2014 Yarenleri! :)

senden izin yoksa bitemez tabii :) sen iste yeter kiii :)

Bende diyorm hala dyr askerde degl asker soncta btrmedi askerlgni aa.d cocuk bekler hassastr suan ara dyrm hic dnlemio.d
aaaa canlarımm yaaa tamam kızmayın az daha konuşsam çocuk haklı diyceksiniz tamam arayacam tama ben barışmak için herşeyi yapcamm sözzzzxz

Kız demete kızdığımız gibi merveyede kızalım Merveeeee bizim canımızı sıkma bak ara çocuğu bırak inadııııııı
Hee yanmda olsa cakacam btane hahaha saka tabi snr etme mervecim bizo dinle hadi bn dogru demyrm denizmde mi demio ikimzde ayni dusnyrm ara kiz

aaaa canlarımm yaaa tamam kızmayın az daha konuşsam çocuk haklı diyceksiniz tamam arayacam tama ben barışmak için herşeyi yapcamm sözzzzxz
Byle devm edersen dcm artk.cocuk hakli haha saka bi yana ara tabi mervem ask ta gurur mu olurmus yaa iyi haberlerle gel yanmza snra insallah:)

demetim de de
Hee yanmda olsa cakacam btane hahaha saka tabi snr etme mervecim bizo dinle hadi bn dogru demyrm denizmde mi demio ikimzde ayni dusnyrm ara kiz
mi aynı sıkıntı var ben size sonuna kadar katılıyorum da gerçi ne kaybetcem ki zaten ayrıyız dimi şansımı denerim :)

demetim de de

mi aynı sıkıntı var ben size sonuna kadar katılıyorum da gerçi ne kaybetcem ki zaten ayrıyız dimi şansımı denerim :)
Demetimin farkli biraz kuzum. Ara bogazna sıkmiyorlar ya aramcn die bu neyin inadi.d bn kendmi inat bilrm sen asmissin haha

Byle devm edersen dcm artk.cocuk hakli haha saka bi yana ara tabi mervem ask ta gurur mu olurmus yaa iyi haberlerle gel yanmza snra insallah:)
ohh diyin diyin :) tamam ya ne kaybetcem ki :) ara kurtul ama bu saatte arayaam acası gilde kalıyo şu an ararsam daha çok kızar :)

Demetimin farkli biraz kuzum. Ara bogazna sıkmiyorlar ya aramcn die bu neyin inadi.d bn kendmi inat bilrm sen asmissin haha
inadımdır da erkana karşı hiç olmamıştım sanırım aştık ikimizde kendimizi o daha inattır ama :) tamam yarın aricam yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…