2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Inşallah canım benim inşallah ne kadarlikmis? Kalp atışıda duyulmus hayırlı olsun.

cnm bu gun 5+6 dayız. kalp duyulmadı da ekrandan yanıp sönuyordu sadece attıgını gördük, iki hafta sonra dinlicekmişiz hayırlısıyla,
darısı başına cnm

gözün aydın canım... darısı bize o zamana kadar kalbim durmazsa tabiiii:52::52::52::52::52::52:

aynen cnm darısı başına zaten az kaldı senın de:1:
bende çok heyecanlandım kalbım gum gum atıyodu, çok acayip bir şey yaşayınca anlıcaksın sende yakında:52:

cnm bu gun 5+6 dayız. kalp duyulmadı da ekrandan yanıp sönuyordu sadece attıgını gördük, iki hafta sonra dinlicekmişiz hayırlısıyla,
darısı başına cnm

O zaman bugün senin normal kontrol gunundu? Keseyide gorunce isler biraz daha kolaylaşıyor ama artık bebisin bizimle olduğu kesin o yüzden de sorumluluk artıyor. Bol bol dinleyip kendimize iyi bakma zamanı

kızlar merhaba bende pazartesi hamile olduğumu öğrendim
5.gün transferi 9. gün 142,35 11 . gün 352,02 çıktı :16:

size sorum olacak yürüken bugün kasıklarımda batma oluyor normalmidir
korkuyorum da bişey olacak diye :49:

perşembede inşallah kese görmeye gideceğiz

O zaman bugün senin normal kontrol gunundu? Keseyide gorunce isler biraz daha kolaylaşıyor ama artık bebisin bizimle olduğu kesin o yüzden de sorumluluk artıyor. Bol bol dinleyip kendimize iyi bakma zamanı

evet cnm ılk gıdışımdı doktora. sonucu aldıktan sonra 12 gun say gel demişti. ıkı hafta sonra tekrar çağırdı benı.
ondan sonra ayda 1 e düşücekmiş kontroller

canım gözün aydın hayırlı olsun.
bende rahımde batmalar olmuştu, ama kişiden kişiye değişıyor. suan yerleşmeye çalışıyor zaten minnak:nazar:

canım gözün aydın hayırlı olsun.
bende rahımde batmalar olmuştu, ama kişiden kişiye değişıyor. suan yerleşmeye çalışıyor zaten minnak:nazar:

tşkler bitanem kan değerlerim iyimi :) 2. kan testimde 2,5 katı artışım oldu şükür
bişey olacak diye çok korkuyorum :)otururken yok ta yürürken oluyor :) seninde hayırlı olsun canım

tşkler bitanem kan değerlerim iyimi :) 2. kan testimde 2,5 katı artışım oldu şükür
bişey olacak diye çok korkuyorum :)otururken yok ta yürürken oluyor :) seninde hayırlı olsun canım

benımde 2,5 kat artmıştı senkıde bence gayet iyi.
benım 8. gun 103, 10. gun 247ydi. aynı gıbı değerlerimiz senınle:1:
ben kendımı bu gune kadar yedım durdum herşey yolundamı dıye, elımde olsa her gun kan testı yaptırırdım sana önerim hiiöç kafanı takma keyfını cıkar herşey yolunda maşallah:nazar:

aynen cnm darısı başına zaten az kaldı senın de:1:
bende çok heyecanlandım kalbım gum gum atıyodu, çok acayip bir şey yaşayınca anlıcaksın sende yakında:52:

canım değerin baya yüksekti ben ikiz falandır diye tahmin ediyodum... tabi sağlıklı olsunda ikiz tek fark etmez... kaçıncı gün embriyosuydu seninki ve kaç tane transfer edilmişti cevap verebirsen mutlu olurum canım...şimdiden teşekkürler:16::16::16::16:

benımde 2,5 kat artmıştı senkıde bence gayet iyi.
benım 8. gun 103, 10. gun 247ydi. aynı gıbı değerlerimiz senınle:1:
ben kendımı bu gune kadar yedım durdum herşey yolundamı dıye, elımde olsa her gun kan testı yaptırırdım sana önerim hiiöç kafanı takma keyfını cıkar herşey yolunda maşallah:nazar:

:1: sağol tatlım 8 yıl sonra 2. tüp bebekle sahip oldum bebikoma :)
insanın ister istemez korkuları oluyo inşallah haftaya perşembe keseyi görsek bide kalp atışı
ah annelik işteee :17: sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize

kızlar hamilelikle ilgili kitap okuyomusunuz okuyosanız banada tavsiye edebileceğiniz kitap varsa söylerseniz sevinirim... resimli olsun ama :9::9::9::9: bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok:26:

kızlar hamilelikle ilgili kitap okuyomusunuz okuyosanız banada tavsiye edebileceğiniz kitap varsa söylerseniz sevinirim... resimli olsun ama :9::9::9::9: bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok:26:

cnm bende bugun onu düşündüm. internetten araştırıp bulalım ben burdakı kk yorumlarına ve tavsiyelerine çok güveniyorum. karar verdıgınde yaz olur mu bende alıyım.
bir de benım çok ızlemek istediğim bir belgesel var. bebeğin anne karnındaki gelişimini doğana kadar gösteren, anlatan bir belgesel varmış. onu bulabılırsem alıcam:9:

cnm bende bugun onu düşündüm. internetten araştırıp bulalım ben burdakı kk yorumlarına ve tavsiyelerine çok güveniyorum. karar verdıgınde yaz olur mu bende alıyım.
bir de benım çok ızlemek istediğim bir belgesel var. bebeğin anne karnındaki gelişimini doğana kadar gösteren, anlatan bir belgesel varmış. onu bulabılırsem alıcam:9:

inşallah bulabiliz canım şöyle hafta hafta gebeliği anlatan ve bebeğin gelişim reşimleri olan bir kitap istiyorum...:16::16::16::16::16:

kızlar bebeğimi gördüm tekmiş:nazar:
kalp atışını da gördük dünyalar bizim oldu:8::8:
İnşallah Allah tamamına erdirir hepimizinkini inşallah
gözünaydın canım çok şükür görmüşsün bebeğini :16::16:rabbim tamamına da erdirir inşş :16:

tebrikler canım gözünaydın allah kucağına da almayı da nasip eder 8 yıl sonra mucizene kavuşmuşun :16:

kızlar kalçadan yaptırdığınız iğneyi koldan veya bacaktan yaptıranlar oldumu... mosmor oldu artık kalçam çürüdü resmen...

Back
X