canım sülüs tarihi 5 mayıs olarak göründüğü için 5 mayısta askerlik başlamış oluyormuş ben 5 mayıstan düştüm
bak internette yazan şuydu sevk başlangıç tarihi 5 Mayıs sevk bitiş tarihi 8 Mayıs yazan buydu ama en son teslim olduğu kağıtta birliğe katılış tarihi 7 Mayıs yazıyordu 7sinde teslim oldu şimdi 5ten mi düşmek lazım 7den mi hadi biri bana yardım etsin
canım ben 5 diye biliyorum yani sülüs başlangıç tarihinden itibaren askerlik düşüyor o da 5 mayıs
bana da çoğu kişi 5i dedi de yine de garanti olsun diye soruyorumm tecrübeli yarenlerden cevap bekliyoruz
bak internette yazan şuydu sevk başlangıç tarihi 5 Mayıs sevk bitiş tarihi 8 Mayıs yazan buydu ama en son teslim olduğu kağıtta birliğe katılış tarihi 7 Mayıs yazıyordu 7sinde teslim oldu şimdi 5ten mi düşmek lazım 7den mi hadi biri bana yardım etsin
Tüm askerler aynı galibaaa 😄 benim sevgilimde sabah 10buçuktan sonra aradı birde 8e dopru ya da 8i geçerek arıyor 😄 ama bugün akşam daha aramadı bekliyorum heyecanlaaaa 😍
Off ne güzel benimkisi sadece günde bi Kere ariyabiliyor 😭😭😭
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Çok özledim ya😔😥
bana da çoğu kişi 5i dedi de yine de garanti olsun diye soruyorumm tecrübeli yarenlerden cevap bekliyoruz
canımm, seninki askeriyeye gidip ne zaman aldı belgesini?
o sülüs belgesini (hani bi kağıt veriyolar ya askeriyeden) hangi gün aldıysa, o gün başlamış oluyor askerlik.
örnek: bizim sevk başlangıç-bitiş: 3 şubat - 7 şubat yazıyordu nette, benimki 7sinde gitti askeriyey, o belgeyi 7sinde aldı ve 9unda birliğine teslim oldu. ama 7sinden itibaren askerliği başlamış oldu
canım valla bizim acemiler açıklandığı gün nişanlım gitti askeriyeye hemen aldı belgesini yani baya oldu alalı o kadar erken de başlamaz ki askerlik
o zaman sizinki sevk başlangıç tarihinin ilk günü sayılıyodur işte sülüsyani 5 mayıs
Nasil konusabildin kamerada canim Telefon Serbest mi onda ?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?