- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
m.ettim bak şimdib
barışsın kuzum önce gerisi kolay :)
Ayyyyy inşallah kuzucum yaaa inşallaaaahevettt tatlımmm :) böyle bi kızın olsun inş
hayırlısıyla inş kuzucum ben istiyorum şöyle minnak parmaklarıyla kıvıran pıtır pıtır konuşan yaramaz bi cadıAyyyyy inşallah kuzucum yaaa inşallaaaahBi evleneyim ilk işim bi bebiş yapmak
Heeeeh aynn aferin kuzum :)görsün bi aradığımı görmemiştir o görse açardı ya cevapsız bırakmaz zaten beni ama köyde sık sık ararsam kızar amcası dedesi varsa zor durumda kaldı diye bana patlar kuzum pes etmek yokkk :)
edebiyat kuzummm :)Sen ne okuyodun kuşum?
ohh beee bugün fırça yemedimm :)Heeeeh aynn aferin kuzum :)
sebebimz yoktu aslında saece bunalmıştı fazlasıyla hemde. ama elle tutulur bi neden yok bence ama ona göre varmış demek ki sonradan duyduğuma göre de ben rahatsızım mutsuz olunca daha çok artar diye korkmuş güya ama ben inanmadım :)m.ettim bak şimdiNEDEn küstünüz kiii
aman sıradan şeyler olsunda :) düzelirsebebimz yoktu aslında saece bunalmıştı fazlasıyla hemde. ama elle tutulur bi neden yok bence ama ona göre varmış demek ki sonradan duyduğuma göre de ben rahatsızım mutsuz olunca daha çok artar diye korkmuş güya ama ben inanmadım :)
erken terhis derken kuzum nasıl olmuş ki anlamadımkızlar yaa bölük komutanu bizimkine erken terhis vermiş AMA askerliğin başlarında bir vukaat olmuştu o deftere geçtiği için o vukaat, bir cacığa yaramıyormuş yada sevdicek bana söylemiyor bilmiyorum.. nasıl canım sıkıldı canımız sağolsun tabi ama erken terhiss yaa 1 haftaaaa bize ilaç gibi gelebilirdi
düzelir mi ben umutsuzum ama buradaki yarenler umutlu onlara inanıyorum bendee :)aman sıradan şeyler olsunda :) düzelir
1 hafta erken gelecekti ama gelemeyecek vukaatımız olduğu içinerken terhis derken kuzum nasıl olmuş ki anlamadım
hımm yine cezaya dönüşmemiş kuzummm :) hayırlısı yaa sıkma canını bak bizim günümüz sizinle aynıydı 5 mayıs teslimiydi ama şafak 185 :)1 hafta erken gelecekti ama gelemeyecek vukaatımız olduğu için
Aynen bebeğim yaa.. Rabbim bizede nasip etsin inşallahhayırlısıyla inş kuzucum ben istiyorum şöyle minnak parmaklarıyla kıvıran pıtır pıtır konuşan yaramaz bi cadı
Kuzucum sıkma canını yaa uzamamış çok şükür.. Ya uzasaydı? Onu düşün bide kuşum sıkma canını lütfenkızlar yaa bölük komutanu bizimkine erken terhis vermiş AMA askerliğin başlarında bir vukaat olmuştu o deftere geçtiği için o vukaat, bir cacığa yaramıyormuş yada sevdicek bana söylemiyor bilmiyorum.. nasıl canım sıkıldı canımız sağolsun tabi ama erken terhiss yaa 1 haftaaaa bize ilaç gibi gelebilirdi
Güzelmiş kuzucumedebiyat kuzummm :)
Denizim hos buldum netin bozuk gidip.gelio yaaa kiracm en sonda vurdumda calsmaya basladi .d.dDamlaaammmmm hoşgeldin bebeğimmmmmmmm
Ee brakta uyuym artk kac olmstu saat bde erkendn kalktm ise gttm sersem gbi.d.d erken uyumam lazm sizn icn kalyrm .dOoıooo uykucu :)
Hosbuldum kuzum:) anlat noldu ardnmi canımkuzummm :) hg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?