Aaaaa aşk olsun demetim yaa sen benim, damlanın veya başak'ın bi derdi olduğunda dinlemiycekmisin bizi? Sakın sakın bi daha öyle bişey duymiyim bak kızdım sananeyse kuzular saolun.. ben daha fazla skmak istemiyorum caninizi.. kendinize iyi bakin allah rahatlik versin.. optum canlarim
Walla ogretmn oldgnu blyrm da hatrlmyrm ne ogretmeni die .d cnm her isin zorlugu cok kolay is yokki huc:))sen bıde bana sor tatılı olmasa zor vala( pofuduk bransın ne canm :))
Başakcımmmmmm allah rahatlık versin rüyanda sevdiceğini gör inşallah bebeğimmmm öptüm kocamaaaaniyi geceler bal kaymaklar bn yatar artik
Ne halt yicek kz gidip yemek yemstr dolanmstr arkdslryla donmstr nolcak baska:)
Dün diyodu annemle netten konuşucam falan eğer öyle bir şey yaptıysa benle netten konuşmdıysa YAKTIM ÇIRANIIII ENEEEEEEESSSA GAZABIMDAN KORKBaaak sen senınkı tam dayaklıkmıs ne demek carsıya cık arama olmadı smdı :)))
Yuru be denizim kim tutar seniAaaaa aşk olsun demetim yaa sen benim, damlanın veya başak'ın bi derdi olduğunda dinlemiycekmisin bizi? Sakın sakın bi daha öyle bişey duymiyim bak kızdım sanaBiz burda birbirimizi destek olmak için varız..
Pofuduk anaokulu öğretmni canm :)sen bıde bana sor tatılı olmasa zor vala( pofuduk bransın ne canm :))
Okul öncesi onun branşı tatlımsen bıde bana sor tatılı olmasa zor vala( pofuduk bransın ne canm :))
bnde kizdim kuzum ..biz hep onun yanındayız herzmnda dinleriz ...sıkılmak fln asla olmzAaaaa aşk olsun demetim yaa sen benim, damlanın veya başak'ın bi derdi olduğunda dinlemiycekmisin bizi? Sakın sakın bi daha öyle bişey duymiyim bak kızdım sanaBiz burda birbirimizi destek olmak için varız..
Okul öncesi onun branşı tatlım
dinlicem tabi canim benim, haklisin kusuruma bakmayin.. kizma kuzum optum barisalimAaaaa aşk olsun demetim yaa sen benim, damlanın veya başak'ın bi derdi olduğunda dinlemiycekmisin bizi? Sakın sakın bi daha öyle bişey duymiyim bak kızdım sanaBiz burda birbirimizi destek olmak için varız..
Yaz ciz kafanda iki dkka haa.d cocuga sormadan yargilama kz deli:)Dün diyodu annemle netten konuşucam falan eğer öyle bir şey yaptıysa benle netten konuşmdıysa YAKTIM ÇIRANIIII ENEEEEEEESSSA GAZABIMDAN KORKsonrada işte kıskanç gelin oluyorum kıskanmıyım da napayım yaa
saol denizimmm inşallah gorurum..sende Çağlar'ıni görürsün inşallah ruyanda balim :)
Başakcımmmmmm allah rahatlık versin rüyanda sevdiceğini gör inşallah bebeğimmmm öptüm kocamaaaan
Pofuduk anaokulu öğretmni canm :)
Iyi geceler beybi ALLAH rahatlk versn :)iyi geceler bal kaymaklar bn yatar artik
Öyle ama damlacanım yaaa.. Sadece mutluluğumuzı paylaşmak için değil sıkıntılarımızı paylaşmak içinde burdayızYuru be denizim kim tutar seni
Walla ogretmn oldgnu blyrm da hatrlmyrm ne ogretmeni die .d cnm her isin zorlugu cok kolay is yokki huc:))
Aynen kuzucum o yuzden varz bz iyi gunde kotu gunde hastalkta saglikta :))Öyle ama damlacanım yaaa.. Sadece mutluluğumuzı paylaşmak için değil sıkıntılarımızı paylaşmak içinde burdayızKızdım vallahi demetime ya
ben zamana bıraktım sevgim sonsuz sevilmekde şüphelerim var artık bunu bana zaman gösterecek annem aradı erkanı sordu sadece iyi diyebildim... :/Ayyyyy hadi hayırlısı bebeğiiiiim yaşasııııııınnn
Bebeğim beniiiiimmm seviyosan ve onunda sevdiğini hissediyosan sahip çık sevgine.. Kendi mutluluğun için bırak inadı, gururu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?