2014 Yarenleri! :)

Kızlar benim aşkım bugün aramadı yani 1kere aradı rahat konuşamıyorum bebeğim snra arıycam seni dedi aradan 1saat fln geçti aramadı.. Bende trip attım ben yatıyorum aşkm senin arıycağın yok diye Çocum yaa snradan aradı meğer orda bi problem çıkmış oyüzdn arayamamış Ben burda sivilde değilim hayatım farkındasın dimi dedi bana çok içime battı.. Kıyamam çocuk nelerle uğraşıyo ben burda trip atıyorum çok üzüldüm yaa kendimede çoook kızdımEşek kafalı deniz Neyseki gönlünü aldım şimdi aşk doluyuz Eeeeee napıosunuz bakalım fıstıklar

iyi balimm halletmissiniz bidaha yapma oyle tripler
denizimm canimmm

Kuşuuuum geçmiş olsuuuun... Onun ağrısı hiç bişeye benzemiyo yaa Bende de arada bi yokluyo ağrı yapıyo ama korkumdan dişçiye gidemiyorum

Sağol canımcııım, ay evet sorma hafif hafif vuruyor ağrı inşallah çoğalmaz ben de çok korkuyorum dişçiden Nerelerdeydin geç geldin

Ben de kızdım sana Trip yoooooook

Allah seni ne yapmasın girme öyle triplereee bazen ben de yapıyorum o hatayı yahu iyiyiz canıııımm hep bildiğin gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…