saol canim amin.. korkma korkma canim git bi an once kurtul
canııım inşallah hayırlısıyla çabucak toparlarsınız da eski güler yüzlü yarenimizi görebiliriz biz de
ah fıstığıımm
muhakkak canıım önce 4 yıllık bitireyim de kpss kusur kalsın
Bnm sevdgmde askere gtmeden yurt dsna gidiodu is dolaysyla kaliodu alsgm bnde canim hayrlisi olsn ya SAglkli.sklde bitrp gelrler INSALLAH :)
yok yok canım lise mezunuyum geçen sene mezun oldumhaaa ben sen bıtırdın sandm canm o zamn once bıtırecen tabi :)
Kuşuuuum geçmiş olsuuuun... Onun ağrısı hiç bişeye benzemiyo yaaDimi canım ağrıyı çeksem ne fayda, en iyisi dişçiye gitmek
Demetiiiiiimmmmsaol canim amin.. korkma korkma canim git bi an once kurtul
iyi balimm halletmissiniz bidaha yapma oyle triplerKızlar benim aşkım bugün aramadı yani 1kere aradı rahat konuşamıyorum bebeğim snra arıycam seni dedi aradan 1saat fln geçti aramadı.. Bende trip attım ben yatıyorum aşkm senin arıycağın yok diyeÇocum yaa snradan aradı meğer orda bi problem çıkmış oyüzdn arayamamış Ben burda sivilde değilim hayatım farkındasın dimi dedi bana çok içime battı.. Kıyamam çocuk nelerle uğraşıyo ben burda trip atıyorum çok üzüldüm yaa kendimede çoook kızdım Eşek kafalı deniz Neyseki gönlünü aldım şimdi aşk doluyuz Eeeeee napıosunuz bakalım fıstıklar
denizimm canimmmDemetiiiiiimmmm
Kuşuuuum geçmiş olsuuuun... Onun ağrısı hiç bişeye benzemiyo yaaBende de arada bi yokluyo ağrı yapıyo ama korkumdan dişçiye gidemiyorum
uzun dönem nevşehirde tatlım benim deS
Senin askerin nerde canım kısa dönem mi
Kızlar benim aşkım bugün aramadı yani 1kere aradı rahat konuşamıyorum bebeğim snra arıycam seni dedi aradan 1saat fln geçti aramadı.. Bende trip attım ben yatıyorum aşkm senin arıycağın yok diyeÇocum yaa snradan aradı meğer orda bi problem çıkmış oyüzdn arayamamış Ben burda sivilde değilim hayatım farkındasın dimi dedi bana çok içime battı.. Kıyamam çocuk nelerle uğraşıyo ben burda trip atıyorum çok üzüldüm yaa kendimede çoook kızdım Eşek kafalı deniz Neyseki gönlünü aldım şimdi aşk doluyuz Eeeeee napıosunuz bakalım fıstıklar
Allah kavuştursun canım :)uzun dönem nevşehirde tatlım benim de
aminn :) hepimiz için :)Allah kavuştursun canım :)
Allah seni ne yapmasın girme öyle triplereeeKızlar benim aşkım bugün aramadı yani 1kere aradı rahat konuşamıyorum bebeğim snra arıycam seni dedi aradan 1saat fln geçti aramadı.. Bende trip attım ben yatıyorum aşkm senin arıycağın yok diyeÇocum yaa snradan aradı meğer orda bi problem çıkmış oyüzdn arayamamış Ben burda sivilde değilim hayatım farkındasın dimi dedi bana çok içime battı.. Kıyamam çocuk nelerle uğraşıyo ben burda trip atıyorum çok üzüldüm yaa kendimede çoook kızdım Eşek kafalı deniz Neyseki gönlünü aldım şimdi aşk doluyuz Eeeeee napıosunuz bakalım fıstıklar
ne kadar süreliğine, ne zaman gidecek hayatımSevdicek yine sınıra gidecekmiş yaaaYar yine bana haram geceleeeeerrrr
Canım beniiiiimmmmmiyi balimm halletmissiniz bidaha yapma oyle tripler
denizimm canimmm
ne kadar süreliğine, ne zaman gidecek hayatım
Yaaa tamaam anladım hatamııı bombacımmmm bi daha yapmıycaaamBen de kızdım sanaTrip yoooooook
ayy anladım hayatımm yaa sağ salim gidip gelsinler inşallah kuzuummmDaha tam konuşamadım bebeğim olay falan var dedi birazdan arar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?