2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

:nazar:kızımla beraber biz geldikkk allahın izniyle kızım oluyo çok şükür rabbime gönlüme göre verdi nasip etsi binlerce kez şükürler olsun bebişim de çok iyi :16::16::16::16::16:hatta bugün bişeyler aldık kızımıza ilk cicileri :52::52::52::52::52::52::52:

senin doktorun daha önce de kız demişti dimi yanlış hatırlamıyorsam...cinsel organı tam olarak görünüyormuydu yani sen gördün mü???

:nazar:kızımla beraber biz geldikkk allahın izniyle kızım oluyo çok şükür rabbime gönlüme göre verdi nasip etsi binlerce kez şükürler olsun bebişim de çok iyi :16::16::16::16::16:hatta bugün bişeyler aldık kızımıza ilk cicileri :52::52::52::52::52::52::52:

ayyyy gözün aydınnn canım:16: herkesın kızı oluyo bana kıss kalmıcak bu gidişle :9:

ayyyy canımmm ne güzel...gözün aydın...hem allah gönlüne göre vermiş...hemde sağlığı iyi çok şükür....darısı bizim başımıza....

oyyy yerim ben senin kızını...maşallah allah sağ salim kavuştursun sizi...doktor da bana 11. hafta kız 12. hafta erkek dedi geçen hafta gitmedik...benim de gönlümden kız geçiyordu...yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek...erkekte pek yanılma olmuyormuş.erkek diye alıştırdık kendimizi...heralde yarın kesin birşey söyler...
sağol canım canım valla bugün ayaklarım yere basmıyor sevinçten :21::21:rabbim bu güzel duyguları herkese yaşatsın inşş :16:bana da 11. hafta da erkek gibi demişti :1::1:inşş seninki de kesinleşir bi an önce:34: bugün bişeyler aldım nasıl güzel bi duygu anlatamam ilk kez bebeğim için alışveriş yaptım :52::52::52::52:
senin doktorun daha önce de kız demişti dimi yanlış hatırlamıyorsam...cinsel organı tam olarak görünüyormuydu yani sen gördün mü???
tüp bebek dr erkek diğer dr hep kız demişti nihayet kız olduğunu anlaşıldı canım :1:yok canım ben heyecandan görmedim farkedemedim yani :16:
ayyyy gözün aydınnn canım:16: herkesın kızı oluyo bana kıss kalmıcak bu gidişle :9:
sağooool canım benim rabbim inşş sizlere de göstersin bu günlerir :21:
Ohh masallah canim darisi bizim basimiza insallah gozunaydin
amiiiiiiiiiin canım benim inşşşş :52::52:
ayyyy canımmm ne güzel...gözün aydın...hem allah gönlüne göre vermiş...hemde sağlığı iyi çok şükür....darısı bizim başımıza....
valla canım biz de çok sevindik sağolsın darısı sizlerin de başına :21:çok şükür rabbime gönlüme göre nasip etti :16:

maşallah canım darısı bize alrsın artık süslü süslü kıyafetler ne güzel...esra erolunda kızı oluyomuş odabugün açıkladı:52::52::52:

ay canımmaşallah ya benim de 2 aralık dı transferim değerlerin nasıldı acaba bende yarın gidecgeg.kese için kaçml olmuşkese

Canım benim ben buraya bakana kadar sen keseni gormussun bile tebrik ederim çok. .. benim degerlerim 10.gun 209 12.gun 501 26. Gun 3300 du. Heyecanla kalp atislarini bekliyorum. Kesmde 56 mm

Son düzenleme:
Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin

Canım benim cok dikkat et bol bol istirahat et. Allah birdaha yasatmasin inşallah. Bizimkiler kiymetli ve bence çok nazlı bebekler.

Ayy canım benim tebrik ederim. Ben şuanda o duyguyu düşünemiyorum bile. Ne kadar da mükemmel bir duygu.

canım benimkide 550,63 acaba benimde ikiz olabilirmi :) ay çok heycanlı:52:

Ayyy demeee:-) heyecanladírdın beni havvamm kardesimm:-) oyle hissediyosan oyledir, hem baksana degerler aynīymıs ikinizin:-) :-)
Teyzesine ugur getirdi yegenlerim ve senin duaların ,söyleyeyim de sevinn:-)
Tedavim 2 subat:-) :-) :-) innsallahh transferim dogum gunumde,yaradanımmm nasip et :-)

