2014 Yarenleri! :)

öyle değilmi ama adam ayrıldı çekti bi defa aramadı ve ben onun peşinden koşuyorum damlam ama yapcam yine de son kez deniycem
Iste oyle dusunursen hic aramazsn oyle dusunme at kafandn gurur yapack zaman degl askerde yannda olmcksan ne zmn olacn oda oyle dusnyrdr sendn beklyrdr fkr degsme ara yarn yanina da git

Iste oyle dusunursen hic aramazsn oyle dusunme at kafandn gurur yapack zaman degl askerde yannda olmcksan ne zmn olacn oda oyle dusnyrdr sendn beklyrdr fkr degsme ara yarn yanina da git
arıycam ben onu hiç yarı yolda bırakmadım ki bu zamana kadar ama o beni defalarca bıraktı ama ben sevdiğim adama sahip çıkıcam sevgime sevdama sahip çıkcam :)

arıycam ben onu hiç yarı yolda bırakmadım ki bu zamana kadar ama o beni defalarca bıraktı ama ben sevdiğim adama sahip çıkıcam sevgime sevdama sahip çıkcam :)
Yuru be kim tutar seni dogru yolu buldun sonunda:) olumlu pozitf ol kotu dusnmek yok :)

Aynen kuzum ya gitme firsati var bde dusnyr gidim mi die gelde dovme .d.d.d
ya gitcem tamam da ben zaten defalarca bu adama şans verdim buda son şansı giderim de kalırım da ya ben onla kaçarım bile ama o bunun farkında değil... beni de geçmiştekiler gibi sanıyo ama değilim ulennnn :)

ya gitcem tamam da ben zaten defalarca bu adama şans verdim buda son şansı giderim de kalırım da ya ben onla kaçarım bile ama o bunun farkında değil... beni de geçmiştekiler gibi sanıyo ama değilim ulennnn :)
Kuzum git kal kacma hahaha o kadr degl kiz.d iste bunu farkettir sende kuzum oyle dusnmyrdr ztn de sen sevgnden askndan vazgecme o kadar iste.d

Ayyyy biz bile heycanlandık damlaylAaa Yarın güzel haberlerini bekliyoruz fıstıklkkkk allahın izniyleeee güzel şeyler olucaaaaak
Aynen valla biz heycan yaptk yarm arynca ilk isi burya gelp hayrli haberleri bze vermek o kdr emegmiz gecti arasn die dimi denizim hehe.d.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…