2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım kabızlığın en güzel çözümü kayısı sabahları aç karnına ıkı tane ye bıraz su iç ustune ve kahvaltını ole yap gerçekten işe yarıyo .. ben hareketsızlıkten çektım bu sıkıntıyı valla bana yaradı ama şu günlerde kayısıdan tıksındım yıyemıyorum :15: 3. aydan sonra mıde bulantıları geçer dıolar doğrumu ?
Valla dogrusunu istersen benim hic olmadi sadece bir sabah bulantim oldu insallah seninde uzun surmez

canım gaz sorunu bende de var gazman gibi oldum resmen :52: Allahtan eşim gunduz işte valla yanında utanıyom mıde bulantımda bıle önce gaz cıkıyo öğürürken :17: mıde yanmasına maden suyu ıyı gelıyo o da gaz cıkarıyo ama rahatlatıyor en azından.. allah yardımcımız olsun :34:
:9::9::9:utanmak olmak canım yap rahatla boşver gitsin :9::9:
Yediğim seylere gore degisiyo gaz sorunu insallah atlatursiniz kizlar hic bilmiyorumki ne yapmak lazim usuttuncede olur derler bende zirt pirt kabiz oluyorum bıktım valla bacakalrim ve belim agriyo benim artik bi de bugun utu yaptim baya bi iyice artti agri allah hepimizin yardimcisi olsun

benim de kabızlık sonum var canım :37::37:ne yaptıysam olmadı ileri ki aylar da daha kabızlık artacakmış :30::30::30:

kızlar selam, yarın 5+6 olucaz Allahın izniyle ve ben ilk defa ultrasona giricem.
kesenin içinde bebeği görürmüyüz sizce, kalp atışı görme şansımız var mı ki baya heyecanlıyım:18:

kızlar selam, yarın 5+6 olucaz Allahın izniyle ve ben ilk defa ultrasona giricem.
kesenin içinde bebeği görürmüyüz sizce, kalp atışı görme şansımız var mı ki baya heyecanlıyım:18:

ayyyyyyy canımm büyük gün gelmiş gelice anlat ne olduğunu çok merak ediyorum güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle:16::16::16::16:

ayyyyyyy canımm büyük gün gelmiş gelice anlat ne olduğunu çok merak ediyorum güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle:16::16::16::16:

saol cnm inşşallah bunu da güzelce atlaırız bakalım. :18:
tecrübeli arkadaşlara sordumm bakalım bende merak ediyorum çok:52:

kızlar kabızlığınız vasa en mükemmel çözüm bal kabağı... kabak tatlısı yapıyorum ben hem çok faydalı üzerinede bol ceviz dökün harika oluyo hazır soyulmuş satılıyo zaten ... şekerini az koyuyorum ben.... inanın öyle rahat yapıcaksınızki kendiniz inanamazsınız şiddetle tavsiye ediyorum... metabolizmayıda hızlandırıyo:16::16::16::16::16: yaparkende zorlanmıyosunuz :17::17::17::17:

Kese görünür ama kalp atisi gorunmeye bilir bende ilk defa 6 haftanin sonunda gitmistim doktor daha yeni baslamis kalp atisi demisti insallah görürsünüz sizde

kızlar kabızlığınız vasa en mükemmel çözüm bal kabağı... kabak tatlısı yapıyorum ben hem çok faydalı üzerinede bol ceviz dökün harika oluyo hazır soyulmuş satılıyo zaten ... şekerini az koyuyorum ben.... inanın öyle rahat yapıcaksınızki kendiniz inanamazsınız şiddetle tavsiye ediyorum... metabolizmayıda hızlandırıyo:16::16::16::16::16: yaparkende zorlanmıyosunuz :17::17::17::17:

Hic sevmiyorumki kabagi sevsem babaannem surekli pisiriyo onlardan alirim kendim ugrasmam bile ama iste kokusunu sevmiyorum

canım ılk defa 4+4 de keseyı gördüm üstelik karından bakıldı gayet net görünüyordu yalnız ben acıl gıtmıştım kontrolüme daha vardı üstüne bır hafta sonra 5+5 de kalp atışını gördük oda karından bakıldı ufacık kalbı hareket edıyodu :D inş sende görürüsün :D

ayy canım annemde çok güzel yapar şimdi aklıma soktun aşk olsun :D nerden bulcamda yıcem şimdi :D

