2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Allaha sukur iyiynis canim bende korktum diger keseyle alakali buyuk ihtimalle dedi ne olur ne olmaz diye progestan verdi fitil gibi kullanacakmisim sabah aksam ense kalinligina burnuna filan bakti artik bebek gibi gözüküyo burnu filan o kadar belliydiki:)) surekli hareket ediyodu bi de sanki elini emiyomus gibi geldi bana artik uyduruyomuyom bilmem:))

ohh bugün kendimden sonra sana da derin bir ohhh.çok şükür iyimiş...o fitilden ben de kullanıyorum aslında dün son günümdü ama doktor bir hafta daha uzattı...evett ya nasıl bebeğe benziyor dimi parmak kadarcık...çok hareketli yüzüyor sanki.elini emiyormu bilmiyorum ama benimki de elini ağzına götürüğyordu...

bende hamileyim çok şükür değerim 550,63 çıktı... aranızda eylül ekim topiğinden tanıdığım hamişler var...13gün sonra kese görmeye gidicez Allah nasip ederse... şu kalçadan vurdurduğum progestandan ne zaman kurtulucam ya mos mor oldu kıçım:50::50::50::50::50:
yarın benim de son 1 tane o iğneden var çok iğrenç ağrısı var ya yağlı olduğu için kolay kolay geçmiyor
yinede bebişiçin değer ikizmi acaba tek mi çok merak ediyorum...:16::16::16::16::16::16:
:nazar:tebrikler canım çok sevindim rabbim bütün isteyen herkeze nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder hoş geldin aramıza :16::16::16::16::16::16::16:
benim de dün kırmızı lekelenmelerim olmuştu.sabah gittik doktora herşey yolunda dedi çok şükür bebişin kalbini dinletti rahatladık.az önce komşum burdaydı onun da oluyormuş kahverengi lekelenmeri kaç kere oldu hatırlamıyorum dedi.2 tane kızı var bal gibi.senin de iyi olcak inşallah...
çok şükür canım bebişin iyimiş yat dinlen canım bol bol istirahat et :31:valla doğurana kadar rahat huzur yok hep diken üstünde olacağız galiba :1::1:
yaaa kızlar bende bugün bir akıntı var...koyu sarı renkte....çok yoğun rahatsız edici...sizlerde de oluyormu???ben jeli bırakalı 3 gün oldu...bu akıntı bugün başladı anlamadım....
ayy sorma canım bende de o sarı akıntıdan var 1 haftadır olmaya başladı :23:ben sürekli günlük ped kullandığım için pek rahatsız etmiyor beni sürekli değiştiriyorum :21:
benımde 12. gün 628 çıkmıştı baya yakın değerler :1:
yok cnm görmedim daha, cuma gunu ayın 20sinde randevum var inşallah bi sorun çıkmaz:16:
inşş canım 20 de rabbim yüzüne bakar sevinçle gelirsin buraya herşey yoılundadır kuzum :34:
Yeni geldim araniza isten ciktim geldim napiyon nasilsin
iyiyim bitanem ne olsun işte eşim bugün evdeydi market alışverişi yaptık beraber evde sıkıldım iyice iyi geldi biraz :52:
Allaha sukur iyiynis canim bende korktum diger keseyle alakali buyuk ihtimalle dedi ne olur ne olmaz diye progestan verdi fitil gibi kullanacakmisim sabah aksam ense kalinligina burnuna filan bakti artik bebek gibi gözüküyo burnu filan o kadar belliydiki:)) surekli hareket ediyodu bi de sanki elini emiyomus gibi geldi bana artik uyduruyomuyom bilmem:))
maşallah canım bebişler büyüyo kocaman oldular minnoşlar :52::52::52::52:rabbim inşş kucağımıza almayı da nasip eder :16:minicik bişey ama nasıl ekran da kıpı kıpır :52::52:
Kizlar idrarimda +3lokosit cikti idrar kulturu yaptirdimmm ureme olmadi ciktiiiii bu ne celiskidir boleeeeeee???????????????????

canım ya valla sende bi rahata eremedin kuzum sürekli rahatsızlığın çıkıyo rabbim yardımcın olsun :31:

Son düzenleme:
:nazar:tebrikler canım çok sevindim rabbim bütün isteyen herkeze nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder hoş geldin aramıza :16::16::16::16::16::16::16:

çok şükür canım bebişin iyimiş yat dinlen canım bol bol istirahat et :31:valla doğurana kadar rahat huzur yok hep diken üstünde olacağız galiba :1::1:

ayy sorma canım bende de o sarı akıntıdan var 1 haftadır olmaya başladı :23:ben sürekli günlük ped kullandığım için pek rahatsız etmiyor beni sürekli değiştiriyorum :21:

inşş canım 20 de rabbim yüzüne bakar sevinçle gelirsin buraya herşey yoılundadır kuzum :34:

iyiyim bitanem ne olsun işte eşim bugün evdeydi market alışverişi yaptık beraber evde sıkıldım iyice iyi geldi biraz :52:

maşallah canım bebişler büyüyo kocaman oldular minnoşlar :52::52::52::52:rabbim inşş kucağımıza almayı da nasip eder :16:minicik bişey ama nasıl ekran da kıpı kıpır :52::52:

canım ya valla sende bi rahata eremedin kuzum sürekli rahatsızlığın çıkıyo rabbim yardımcın olsun :31:

Cnmmm agzina saglikkk aynennnn ole bn bi rahata eremedimmm :(((( hala migde bulantilarimda devammmmm

çoook teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız hayırlısıyla Allahım onları korusun bizlere bağışlasın:16::16::16::16::16::16:

merhaba kızlar bende aranıza katıldım
5. gün transferiydi dün 9. gün değerim 142,38 çıktı maşallah
ALLAHım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin daha çok minikiz :1: yarında testim var güzel haberler veririm inşallah
değerim iyimi kızlar :16:

bu arada bana da 15 gün dediler ama ben bekleyememiştim 5+3 de keseyi görmüştük...senin kaç oldu???

ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum 13.kasımda adet olmuştum en son nasıl hesaplanıyokiiiii ??? ben doktora gidince öğrenicem diye biliyorum ?:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Back
X