2014 Yarenleri! :)

dinlicem tabi canim benim, haklisin kusuruma bakmayin.. kizma kuzum optum barisalim
Tamam hadi barıştık.. Öpmeseydin barışmazdım Bi daha duymıyım ama bak bebeğim öyle bişey.. Konuşmak istemeyebilirsin, yalnız kalmak isteyebilirain ama canınızı sıkmıyım diyemezsin Hadi sen şimdi yat sevdiceğini düşünüp huzurlu bi uyku çek yarın konuşuruz demetimmmmm Seni seviyorm canım arkadaşım..

cok saol denizim bidaha demem sozz.. tamam canim benim yarin gorusuruz insallah.. bende seni cok seviyorum canimm.. basagimi damlami da cok seviyorum diger kizlari da iyi ki varsiniz canlarim :)

cok saol denizim bidaha demem sozz.. tamam canim benim yarin gorusuruz insallah.. bende seni cok seviyorum canimm.. basagimi damlami da cok seviyorum diger kizlari da iyi ki varsiniz canlarim :)
Bende seni cok seviyorum demetim opyorum kocaman ALLAH rahatlk versin guzellik insallah hep mutlu olursun kuzu. Bnm

inşallah kuzummm sizde bizde tüm sevenler tü yarenler. annem de sorup duruyo deli oluyorumm
Mervecimmmm bunuda atlatıcaksınız bîraz daha sabır bebeğimmm.. Ne günleri atlattınız kuzu bu ne ki yaa.. Ben aradım oyüDn bi daha aramıcam diye bişey yokkkk.. Seviyosan arıcaksın tabi bebeğim.. O da sevmiyo olsa, istemiyo olsa açmaz zaten tlfnunu.. Açıyo demekki seni seviyoooo.. Bu ilişki bitmeeeeezzzz..

Kuzum iyi demssn arnz ack oldgnu belli etme insallah barstgnzda gerek kalmaz. Anlatmaya annengle
aynen sırf o yüzden susuyorum zaten ailem soğumasın bakışı değişmesin diye. anne babama hediye alcam diyorum ne babası ya git erkana al diyo kadın :)

Bende diyorm hala dyr askerde degl asker soncta btrmedi askerlgni aa.d cocuk bekler hassastr suan ara dyrm hic dnlemio.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…