Hadi ordan parmagm agrdi kz ne inatsn sen erkan inat dyr bde emnmsn onun senden ayrldgna byle inatlkla sendn beklenr.daşk olsun ama yaa :) ben size erkanı getireyim bana dua edin :)
Allah seni naapmasın kız ahahahahaMerk etme canin saolsn gene girer gaz verriz iyi valla alstn ha elimizi verdk kolumuzu kaptryrz hahahaha saka ha kuzum girerz yarn braz daha gaz verrz inada bak keci inadi mubarek.d
inanmıyorummm :) ayrıldı ya ağladım ya aşk olsun amaaa :) normalde 2. gün arardım 11. gün aradım siz olmasanız aramazdım ama size dua ettircem ben :)Hadi ordan parmagm agrdi kz ne inatsn sen erkan inat dyr bde emnmsn onun senden ayrldgna byle inatlkla sendn beklenr.d
Ben cok sakacymda kuzu alnmaz umarm.d.d ama cok inat kz abowwwAllah seni naapmasın kız ahahahahaElimizi verdik kolumuzu kaptırıyoz dîyo Şaka yalnız bal mervecimmmn sakın sakın ciddiye alma..
Allah seni naapmasın kız ahahahahaElimizi verdik kolumuzu kaptırıyoz dîyo Şaka yalnız bal mervecimmmn sakın sakın ciddiye alma..[)QUOTE]
yok ya alemsiniz yemin ederimm çok şükür şu siteye geldiğim günlerime :9
Kz beklenrmi 11 gun allah canini almasn cocuk tabi aramaz seni yarn ara mtlaka.dinanmıyorummm :) ayrıldı ya ağladım ya aşk olsun amaaa :) normalde 2. gün arardım 11. gün aradım siz olmasanız aramazdım ama size dua ettircem ben :)
Oh oh dualarıda kaptık kız damlacaninanmıyorummm :) ayrıldı ya ağladım ya aşk olsun amaaa :) normalde 2. gün arardım 11. gün aradım siz olmasanız aramazdım ama size dua ettircem ben :)
yok yok alınmam :) haksız olmadığımdan böyleyim ben bu zamana kaar onu hep beynimde affedip adım attım ama bu kez beynim kabul etmiyo sen haketmiyosun diyo ama bir kez daha ona şan ver diye de hem canlarım yani siz hemde gönlüm bas bas bağırıyoBen cok sakacymda kuzu alnmaz umarm.d.d ama cok inat kz abowww
e o da aramadı ya sanki o hergün aradı :)Kz beklenrmi 11 gun allah canini almasn cocuk tabi aramaz seni yarn ara mtlaka.d
sende damlamm sende denizimmm :)Ee kuzu cok sukur bnde gelsm siznle tanstm iyki varsnz denizimde iyiki var heonz iyiki varsnz:)
valla hep size dua var benden artı bonus erkan beyde etcek :)Oh oh dualarıda kaptık kız damlacan
Sende iyiki varsın damlacanımmm.. Mervecimmm sende öyle bebeğimEe kuzu cok sukur bnde gelsm siznle tanstm iyki varsnz denizimde iyiki var heonz iyiki varsnz:)
O asker En BUYUK ASKER bekleme ondan.de o da aramadı ya sanki o hergün aradı :)
sizdeee :)Sende iyiki varsın damlacanımmm.. Mervecimmm sende öyle bebeğim
Sagol kuzucum benim kz ilk kez senin bu saate kadr burda oldgnu goryrm haa soh et koyu ya massallah .dSende iyiki varsın damlacanımmm.. Mervecimmm sende öyle bebeğim
hahahah :) ne desek suççç :) ohh ohh :)O asker En BUYUK ASKER bekleme ondan.d
Hahaha yaa oyle iste baby:)hahahah :) ne desek suççç :) ohh ohh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?