Son düzenleme:

cnm gözün aydın Allah gönlüne göre vermiş ne güzel:nazar:
kızını süslersin ohh ohh ne güzl bir duygu allah bize de nasip etsin.
senın ılk kız olduğu kaçıncı haftada belli olmuştu cnm , tahminen söylemiş ya doktorun

Allahim ne guzel belli olmus oof ben hem kiz olsun citirik bisey diyorun sonra diyorum ki yok ya tos tos bi oglan olsun allahim ne olursa olsun bi aanevvel evvel gecsin haziran olsun kocamda tosuncuk diye seviyoo adama malum mu oluyo ne sanki benimki erkek gibi geliyo bana kananam da kahverengiye dindu hepinizden allah razi olsun aysegulcum dikkat et kendine canim cok ayakta kalmaktanda olur dedi allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin insallah

Allahim ne guzel belli olmus oof ben hem kiz olsun citirik bisey diyorun sonra diyorum ki yok ya tos tos bi oglan olsun allahim ne olursa olsun bi aanevvel evvel gecsin haziran olsun kocamda tosuncuk diye seviyoo adama malum mu oluyo ne sanki benimki erkek gibi geliyo bana kananam da kahverengiye dindu hepinizden allah razi olsun aysegulcum dikkat et kendine canim cok ayakta kalmaktanda olur dedi allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin insallah

bizde erkek diye seviyoruz babası ne hayyaller kuruyo oğluyla maça gidicekmiş kendi acayip gs lı :) neler neler.. ben de kız delisiyim. yani ne olursa olsun bizim için çook biyik bir sevinç olucak. Allah sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
kanaman kesildi demek cnm kahverengi olması iyi bişey. hafta bire düştü benım progestan iğnelerim. her gun jel var tabi. sende kullanıyorsun diymi hala

Ayyy demeee:-) heyecanladírdın beni havvamm kardesimm:-) oyle hissediyosan oyledir, hem baksana degerler aynīymıs ikinizin:-) :-)
Tedavim 2 subat:-) :-) :-) innsallahh transferim dogum gunumde,yaradanımmm nasip et :-)

canım nilnurum bitanem ay mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu okadar sevindimki anlatamam bitanem Rabbime heeep dua ediyorum senin gibi kalbi temiz melek gibi bir insan anneliği çok hak ediyo yerim ben seni ayyy çığlık atasım geldi... inşallah olucak inşallah dualarımızı dahada çok arttırıyoruz artık gelsin yeğenlerim benimmmmm yiycem onları:52::52::52::52::52::52::52::21::21::21::21::21::21::21:

maşallah canım darısı bize alrsın artık süslü süslü kıyafetler ne güzel...esra erolunda kızı oluyomuş odabugün açıkladı:52::52::52:
sağol canım benim inşş rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip etsin :16::16:ben hamile kalmadan önce de hep aklımdan kız geçiyodu allahım çok büyük :21:
esra erol yine mi hamileymiş :53:
Ayy canım benim tebrik ederim. Ben şuanda o duyguyu düşünemiyorum bile. Ne kadar da mükemmel bir duygu.
tşk ederim kuzum darısı hepinizin başına olur inşş :16::16:muhteşem bi, duyguymuş allahım herkeze tattırsın :21:

rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşş canım :16:bence annenin içine ne doğarsa o oluyo hissediyor yani rabbim neyi nasip ettiyse o olsun canım :34:
ah ben de bi an önce haziran gelsin istiyorum o kadar çok sabırısızm ki :52::52:eşimle kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz :16::16:

inşş tedavin hayırlısyla sonuçlanır canım rabbim nasip eder bebişini :16:

:nazar:kızımla beraber biz geldikkk allahın izniyle kızım oluyo çok şükür rabbime gönlüme göre verdi nasip etsi binlerce kez şükürler olsun bebişim de çok iyi :16::16::16::16::16:hatta bugün bişeyler aldık kızımıza ilk cicileri :52::52::52::52::52::52:

Rabbim hayırlı mübarek etsin canım, gönlüne göre olmuş ne güzel...bana da kız gibi dedi doktor bakalım haftasonu bi daha gidicem:16::16: her aşaması heyecan verici, doktor kaç cm olduğunu söylediği zaman cetvelle parmağımı ölçüp nerdeyse parmağımı öpesim geliyo bebişim diye :16::16::16: sağlıklı sıhhatli bi şekilde hepimiz kucağımıza alırız inş...

Back
X