2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

bence imkanınız varsa gitmeyin rapor alın kızlar. ben epeydir alıyorum. biz herkes gibi 1 gecede hamile kalmadık o yüzden farkımız olmalı diye düşünüyorum.

Ben özel şirketteyim. Muhasebeci şimdiden başladı. Senin ikizde diyor çıkışını verelim diye. Bende şakaya vurup yok ben iyiyim diyorum.

canım ben sakarya'dayım tüp bebek doktoruma transferden sonra hiç gitmedim telefonla görüştüm sadece

sakarya da orhan solakoğlu doktorum normalde özel muayenesi var herhangi bi hastaneye bağlı değil yani ama doğumlar için beyhekim hastanesi ile anlaşmış orda yaptırıyomuş sezeryan olacak şimdilik 1500 tl fiyatı dedi ekstra hasteneye vermicem toplam tutar bu yani.

şimdilik demesinin sebebi de o zamanda yazmıştım 21 martta bi kanun çıkmış ona göre doğum ücretleri düşecekmiş sgk güvencesi olanlara, haziran başına yetişir büyük ihtimal şimdi evrakları hazırlanıyo filan demişti bakalım nasip sen hangi ildesin?

Ben İstanbul dayım. Kozyatağında Central Hospitalda bi doktorum var, doğumu orda düşünüyorum. Normal 1350, zorunlu sezeryan 2000, isteğe bağlı 3000 miş. Tüp bebek doktoruna da gidiyorum ama doğumu onla düşünmem mümkün değil. Merkez 5000, hastane 2750, ilaveler hariçmiş, yani 10.000 tutar. Tüp bebek doktorunu bırakmayı istedim ama gebeliğimde sürekli sıkıntılar çıktığı için bırakamadım. Son 1-2 kere daha gidip vedalaşacağım.

Kizlar yaa tupbebekte sezaryan mecbur mu ben normal istiyorum da...

Sezeryan mecbur değil ama kıymetli bebek diye direk sezeryan öneriyorlar. Ablamın bi arkadaşı tüp bebekti ve normal doğum yaptı. Eltimin de tüp bebek Ankara üni. de sezeryan istemek hakkınız demişler, normalde devlet hastanesinde isteğe bırakılmaz aslında, o da sezeryan oldu. Bana hem tüp bebek hem de 36 yaş (doğum zamanı 37 olacağım) olmam nedeniyle sezeryan önerdiler. Normal isterseniz son ana kadar bekleriz ama en ufak riskte sezeryana alırız dediler. Tüp bebek doktorumun eşi de kadındoğum doktoru, 2 kızı var ve sezeryan olmuş, o nedenle sezeryan öneriyor. Ben beklemekten yanayım ama sonu ne olur bilmiyorum.

kalp atisi icinmi canim? burda cok agirdan aliyorlarrr, 7+4 e verdi bana ilk ultrason muayenesini..kalp atisi ve kese icin..

Benim bugün 6+1 aslında bu hafta gitsem kese görülür. Ama doktor hem kese hem kalp atışı aynı Nda olsun diye 7.haftayı bekletiyo. . Senin tekti dimi?

🌸🌸🌸

Benim bugün 6+1 aslında bu hafta gitsem kese görülür. Ama doktor hem kese hem kalp atışı aynı Nda olsun diye 7.haftayı bekletiyo. . Senin tekti dimi?

🌸🌸🌸

aa ayniymisiz canim hemsirenin dedigine gore benim 6+1 bugun, 27 martta 6. gun donmus 1 embiryo transfer edildi..benim bu hafta yine kandan takip edilcek, haftayada ultrason insallah..senin trasnfer nne zamandi?

aa ayniymisiz canim hemsirenin dedigine gore benim 6+1 bugun, 27 martta 6. gun donmus 1 embiryo transfer edildi..benim bu hafta yine kandan takip edilcek, haftayada ultrason insallah..senin trasnfer nne zamandi?

Allallaaa.. Son adetime göre 6+1 benim ama transfer 2 Nisan .. Anlamadım şimdi..

🌸🌸🌸

Amaaannn çok pardon canım yaa 5+1 yazacaktım :( ben de şaşırdım nası olur diye.. Aramızda tam bi hafta var :)

🌸🌸🌸

Amaaannn çok pardon canım yaa 5+1 yazacaktım :( ben de şaşırdım nası olur diye.. Aramızda tam bi hafta var :)

🌸🌸🌸

:1::1:bu bebisler aklimizi basimizdan aldi bizim:) bende diyorum demek tek ben degilim 7+ larda kapl atisini duymaya giden..ama tek benim yine:)) sen 6+ da gidiyorsun..ne guzellll:nazar::nazar:

:1::1:bu bebisler aklimizi basimizdan aldi bizim:) bende diyorum demek tek ben degilim 7+ larda kapl atisini duymaya giden..ama tek benim yine:)) sen 6+ da gidiyorsun..ne guzellll:nazar::nazar:

Aynen walla.. Aslında Beta 1500 ü geçince kese görülüyormuş acaba başka doktora gitsem mi demiyo değilim :D senin kaçtı Beta en son ne zaman baktırdın? Ben 15. Gün baktırmıştım 1000 di

🌸🌸🌸

Aynen walla.. Aslında Beta 1500 ü geçince kese görülüyormuş acaba başka doktora gitsem mi demiyo değilim :D senin kaçtı Beta en son ne zaman baktırdın? Ben 15. Gün baktırmıştım 1000 di

🌸🌸🌸

en son gecen carsamba bakildi 7000 di canim..simdi bu carsambayi bekliyorum yine kan tahlili icin..sonucum y guzel cikarsa pazartesiye randevu almak icin kasicam:))

abd canim..insallah evet pazartesi gorsek duysak sahanee olurr:16::16:

Orda doğum da burdan çok farklı biliyosun. Benim arkadaşı 2 gün sancıyla beklettiler normal doğum olsun diye. 22 dikişi vardı ama onu önemsemiyorlar. Yeterki bebek anne karnında çok kalsın diyolar. Burda hemen cart sezeryan.. Şanslısın yani. . Umarım herşey güzel olur canım..

🌸🌸🌸

Orda doğum da burdan çok farklı biliyosun. Benim arkadaşı 2 gün sancıyla beklettiler normal doğum olsun diye. 22 dikişi vardı ama onu önemsemiyorlar. Yeterki bebek anne karnında çok kalsın diyolar. Burda hemen cart sezeryan.. Şanslısın yani. . Umarım herşey güzel olur canım..

🌸🌸🌸

o gunlere bi gelelim insallahta canim, artik normal yada sezeryan fark etmez:) beni bi yuruyuse cikiyorum gorusurusss:16::16: insallah hercey cok guzel olur hepimiz icin:16::16:

Günaydın arkadaşalr dünkü mide bulantısından sonra bugün baya bi yiyecek aldım yanıma ama bugünde midem çok iyi şükür. Birde sizler in gebelik takibini kim yaptı. Tüp bebek doktorum sürekli burda değil, birde 10. haftaya kadar ben bakıcam sonra yönlendiricem dedi. Sizler nerelere gittiniz? Nasıl bir yol izlediniz? Ben her hafta görmek istiyorum.

Back
X