Aetk heycandan uyuyaman ha bzde heycanla uyur yarni beklerz denizmle.dkaçmam o zaman hem işi yok daha :) tmm bakalım bu gece nasıl sabah olacak :)
ben bu gazla samsuna yürüYuru be kim tutar seni dogru yolu buldun sonunda:) olumlu pozitf ol kotu dusnmek yok :)
şimdi aricam ya şu gazla varya arasam 1 saat onu susturup konuşurum haa :)Ooo delisin sen ara konus snra de yanina geleblrm seni ozledim emin ol.yok demez ayy git kuzum durdugn kabahat
valla inşallah müjdeli olur canlarımmmmmAetk heycandan uyuyaman ha bzde heycanla uyur yarni beklerz denizmle.d
ALLAH korusun kizhayırlı olursa ilk gelip size yazarım olumsuzsa intihar ederim :)
Ohhh bee başardık sonunda kuzuYuru be kim tutar seni dogru yolu buldun sonunda:) olumlu pozitf ol kotu dusnmek yok :)
ben bu gazla samsuna yürüyerek giderim haa :)Yuru be kim tutar seni dogru yolu buldun sonunda:) olumlu pozitf ol kotu dusnmek yok :)
Yarini bekle kiz.dben bu gazla samsuna yürü
şimdi aricam ya şu gazla varya arasam 1 saat onu susturup konuşurum haa :)
olumsuz düşünmek istemiyorum ama her şartada hazırlıklıyım dielim laz adamın inadı pis çünküALLAH korusun kizolumlu olacak kotu dusunmek yok mervem
Denizm ben kendmi inat blrdm ikna edene kadr ellerm uyustu kiz teldende yaziyorm zor olyor terletti beni burda.d.dOhhh bee başardık sonunda kuzuAmmada inatmış ama haa.. Ne burcusun merve kız? Oğlak moğlakmısın sen?
Aynen damlammmmAynen valla biz heycan yaptk yarm arynca ilk isi burya gelp hayrli haberleri bze vermek o kdr emegmiz gecti arasn die dimi denizim hehe.d.d
oğlak :)Ohhh bee başardık sonunda kuzuAmmada inatmış ama haa.. Ne burcusun merve kız? Oğlak moğlakmısın sen?
kıyamammmmDenizm ben kendmi inat blrdm ikna edene kadr ellerm uyustu kiz teldende yaziyorm zor olyor terletti beni burda.d.d
O inadi sen kiracan arican tatli dilli olacan yanina gidecen sarilacan olay bitmstr.dolumsuz düşünmek istemiyorum ama her şartada hazırlıklıyım dielim laz adamın inadı pis çünkü
oğlak :)Ohhh bee başardık sonunda kuzuAmmada inatmış ama haa.. Ne burcusun merve kız? Oğlak moğlakmısın sen?
peki şimdi mesaj atsam sabah uygun olursan konuşalım diye yoksa pat diye mi arasam :)Yarini bekle kiz.d
AMIN kuzum bnm cumlemizi INSALLAH:)oğlak :)
kıyamammmmAllah sizleri de tez zamanda kavuştursunnnn inşallahhh
gel derse giderim de :)Yürüme zor varirsn oyle .d.d aaka bi yana git kuzum yanina kesnlklee
Yok yok onuda yapma yarn msj atmadan direk ara sorma arymmi die ara direk kz:)oğlak :)
peki şimdi mesaj atsam sabah uygun olursan konuşalım diye yoksa pat diye mi arasam :)
inşalalllllahhhhhh :)Ayyyy biz bile heycanlandık damlaylAaaYarın güzel haberlerini bekliyoruz fıstıklkkkk allahın izniyleeee güzel şeyler olucaaaaak
Gel der merk etme kuzum:)oğlak :)
gel derse giderim de :)
bende giderim o zamannnn :)Gel der merk etme kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?