sendrn de allah razi olsun canim soylerim tabi ki bebek arabasini belis ten aldik kraft'in relax modeli indirim vardi ana kucagiyla beraber 500 lira. besikte sallanan besik alcam bu ayin sonunda siparis vercez o da belisten 60*120 lik alcam ben genelde boyutlar 70*130 oluyo artik sana kalmis o da icindeki uyku setiyle beraber 550 lira filan olacak galiba kiyafet olarak lcw dan da aldim, bi de avm deki panco veya kanzlarda güzel indirimler vardi, pancoya gidersen eger hamile kart cikarttir kasada soyle indirim olmadigi zaman bile o kartla yuzde 35 indirim yapiyolar pancodan cok guzel tulumlar aldim tanesi 18 tl hastane cikisida ordan aldim indirimle 75 tl oldu, beli'in oldugu sokakta kres sokagi deniyo galiba oraya ordaki diger bebek magazalarindanda aldim biseyler idil bebeninkiler biraz pahali bi de misspan diye bi marka var onu da begendim o magazalarda bulabilirsin son olarakta bu aralar uzun carsida nil bebe diye magazaya gitmeye basladim kucuk bi yer ama cok guzel ilgileniyolar az da olsa indirimde yapiyolar ordan da bi hastane cikisi aldim gaye bebenin o da 50 tlydi