amin canım...allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
inşşş canım benim inşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım...allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
hayırlısı olsun canımm
![]()
Ben şimdi keseyi gördüm. Tek kese görüldü. Herşey normal dedi doktorum. Sabah hafif lekelenme olunca apar topar doktora gittim. Çok şükür keseyi gördük. Çok sevindim. Hemde karindan baktığı halde görüldü. 4+2 gunlukmus. Cok sevindim. Darısı başına. Bence bekleme betahcg 1500 üstü olunca kese görünüyormus.
Sağol canım benim ya ne sancılı bir surecmis böyle; )
gözün aydın canım....darısı diğerlerine inşallah....hiç bitmiyor çünkü bu stres canım...allah hepimizin yardımcısı olsun...
aynen canım sorma daha ne stresli günler geçireceksin kuzumben hala diken üstündeyim her dr gidişim de çok tedirginim ne olacak dr ne diyecek herşey yolunda mi diye allahın izniyle doğurana kadar rahat huzur yok :26:
Öyle valla bu iş bebislerimizi kucağımiza alana kadar bitmeyecek. Allah yardımcımız olsun.
Ben şimdi keseyi gördüm. Tek kese görüldü. Herşey normal dedi doktorum. Sabah hafif lekelenme olunca apar topar doktora gittim. Çok şükür keseyi gördük. Çok sevindim. Hemde karindan baktığı halde görüldü. 4+2 gunlukmus. Cok sevindim. Darısı başına. Bence bekleme betahcg 1500 üstü olunca kese görünüyormus.
Iyi geceler kizlar bebegimi gordum sukur cok iyi kiz olabikir dedi dotorum:))))0
kızlar günaydııınnnnn...bende şimdi doktordan geliyorum....bebişimiz gayet iyi çok şükür....ense kalınlığı normal....görünümü normal çok şükür....2li tarama içinde kan verdik....haftaya belli olacak..... cinsiyetine de doktor % 90 kız dedi :)))) haftaya tam kesinleşir dedi.... bakalım hayırlısı...kız erkek faretmez sağlıklı olsunda....sadece eşim için sevindim....oda sağlıklı olsun hayırlısı olsun da diyordu...ama gönlünden kız geçiyordu.... bakalım inşallah haftaya değişmez cinsiyeti...
canım gözün aydın :) bende senın gıbı olmuştum 4+4 de kanamam olmuştu hemen doktorda aldık soluğu ve karından bakıp keseyı gormuştu şükür :)çok dıkkat et kendıne yat dınlen iş yapma eğilip kalkma çok yenı daha çok özen ıstıyo bızım bebişler :)allah kucağımıza almayıda nasıp etsın inşş :)
aynen canım hep tedirginlik olacak normal olmadığı için işimiz valla çok zor![]()
kızlar bebeğimi gördüm tekmiş
kalp atışını da gördük dünyalar bizim oldu
İnşallah Allah tamamına erdirir hepimizinkini inşallah
gözün aydın canımne güzel bugün herkes bebeğini görmüşş özendim valla bende görmek ıstıyorum
![]()
Ohhh maşallah maşallahhh cnm çok sevindim allahım hep böyle güzel haberler alırsın inşallah cnm benim
inşallah cnm darısı tez zaamanda senın başına inşallah![]()
Inşallah canım benim inşallah ne kadarlikmis? Kalp atışıda duyulmus hayırlı olsun.kızlar bebeğimi gördüm tekmiş