2014 Yarenleri! :)

neyse kuzular saolun.. ben daha fazla skmak istemiyorum caninizi.. kendinize iyi bakin allah rahatlik versin.. optum canlarim
Aaaaa aşk olsun demetim yaa sen benim, damlanın veya başak'ın bi derdi olduğunda dinlemiycekmisin bizi? Sakın sakın bi daha öyle bişey duymiyim bak kızdım sana Biz burda birbirimizi destek olmak için varız..

Ne halt yicek kz gidip yemek yemstr dolanmstr arkdslryla donmstr nolcak baska:)

Baaak sen senınkı tam dayaklıkmıs ne demek carsıya cık arama olmadı smdı :)))
Dün diyodu annemle netten konuşucam falan eğer öyle bir şey yaptıysa benle netten konuşmdıysa YAKTIM ÇIRANIIII ENEEEEEEESSSA GAZABIMDAN KORK sonrada işte kıskanç gelin oluyorum kıskanmıyım da napayım yaa

Aaaaa aşk olsun demetim yaa sen benim, damlanın veya başak'ın bi derdi olduğunda dinlemiycekmisin bizi? Sakın sakın bi daha öyle bişey duymiyim bak kızdım sana Biz burda birbirimizi destek olmak için varız..
bnde kizdim kuzum ..biz hep onun yanındayız herzmnda dinleriz ...sıkılmak fln asla olmz

dinlicem tabi canim benim, haklisin kusuruma bakmayin.. kizma kuzum optum barisalim

Yaz ciz kafanda iki dkka haa.d cocuga sormadan yargilama kz deli:)

Ayyyyy hadi hayırlısı bebeğiiiiim yaşasııııııınnn

Bebeğim beniiiiimmm seviyosan ve onunda sevdiğini hissediyosan sahip çık sevgine.. Kendi mutluluğun için bırak inadı, gururu..
ben zamana bıraktım sevgim sonsuz sevilmekde şüphelerim var artık bunu bana zaman gösterecek annem aradı erkanı sordu sadece iyi diyebildim... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…