Bnm abimde ogretmen cnm senin yas kac?orası da oyle tatlım ogrendm aynı bransmısız.. vala ögretmenlk zor dıyorum mıllet ınanmıo :))
inşallah kuzummm sizde bizde tüm sevenler tü yarenler. annem de sorup duruyo deli oluyorummKuzum yaa kiyamam sana insallah barisirsnz yaa Sende cok.mutlu ol isterm hepmz mutlu olalm insallah
Yapmıştır yapmıştır beni sinir etmek yapmştr .d bnu enese desem öldürür eğer öyle bişey yoksa kafanda kurup bana patlıyosun diye ahahahaYaz ciz kafanda iki dkka haa.d cocuga sormadan yargilama kz deli:)
Ara msj at gurur yapma denizimin dedigi gibi canm o semdem bekler asker sonctaben zamana bıraktım sevgim sonsuz sevilmekde şüphelerim var artık bunu bana zaman gösterecek annem aradı erkanı sordu sadece iyi diyebildim... :/
Hahah oyle deglse hakli cock dha ogrenmeden yazdn cizdn:))Yapmıştır yapmıştır beni sinir etmek yapmştr .d bnu enese desem öldürür eğer öyle bişey yoksa kafanda kurup bana patlıyosun diye ahahaha
Tamam hadi barıştık.. Öpmeseydin barışmazdımdinlicem tabi canim benim, haklisin kusuruma bakmayin.. kizma kuzum optum barisalim
Kuzum iyi demssn arnz ack oldgnu belli etme insallah barstgnzda gerek kalmaz. Anlatmaya annengleinşallah kuzummm sizde bizde tüm sevenler tü yarenler. annem de sorup duruyo deli oluyorumm
Bnm abimde ogretmen cnm senin yas kac?
cok saol denizim bidaha demem sozz.. tamam canim benim yarin gorusuruz insallah.. bende seni cok seviyorum canimm.. basagimi damlami da cok seviyorum diger kizlari da iyi ki varsiniz canlarim :)Tamam hadi barıştık.. Öpmeseydin barışmazdımBi daha duymıyım ama bak bebeğim öyle bişey.. Konuşmak istemeyebilirsin, yalnız kalmak isteyebilirain ama canınızı sıkmıyım diyemezsin Hadi sen şimdi yat sevdiceğini düşünüp huzurlu bi uyku çek yarın konuşuruz demetimmmmm Seni seviyorm canım arkadaşım..
Hmm anladm cnm iyi bakalm :))25 olmak uzereym :)
Bende seni cok seviyorum demetim opyorum kocaman ALLAH rahatlk versin guzellik insallah hep mutlu olursun kuzu. Bnmcok saol denizim bidaha demem sozz.. tamam canim benim yarin gorusuruz insallah.. bende seni cok seviyorum canimm.. basagimi damlami da cok seviyorum diger kizlari da iyi ki varsiniz canlarim :)
BananeeeeeeeHahah oyle deglse hakli cock dha ogrenmeden yazdn cizdn:))
Alemsn kiz sen.dBananeeeeeee
yaa askerde değil ki ama off aklım çok karışık bu kadar zaman girdi ya dur bakalım yine arayalımAra msj at gurur yapma denizimin dedigi gibi canm o semdem bekler asker soncta
Mervecimmmm bunuda atlatıcaksınız bîraz daha sabır bebeğimmm.. Ne günleri atlattınız kuzu bu ne ki yaa.. Ben aradım oyüDn bi daha aramıcam diye bişey yokkkk.. Seviyosan arıcaksın tabi bebeğim.. O da sevmiyo olsa, istemiyo olsa açmaz zaten tlfnunu.. Açıyo demekki seni seviyoooo.. Bu ilişki bitmeeeeezzzz..inşallah kuzummm sizde bizde tüm sevenler tü yarenler. annem de sorup duruyo deli oluyorumm
aynen sırf o yüzden susuyorum zaten ailem soğumasın bakışı değişmesin diye. anne babama hediye alcam diyorum ne babası ya git erkana al diyo kadın :)Kuzum iyi demssn arnz ack oldgnu belli etme insallah barstgnzda gerek kalmaz. Anlatmaya annengle
Kiz anladm askerde degl kıt. Miyim ben aaayaa askerde değil ki ama off aklım çok karışık bu kadar zaman girdi ya dur bakalım yine arayalım
Ay kiyamam ellernden operm annenin ne kadan dusunceli Massallah :)aynen sırf o yüzden susuyorum zaten ailem soğumasın bakışı değişmesin diye. anne babama hediye alcam diyorum ne babası ya git erkana al diyo kadın :)
Bende diyorm hala dyr askerde degl asker soncta btrmedi askerlgni aa.d cocuk bekler hassastr suan ara dyrm hic dnlemio.dMervecimmmm bunuda atlatıcaksınız bîraz daha sabır bebeğimmm.. Ne günleri atlattınız kuzu bu ne ki yaa.. Ben aradım oyüDn bi daha aramıcam diye bişey yokkkk.. Seviyosan arıcaksın tabi bebeğim.. O da sevmiyo olsa, istemiyo olsa açmaz zaten tlfnunu.. Açıyo demekki seni seviyoooo.. Bu ilişki bitmeeeeezzzz..
Yaşasın bnm yaşıtım gelmiş.. Kız burdakiler hep 22 yaşında kendimi yaşlı hissetmeye başlamıştım25 olmak uzereym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?