senden izin yoksa bitemez tabii :) sen iste yeter kiii :)Mervecimmmm bunuda atlatıcaksınız bîraz daha sabır bebeğimmm.. Ne günleri atlattınız kuzu bu ne ki yaa.. Ben aradım oyüDn bi daha aramıcam diye bişey yokkkk.. Seviyosan arıcaksın tabi bebeğim.. O da sevmiyo olsa, istemiyo olsa açmaz zaten tlfnunu.. Açıyo demekki seni seviyoooo.. Bu ilişki bitmeeeeezzzz..
aaaa canlarımm yaaa tamam kızmayın az daha konuşsam çocuk haklı diyceksinizBende diyorm hala dyr askerde degl asker soncta btrmedi askerlgni aa.d cocuk bekler hassastr suan ara dyrm hic dnlemio.d
Kız demete kızdığımız gibi merveyede kızalımBende diyorm hala dyr askerde degl asker soncta btrmedi askerlgni aa.d cocuk bekler hassastr suan ara dyrm hic dnlemio.d
Kuzum benm yaa ne yaslisi tas gibisn kz MASSALLAH zeytn gözlümYaşasın bnm yaşıtım gelmiş.. Kız burdakiler hep 22 yaşında kendimi yaşlı hissetmeye başlamıştımKaç doğumlusun kuzu 30.10.1990bnm hihihihi
Hee yanmda olsa cakacam btane hahaha saka tabiKız demete kızdığımız gibi merveyede kızalımMerveeeee bizim canımızı sıkma bak ara çocuğu bırak inadııııııı
sağoll kuzumm hemde ne düşünce hayır bilse adam kızını burada tüketti napar bilemedim ama yine de sever beyfendiyi :)Ay kiyamam ellernden operm annenin ne kadan dusunceli Massallah :)
Ahahahaha bak bak bakk dalgasınıda geçiyo hatuna baaaaksenden izin yoksa bitemez tabii :) sen iste yeter kiii :)
Byle devm edersen dcm artk.cocuk hakli haha saka bi yana ara tabi mervem ask ta gurur mu olurmus yaa iyi haberlerle gel yanmza snra insallah:)aaaa canlarımm yaaa tamam kızmayın az daha konuşsam çocuk haklı diyceksiniztamam arayacam tama ben barışmak için herşeyi yapcamm sözzzzxz
mi aynı sıkıntı varHee yanmda olsa cakacam btane hahaha saka tabisnr etme mervecim bizo dinle hadi bn dogru demyrm denizmde mi demio ikimzde ayni dusnyrm ara kiz
ohh denizim ohh maşallah az da vurun valla yaaaa canlarımm ya valla seviyorum sizi ben :)Kız demete kızdığımız gibi merveyede kızalımMerveeeee bizim canımızı sıkma bak ara çocuğu bırak inadııııııı
Bilmesn en iyisi :) insallah duzeleck kuzim aranzsağoll kuzumm hemde ne düşünce hayır bilse adam kızını burada tüketti napar bilemedim ama yine de sever beyfendiyi :)
Oyyy benim boncuk gözümeeeeeKuzum benm yaa ne yaslisi tas gibisn kz MASSALLAH zeytn gözlüm
Demetimin farkli biraz kuzum. Ara bogazna sıkmiyorlar ya aramcn die bu neyin inadi.d bn kendmi inat bilrm sen asmissin hahademetim de de
mi aynı sıkıntı varben size sonuna kadar katılıyorum da gerçi ne kaybetcem ki zaten ayrıyız dimi şansımı denerim :)
Yok kuzum gercekler guzel goryorumki karsmda guzel bakyorum kuzucumOyyy benim boncuk gözümeeeeeSağol bitanemmmmm o senin taşlığın hihihihihihihi O senin görüşünün güzelliğiii kuşum benimmm
ohh diyin diyin :) tamam ya ne kaybetcem ki :) ara kurtul ama bu saatte arayaam acası gilde kalıyo şu an ararsam daha çok kızar :)Byle devm edersen dcm artk.cocuk hakli haha saka bi yana ara tabi mervem ask ta gurur mu olurmus yaa iyi haberlerle gel yanmza snra insallah:)
inadımdır da erkana karşı hiç olmamıştım sanırım aştık ikimizde kendimizi o daha inattır ama :) tamam yarın aricam yaa :)Demetimin farkli biraz kuzum. Ara bogazna sıkmiyorlar ya aramcn die bu neyin inadi.d bn kendmi inat bilrm sen asmissin haha
Gec oldu kiz ara dedysek smdi demedk haha yarn ararsn kizum:)ohh diyin diyin :) tamam ya ne kaybetcem ki :) ara kurtul ama bu saatte arayaam acası gilde kalıyo şu an ararsam daha çok kızar :)
Bizde seni seviyoruz kuzuuuum.. Sevdiğimiz için söylüyoruz zaten tüm bunları.. diğer türlü bize ne der çekiliriz.. Dimi kız damlaohh denizim ohh maşallah az da vurun valla yaaaa canlarımm ya valla seviyorum sizi ben :)
inşalllaaahhhhhhhhhhhhBilmesn en iyisi :) insallah duzeleck kuzim aranz
Inat deglmsn erkana karsi cidden cok belli iki saat denizimle dil doktuk kz.d.dinadımdır da erkana karşı hiç olmamıştım sanırım aştık ikimizde kendimizi o daha inattır ama :) tamam yarın aricam yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?