük tehlikesi de bayaa bir azaldı diyor doktorum yürüyüş yapmaya başlayabiliriz...80 sayısı korkunç geliyor((
havalar çok soğuk yürüyüş falan hak getire mecbur olmasam hiç çıkmıcam dışarı
ikinci üç aya girdik biraz daha rahat geçiyormuş evde otur otur gün bitmiyor düşük tehlikesi de bayaa bir azaldı diyor doktorum yürüyüş yapmaya başlayabiliriz...80 sayısı korkunç geliyor((
havalar çok soğuk yürüyüş falan hak getire mecbur olmasam hiç çıkmıcam dışarı