2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar bende bugun bebeğimi gördüm :) ama dertlerım bıtmıyo yıne etrafında kanlanma var bıraz dedı.. ve test sonuçlarım bıraz kotu çıktı tsh aşırı düşük dahılıyeye gıttım tekrar tahlıl verdım birazdan da guatr için ultrasona gırcem dua edın kötü bır şey çıkmasın :(
bebeğini görmene çok sevindim canım :34:ama diğer durum için üzüldüm inş herşey yoluna girer allahın izniyle tahlillerin de güzel olumlu çıkar kuzum bebişin de rabbime emanet korusun size bağışlasın inşş :16:
7. haftaya yeni girdim.kesemizide gördük kalp atışını da gördük. Ama kalp atışını sesini
duymadik. Çünkü başka bir doktora baktirdim.oda sadece kalp atıyor bir sorun yok dedi ama ses felan duymadim.kendi tüp bebek doktoruma pazartesi günü gidicem. Sizler kaçıncı hafta da kalp atışını duydunuz.
tebrik ederim canım hayırlısı olur inşş allah tamımına da erdirsin:16::16:ben de 8 haftam da duymuşsun pıt pıtları inş sen de duyarsın :16:
Kiiizzz sen beni cildirtacak misin bayildim allahim yaa cok guzelller bebissiniz de insallah cicisleri gibi hem kendi guzel hem bahti gguzel olur insallah

ben de çııldırcım canım ama mutluluktan :52::52::52::52::52:amiiiiiin canım benim sağol rabbim inş giydirmeyi de nasip eder :21:

cnm bende 7. haftanın içindeyim sadece gördük ekrandan duymadık biz de, görmek de yetti bana sanırım 8 den sonra dinletiyorlar.
hoşgeldin cnm bu arada:1:

Sağol canim hosbuldum. ..bende pazartrsi gidecektim ama biraz daha erteleyip yilbasindan sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum. Yarın klinikle görüşüp 1 hafta daha erteleticem.nasil olda kalp atışını gördüm. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. ..

Hasretim teşekkür ederim. ..
Seninde hayırlı olsun. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah rabbim. Hep bir bekleyiş işte. Allah sabır versin bizlere...

Son düzenleme:
7. haftaya yeni girdim.kesemizide gördük kalp atışını da gördük. Ama kalp atışını sesini
duymadik. Çünkü başka bir doktora baktirdim.oda sadece kalp atıyor bir sorun yok dedi ama ses felan duymadim.kendi tüp bebek doktoruma pazartesi günü gidicem. Sizler kaçıncı hafta da kalp atışını duydunuz.
Hayirli olsun insallah ben 10 . Haftada duydum kalp atisini insallah sen benim kadar beklemezsin:))

Hayirli olsun insallah ben 10 . Haftada duydum kalp atisini insallah sen benim kadar beklemezsin:))

İnşallah canım. Bakalim biz ne zaman duyacağiz.umarim fazla oyalamaz bizi.ben hala tüp bebek merkezine devam ediyorum ve şaka gibi ama hoca her muaynede 300 tl alıyor. ..

İnşallah canım. Bakalim biz ne zaman duyacağiz.umarim fazla oyalamaz bizi.ben hala tüp bebek merkezine devam ediyorum ve şaka gibi ama hoca her muaynede 300 tl alıyor. ..

Benimkide 225 tl aliyodu ben hic gitmedim tup bebek dr na hamile oldugumu ogrenince baska bi jinekologa devam ettim o da ilk muayenede 130 sonraki muayenelerine 70 tl aliyo

Allahim ne guzel belli olmus oof ben hem kiz olsun citirik bisey diyorun sonra diyorum ki yok ya tos tos bi oglan olsun allahim ne olursa olsun bi aanevvel evvel gecsin haziran olsun kocamda tosuncuk diye seviyoo adama malum mu oluyo ne sanki benimki erkek gibi geliyo bana kananam da kahverengiye dindu hepinizden allah razi olsun aysegulcum dikkat et kendine canim cok ayakta kalmaktanda olur dedi allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin insallah

bencede bian önce temmuz olsun:):1:durmamaya çalışıyorum ama maalesef bazen durmak zorunda kalıyorum bel ağrım o kadar fazlaki ağlıcam resmen

Sağol canim hosbuldum. ..bende pazartrsi gidecektim ama biraz daha erteleyip yilbasindan sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum. Yarın klinikle görüşüp 1 hafta daha erteleticem.nasil olda kalp atışını gördüm. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. ..

