uyumamıştır da evinde değil ya sıkıntı çıkartır. ararım ayar etme beni bu saatte konuşamam müsait değilim diyorum yaa der :)Gec oldu kiz ara dedysek smdi demedk haha yarn ararsn kizum:)
Aynen kuzum sevmesem bu kadr elimi yorup ikna etmeye kalksmayz o yuzden yarn ilk firsatta ariyosun iste o kadarBizde seni seviyoruz kuzuuuum.. Sevdiğimiz için söylüyoruz zaten tüm bunları.. diğer türlü bize ne der çekiliriz.. Dimi kız damla
ben ilk kez böyle oldum ama o da hiç bu kadar acıtmamıştı canımı zaten resmini kızlar beğenmiş patlayacam ben ona :)Inat deglmsn erkana karsi cidden cok belli iki saat denizimle dil doktuk kz.d.d
:)) tamam bebis yarn ararsn ALLAH ixn verirse karar degsmede yarina kadr.duyumamıştır da evinde değil ya sıkıntı çıkartır. ararım ayar etme beni bu saatte konuşamam müsait değilim diyorum yaa der :)
denizimmmmm :) ne demek haklı o beni bıraktı ben onu değil farkındamısınnn :) dalga değil valla ya çok hoşuma gitti ondan didim :) tamam denizlerin en güzeli bitmez o zaman ararımm :)Ahahahaha bak bak bakk dalgasınıda geçiyo hatuna baaaakBitirmicen len izin vermiyorum.. arıcaksın erkanı.. Çocuk haklı
değişmem inşallah kimseyle konuşmadan direk ararım konuşup ararsam aramam çünkü :) arayacam ama :):)) tamam bebis yarn ararsn ALLAH ixn verirse karar degsmede yarina kadr.d
Sen ara barista snra heaap sorarsn kafasna kafasna gecirirsn.dben ilk kez böyle oldum ama o da hiç bu kadar acıtmamıştı canımı zaten resmini kızlar beğenmiş patlayacam ben ona :)
eyvallaahh canlarım siz isteyin ya ararım da ne dicem peki :/Aynen kuzum sevmesem bu kadr elimi yorup ikna etmeye kalksmayz o yuzden yarn ilk firsatta ariyosun iste o kadar
Tamam kuzum direk ararsn:)) INSALLAH hayrli haberlerni alrz:)değişmem inşallah kimseyle konuşmadan direk ararım konuşup ararsam aramam çünkü :) arayacam ama :)
hemde ne geçiriş valla görür o kimmiş o sedef :) bi de demezmi yeni sevgilim çeker vururum :)Sen ara barista snra heaap sorarsn kafasna kafasna gecirirsn.d
Güzel güzeş konuş bak bebeğim aradığında.. Mahkeme işini sor merak ettiğini belli et.. Trip mrip zamanı değil öyle aramadın fln deyipte sinir etme.. Huyuna git azcık yavrukuşuuum barışınca tribin alasını atarsın hihihihiinadımdır da erkana karşı hiç olmamıştım sanırım aştık ikimizde kendimizi o daha inattır ama :) tamam yarın aricam yaa :)
Kuzum tatli dilli ol araypta laf sokma cocuga tatli dil tilani deliginden cikarireyvallaahh canlarım siz isteyin ya ararım da ne dicem peki :/
Bencde bende dedm tatli dilli olsun iyi konssn:)Güzel güzeş konuş bak bebeğim aradığında.. Mahkeme işini sor merak ettiğini belli et.. Trip mrip zamanı değil öyle aramadın fln deyipte sinir etme.. Huyuna git azcık yavrukuşuuum barışınca tribin alasını atarsın hihihihi
Yok artk kiz:) iki dkkada yazdin cizdin sen cocukla bars girer silersn elinle kuzum.dhemde ne geçiriş valla görür o kimmiş o sedef :) bi de demezmi yeni sevgilim çeker vururum :)
mahkemeyi sordum ama o gün başka bahane lazım banaa :)Güzel güzeş konuş bak bebeğim aradığında.. Mahkeme işini sor merak ettiğini belli et.. Trip mrip zamanı değil öyle aramadın fln deyipte sinir etme.. Huyuna git azcık yavrukuşuuum barışınca tribin alasını atarsın hihihihi
bahane lazım ama kuzu naber diye arayamam ki :/Bencde bende dedm tatli dilli olsun iyi konssn:)
De iste canim nasilsn seni merak ettm sesni duymak istedm oda iyiym sen naslsn dicek sesini duydm daha iyi oldum de:) ztn konu akisi gelr.dmahkemeyi sordum ama o gün başka bahane lazım banaa :)
tmm kuzummm :)Tamam kuzum direk ararsn:)) INSALLAH hayrli haberlerni alrz:)
Oyyy yîrim kız ben seniiiidenizimmmmm :) ne demek haklı o beni bıraktı ben onu değil farkındamısınnn :) dalga değil valla ya çok hoşuma gitti ondan didim :) tamam denizlerin en güzeli bitmez o zaman ararımm :)
kuzummm yaaa :)Bizde seni seviyoruz kuzuuuum.. Sevdiğimiz için söylüyoruz zaten tüm bunları.. diğer türlü bize ne der çekiliriz.. Dimi kız damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?