kabul eder anım ona şimdi de geliyorum desem açar kollarını da :) dur yarın ararayayım da ne olacak :)Ooo delisin sen ara konus snra de yanina geleblrm seni ozledim emin ol.yok demez ayy git kuzum durdugn kabahat
Iste oyle dusunursen hic aramazsn oyle dusunme at kafandn gurur yapack zaman degl askerde yannda olmcksan ne zmn olacn oda oyle dusnyrdr sendn beklyrdr fkr degsme ara yarn yanina da gitöyle değilmi ama adam ayrıldı çekti bi defa aramadı ve ben onun peşinden koşuyorum damlamama yapcam yine de son kez deniycem
Iste diyrm sana yok demez aksine sevnr gtmene ara de bunuda kuzum git yaninada daha da gizl olur gercekten:)kabul eder anım ona şimdi de geliyorum desem açar kollarını da :) dur yarın ararayayım da ne olacak :)
inşallah benim o konuda hiç umudum yok yarın size müjde vermeyi deli gibi istiyorum gönlümüze göre olur inşallahhhINSALLAH kuzum ama oyle sozleri soyledkten snra ters tepecgni sanmyrm kuzum ya
Aklın yolu bir damlammmKeske godeblsen daha da super olurdu da iste ara da gerisi kolay denizmn dedgi gbi dal sesini duymk iatdm seni ozledm sesini duynca daha iyi oldum de iste.d
Kz valla.cok sevnclym adina inan gelcm uanina dynce yok demez sevncli haber alnca daha da bi mutlu olucam adina hadi hayrlisi:)inşallah benim o konuda hiç umudum yok yarın size müjde vermeyi deli gibi istiyorum gönlümüze göre olur inşallahhh
arıycam ben onu hiç yarı yolda bırakmadım ki bu zamana kadar ama o beni defalarca bıraktı ama ben sevdiğim adama sahip çıkıcam sevgime sevdama sahip çıkcam :)Iste oyle dusunursen hic aramazsn oyle dusunme at kafandn gurur yapack zaman degl askerde yannda olmcksan ne zmn olacn oda oyle dusnyrdr sendn beklyrdr fkr degsme ara yarn yanina da git
Aynen kuzum ya gitme firsati var bde dusnyr gidim mi die gelde dovme .d.d.dAklın yolu bir damlammmAynen öyle mervecim günlerdir konuşmadın deli gibi özlemişsindîr zaten dal gitsinnnn haykır sevginiiii
ohhh :) tmm tmm dalcamm :)Aklın yolu bir damlammmAynen öyle mervecim günlerdir konuşmadın deli gibi özlemişsindîr zaten dal gitsinnnn haykır sevginiiii
Yuru be kim tutar seni dogru yolu buldun sonunda:) olumlu pozitf ol kotu dusnmek yok :)arıycam ben onu hiç yarı yolda bırakmadım ki bu zamana kadar ama o beni defalarca bıraktı ama ben sevdiğim adama sahip çıkıcam sevgime sevdama sahip çıkcam :)
ya gitcem tamam da ben zaten defalarca bu adama şans verdim buda son şansı giderim de kalırım da ya ben onla kaçarım bile ama o bunun farkında değil... beni de geçmiştekiler gibi sanıyo ama değilim ulennnn :)Aynen kuzum ya gitme firsati var bde dusnyr gidim mi die gelde dovme .d.d.d
ben bu gazla samsuna yürüaminYuru be kim tutar seni dogru yolu buldun sonunda:) olumlu pozitf ol kotu dusnmek yok :)
herşeyin hayırlısı valla artık :)Kz valla.cok sevnclym adina inan gelcm uanina dynce yok demez sevncli haber alnca daha da bi mutlu olucam adina hadi hayrlisi:)
Kuzum git kal kacma hahaha o kadr degl kiz.d iste bunu farkettir sende kuzum oyle dusnmyrdr ztn de sen sevgnden askndan vazgecme o kadar iste.dya gitcem tamam da ben zaten defalarca bu adama şans verdim buda son şansı giderim de kalırım da ya ben onla kaçarım bile ama o bunun farkında değil... beni de geçmiştekiler gibi sanıyo ama değilim ulennnn :)
Ayyyy biz bile heycanlandık damlaylAaaohhh :) tmm tmm dalcamm :)
ben bu gazla samsuna yürüYuru be kim tutar seni dogru yolu buldun sonunda:) olumlu pozitf ol kotu dusnmek yok :)
ya bişey diycem de buradan değil sanırım özelden yazayım size :)Iste diyrm sana yok demez aksine sevnr gtmene ara de bunuda kuzum git yaninada daha da gizl olur gercekten:)
Yürüme zor varirsn oyle .d.d aaka bi yana git kuzum yanina kesnlkleeben bu gazla samsuna yürüamin
herşeyin hayırlısı valla artık :)
Aynen valla biz heycan yaptk yarm arynca ilk isi burya gelp hayrli haberleri bze vermek o kdr emegmiz gecti arasn die dimi denizim hehe.d.dAyyyy biz bile heycanlandık damlaylAaaYarın güzel haberlerini bekliyoruz fıstıklkkkk allahın izniyleeee güzel şeyler olucaaaaak
kaçmam o zaman hem işi yok daha :) tmm bakalım bu gece nasıl sabah olacak :)Kuzum git kal kacma hahaha o kadr degl kiz.d iste bunu farkettir sende kuzum oyle dusnmyrdr ztn de sen sevgnden askndan vazgecme o kadar iste.d
Sor tatlm tabiben bu gazla samsuna yürü
ya bişey diycem de buradan değil sanırım özelden yazayım size :)
hayırlı olursa ilk gelip size yazarım olumsuzsa intihar ederim :)Aynen valla biz heycan yaptk yarm arynca ilk isi burya gelp hayrli haberleri bze vermek o kdr emegmiz gecti arasn die dimi denizim hehe.d.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?