canım hoş geldin aramıza bende 8.haftada duydum sesini

Hasretim teşekkür ederim. ..
Seninde hayırlı olsun. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah rabbim. Hep bir bekleyiş işte. Allah sabır versin bizlere...
sağoll canım benim rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın inşş :16::16:
valla canım seninki baya çokmuş bende de 200 alıyo cidden çok pahalı :53::53:
Maşallah maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve huzurla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin. Hepsine bayıldım. Bende böyle almak istiyorum allahim bana da o günü gösterAminnnn
amiiiiiiiin canım amiiiiin inşş sabırsızlıkla bi an öce haziran gelsin yavrumu kucağıma almayı istiyorum :21::21::21:inşş rabbim hepinize gösterir nasip eder :16:
bencede bian önce temmuz olsun:):1:durmamaya çalışıyorum ama maalesef bazen durmak zorunda kalıyorum bel ağrım o kadar fazlaki ağlıcam resmen
kış bi türlü geçmiyor canım aylar takıldı kaldı sanki :9::9::9::9::9:hiç bu kadar yazın gelmesini istememiştim :52::52:ayrıca senin neden bu kadar belin ağrıyo canım dr ne dedi :44:
amin canım inşallah yerim ben o cicileri bende pembiş pembiş almak istiyorummm
bi hevesle gittim aldım canım daha fazla dayanamadım :16::16::16:ne güzel dimi pamuk şekeri gibi :52::52:

sağoll canım benim rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın inşş :16::16:

valla canım seninki baya çokmuş bende de 200 alıyo cidden çok pahalı :53::53:

amiiiiiiiin canım amiiiiin inşş sabırsızlıkla bi an öce haziran gelsin yavrumu kucağıma almayı istiyorum :21::21::21:inşş rabbim hepinize gösterir nasip eder :16:

kış bi türlü geçmiyor canım aylar takıldı kaldı sanki :9::9::9::9::9:hiç bu kadar yazın gelmesini istememiştim :52::52:ayrıca senin neden bu kadar belin ağrıyo canım dr ne dedi :44:

bi hevesle gittim aldım canım daha fazla dayanamadım :16::16::16:ne güzel dimi pamuk şekeri gibi :52::52:

çok iyi yapmışın bende alcam bişiler ama eşim frenliyor:)valla bilmiyorum ki neden bu kadar çok ağrıyor geçen hafta gittiğimizde sormuştum ağrır normal demişti ama bu günlerde pik yaptı hareketlerimi kıstlamaya başladı geçmzse tekrar doktora gitcem zaten

çok iyi yapmışın bende alcam bişiler ama eşim frenliyor:)valla bilmiyorum ki neden bu kadar çok ağrıyor geçen hafta gittiğimizde sormuştum ağrır normal demişti ama bu günlerde pik yaptı hareketlerimi kıstlamaya başladı geçmzse tekrar doktora gitcem zaten

ben ne zamandır diyodum cinsiyetini öğrendiğim de bişeyler alırım diye eşim de al dedi :52::52::52::52:valla canım benim belim hiç ağırmıyo desem yeri vardır belki bünyeden bünye de değişiyodur kuzum ama sen yine de ihmal etme :34:

ben ne zamandır diyodum cinsiyetini öğrendiğim de bişeyler alırım diye eşim de al dedi :52::52::52::52:valla canım benim belim hiç ağırmıyo desem yeri vardır belki bünyeden bünye de değişiyodur kuzum ama sen yine de ihmal etme :34:

bende alcam cinsiyeti bir netleşsinde :)benim bel ağrısı şuan abarttı erken başladı böyle giderse çekeceğim var valla

bende alcam cinsiyeti bir netleşsinde :)benim bel ağrısı şuan abarttı erken başladı böyle giderse çekeceğim var valla

al canım valla ben hayatım da bişey alırken ilk kez bu kadar heyecan yaptım :52::52::52::52::52:harika bi duyguymuş canım :21::21:
aynen canım sen böyle gidersen ağrıdan helak olursun :26:

ayy ne güzel rabbim herkese o heycanı yaşatsın inşallah. valla üç günde helak oldum git gide artıyor bide

inşşş canım inşşşş :16::16:
erkek te çok bel ağrısı olurmuş derler canım ama bebiş te kız :1::1:canım ben de dün bebekli badilerden aldı ama bol geldi biraz daha karnım çok çıkmadı diye :53::53:

canım hoş geldin aramıza bende 8.haftada duydum sesini

Ayşegül canım hoş buldum. Bende pazartesi gidecektim ama bir hafta daha erteleyip 9.haftaya girdigimde gidicem . hepimiz için hayırlısını diliyorum. ..ayrica çalışıyorsun bilmiyorum ben tedaci öncesi isi bıraktım. Bol bol dinleniyorum. Şunu diyeceğim aksamlari erkenden uykum gelip 11 gibi yatıyorum ve sabah geç te kalkiyorum ama sabah 7 gibi felan acayip bir bel ağrısı ile sag taraftan uyaniyorum. Ben çok yatmaktandir diye düşünüyorum çünkü gun icinde rahatım. Sadece kasiklarim da arasıra batmalar oluyor.

Son düzenleme:
Back
X