2014 Yarenleri! :)

canım sülüs tarihi 5 mayıs olarak göründüğü için 5 mayısta askerlik başlamış oluyormuş ben 5 mayıstan düştüm

bak internette yazan şuydu sevk başlangıç tarihi 5 Mayıs sevk bitiş tarihi 8 Mayıs yazan buydu ama en son teslim olduğu kağıtta birliğe katılış tarihi 7 Mayıs yazıyordu 7sinde teslim oldu şimdi 5ten mi düşmek lazım 7den mi hadi biri bana yardım etsin

canım ben 5 diye biliyorum yani sülüs başlangıç tarihinden itibaren askerlik düşüyor o da 5 mayıs

Tüm askerler aynı galibaaa 😄 benim sevgilimde sabah 10buçuktan sonra aradı birde 8e dopru ya da 8i geçerek arıyor 😄 ama bugün akşam daha aramadı bekliyorum heyecanlaaaa 😍

5 mayıs olması lazım bende öyle biliyorumm

Kızlar sülüs tarihi ne ise o günden itibaren askerlik yapıyor sayılıyor burda bir arkadaş demişti bana da.. Yani 5 mayıstan itibaren sayılıyor.. Daha iyi bilen varsa onaylayabilir miii ?? 😄😄

Tüm askerler aynı galibaaa 😄 benim sevgilimde sabah 10buçuktan sonra aradı birde 8e dopru ya da 8i geçerek arıyor 😄 ama bugün akşam daha aramadı bekliyorum heyecanlaaaa 😍

Off ne güzel benimkisi sadece günde bi Kere ariyabiliyor 😭😭😭

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Offf benimkisi aslinda birazdan aramasi lazim insallah ariyabilir

bana da çoğu kişi 5i dedi de yine de garanti olsun diye soruyorumm tecrübeli yarenlerden cevap bekliyoruz

canımm, seninki askeriyeye gidip ne zaman aldı belgesini?

o sülüs belgesini (hani bi kağıt veriyolar ya askeriyeden) hangi gün aldıysa, o gün başlamış oluyor askerlik.

örnek: bizim sevk başlangıç-bitiş: 3 şubat - 7 şubat yazıyordu nette, benimki 7sinde gitti askeriyey, o belgeyi 7sinde aldı ve 9unda birliğine teslim oldu. ama 7sinden itibaren askerliği başlamış oldu

canım valla bizim acemiler açıklandığı gün nişanlım gitti askeriyeye hemen aldı belgesini yani baya oldu alalı o kadar erken de başlamaz ki askerlik

canım valla bizim acemiler açıklandığı gün nişanlım gitti askeriyeye hemen aldı belgesini yani baya oldu alalı o kadar erken de başlamaz ki askerlik

o zaman sizinki sevk başlangıç tarihinin ilk günü sayılıyodur işte sülüs yani 5 mayıs

Kizlar suan bisey ögrendim erkek arkadasimin kardesi bana bölügünle taburunu ögrenirsek askerimizi Ordan arayip Daha uzun konusabilicegimizi söyledi :)

ben biliyorum da daha aramaya cesaret edemedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil konusabildin kamerada canim Telefon Serbest mi onda ?

canım sabah teslim olmadan önce kahvaltı yaptı sonra internet cafeden girdi görüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…