- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aynen valla biz heycan yaptk yarm arynca ilk isi burya gelp hayrli haberleri bze vermek o kdr emegmiz gecti arasn die dimi denizim hehe.d.d
AyNen öyleee damlammmAetk heycandan uyuyaman ha bzde heycanla uyur yarni beklerz denizmle.d
kırabilirim sanırım ben bu gazla :)O inadi sen kiracan arican tatli dilli olacan yanina gidecen sarilacan olay bitmstr.d
Kıııız valla oğlakmısınoğlak :)
kıyamammmmAllah sizleri de tez zamanda kavuştursunnnn inşallahhh
Yani bu gaz da devm et cayma.dkırabilirim sanırım ben bu gazla :)
dimi pat diye olsun heyecanlı olsun :)Yok yok onuda yapma yarn msj atmadan direk ara sorma arymmi die ara direk kz:)
Walla denizm temz kalplsn sip die buluverdn bravooKıııız valla oğlakmısın
valla oğlağım ya direk tutturdun :)Kıııız valla oğlakmısın
Aynen kuzum benm:)dimi pat diye olsun heyecanlı olsun :)
tamam canım hayırlı olsun koşa koşa yazayım hemde :)AyNen öyleee damlammmYarın konuştuktan snra bize yazıosun ilk iş olarak ona göre mervecim
Kesinlikle pat diye aramalısın kuzudimi pat diye olsun heyecanlı olsun :)
sabah tekrar okurum ben sitede yazanları :)Yani bu gaz da devm et cayma.d
Sensin temiz kalpliiiii.. Kuşum beniiiimmmWalla denizm temz kalplsn sip die buluverdn bravoo
Merk etme canin saolsn gene girer gaz verriz iyi valla alstn ha elimizi verdk kolumuzu kaptryrz hahahaha saka ha kuzum girerz yarn braz daha gaz verrz inada bak keci inadi mubarek.dsabah tekrar okurum ben sitede yazanları :)
pekala :)Kesinlikle pat diye aramalısın kuzu
Oy kusum benim mutavzi denizm o senin guzl kalbmnin tahmini kuzum:)Sensin temiz kalpliiiii.. Kuşum beniiiimmm
aşk olsun ama yaa :) ben size erkanı getireyim bana dua edin :)Merk etme canin saolsn gene girer gaz verriz iyi valla alstn ha elimizi verdk kolumuzu kaptryrz hahahaha saka ha kuzum girerz yarn braz daha gaz verrz inada bak keci inadi mubarek.d
vallaha yaa :)Walla denizm temz kalplsn sip die buluverdn bravoo
Aynen kuzu aynen.. Cesaretin kırılmasın burdakileri oku tekrar gaza gelsabah tekrar okurum ben sitede yazanları :)
yok yokkk caymamm :)Yani bu gaz da devm et cayma.d
okuycam okula gitmedennn :)Aynen kuzu aynen.. Cesaretin kırılmasın burdakileri oku tekrar gaza gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?