Kese görünür ama kalp atisi gorunmeye bilir bende ilk defa 6 haftanin sonunda gitmistim doktor daha yeni baslamis kalp atisi demisti insallah görürsünüz sizde

evet cnnm bugunlerde başlıyormuş kalp atışı inşallah görürürm ben de sizin gibi:16:, şimdi daha da heyecanlandım yarını zor edicem

canım ılk defa 4+4 de keseyı gördüm üstelik karından bakıldı gayet net görünüyordu yalnız ben acıl gıtmıştım kontrolüme daha vardı üstüne bır hafta sonra 5+5 de kalp atışını gördük oda karından bakıldı ufacık kalbı hareket edıyodu :D inş sende görürüsün :D

canım saolasın inşallah bize de nasip olur bu mutluluk, çok heyecanlıyız :52:
duymasak, görsek de yeter tabi minik kalbinin attığını, ben kendimi tutamam ağlarım heralde mutluluktan:5:

canım nerelerdesın senı merak ettım ne zamandır gırmıyorsun kk ya umarım ıyısındır... arada ses ver :16:

canım saolasın inşallah bize de nasip olur bu mutluluk, çok heyecanlıyız :52:
duymasak, görsek de yeter tabi minik kalbinin attığını, ben kendimi tutamam ağlarım heralde mutluluktan:5:

valla ınsan çok etkılenıyo canım eşimde bende bır hafta sevınçten ağzımız açık gezdık :D bıde kanama gecırmıştım kaybetme korkusu öldürmüştü bizi ama bı baktık bızımkı kalp atışını bıle gösterdı bıze ben ıyıyım mesajını verdı ufaklık:16: sizde görürsünüz merak etme.. bıde kalp atışlarını dinlemek için ısrarcı olma pek ıyı değilmiş bana tup bebek doktorum solemişti.. bızımde kontrolumuz çarşamba gunu vallla iple çekiyorum.. gel çarşamba gellll:36:

valla ınsan çok etkılenıyo canım eşimde bende bır hafta sevınçten ağzımız açık gezdık :D bıde kanama gecırmıştım kaybetme korkusu öldürmüştü bizi ama bı baktık bızımkı kalp atışını bıle gösterdı bıze ben ıyıyım mesajını verdı ufaklık:16: sizde görürsünüz merak etme.. bıde kalp atışlarını dinlemek için ısrarcı olma pek ıyı değilmiş bana tup bebek doktorum solemişti.. bızımde kontrolumuz çarşamba gunu vallla iple çekiyorum.. gel çarşamba gellll:36:

ne mutlu size Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin cnm. yarın bilgi veririm size ben :1:

Hic sevmiyorumki kabagi sevsem babaannem surekli pisiriyo onlardan alirim kendim ugrasmam bile ama iste kokusunu sevmiyorum

canım kabızlığa çok iyi hem öyle yoğun bi kokusu yokki eşimde hiç sevmiyodu şimdi bayılıyo... incirde iyi geliyo...

ayy canım annemde çok güzel yapar şimdi aklıma soktun aşk olsun :D nerden bulcamda yıcem şimdi :D[/QUOT

:1: ay seninde canınmı çekti oyyy kıyamam:9::9::9::9:

Benim tam 5+6 da alttan muayene ile kalp atışı görünüyordu ama doktor dinletmemişti.duyulmayabilir de sakın endişelenme ... Bir hafta sonra gümbür gümbür duymuştuk...çok şaşkındık eşimle sevinemiyorduk bile ama şuan tadını çıkarıyoruz... İnşallah sen de hayırlısıyla duyarsın...

bende canım 6 haftalıkken ilk kont gittiğim de alttan bakılmıştı ve küçük bi kese için de susan tanesi kadar bişey görünüyodu:52::52::52::52: sadece kalbi atıyodu ama duyulmamıştı 8. hafta da gidittiğim de naşallah gümbür gümbür duyulmuştu:16:duymasan sa hiç panik yapma kuzum çok normal yani kuzum :16:
inş yarın güzek haberler verirsin bizlere :34:

bende bal kabağına bayılırım çook severim çokta hafif bi tatlı :52::52::52:kabızlığa iyi geldiğini şimdi duydum en yakın zaman da yapayım :56:

Back
X