2014 Yarenleri! :)

haklısın canım ama illa ki geliyor aklımıza uzun dönem canım 12 ay yapıcak

Suan acemi birlik isparta egidirde dagci komando sonradan iste büyük ihtimal doguya gidicek ondan sonra Yokmus galiba

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

seni üzmek istemem canım ama ısparta kışında çok soğuk olur :26:

yok canım ilk başta yoktu telefon, ankesörlüden arıyordu işte günde en az 3 kere

ooooooo, o zaman sakın ama sakınnnn getirmeyin aklınızaaa dahaaa

ankesörlü de çok sıra oluyormuş diyordu nişanlım canım ne güzel çok şanslısınız :26:

ankesörlü de çok sıra oluyormuş diyordu nişanlım canım ne güzel çok şanslısınız :26:

canım o gittiğin yere göre değişir ki, her yerde aynı değil... kaldı ki bizim topikteki kızlar olarak hiçbirimiz öyle sıra var, sık arayamıyo, uzun konuşamıyo gibi sorunlar yaşamadıkk

canım o gittiğin yere göre değişir ki, her yerde aynı değil... kaldı ki bizim topikteki kızlar olarak hiçbirimiz öyle sıra var, sık arayamıyo, uzun konuşamıyo gibi sorunlar yaşamadıkk

nişanlımda abisinden arkadaşlarından öyle duymuş canım ..inşAllah bizede öyle denk gelir

Evet arkadaşlar telefonla görüşme sıklığı gittiği yere göre değişiyor kesinlikle.
Bende eşimle günde en az 3 defa konuşabiliyorum. Çok sıra olmuyor bazı saat aralıklarında.
Hatta kapattırıp ben arıyorum ankesörlü telefonu, benim bedavam gitmiş oluyor.

GiMum canım askerlik hasretine kendine alıştırman güzel ama bunu kafana takman için çok erken
5 ay demek yarım yıl demek neredeyse keyfini çıkarın

Son düzenleme:
nişanlımda abisinden arkadaşlarından öyle duymuş canım ..inşAllah bizede öyle denk gelir

duyduklarınıza çok inanmayın sizzz askerliği yapıp gelenler ya da hala yapmakta olanlarr, yenilere hep abartarak anlatma eğilimi içindeler çünküü

Nisanlim aramadi bugun ya off cok kötüyüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir tek sabah aradı benim nişanlım da bugün.. 10 gibi falan daha da aramadı beklemedeyimm.. sizler nasılsınız kızlar?

bir tek sabah aradı benim nişanlım da bugün.. 10 gibi falan daha da aramadı beklemedeyimm.. sizler nasılsınız kızlar?

Bugun daha iyiyim cok özlüyorum onu ama sonunun guzel olacağıni dusununce mutlu oluyorum
Sen nasılsın tatlım?

Bugun daha iyiyim cok özlüyorum onu ama sonunun guzel olacağıni dusununce mutlu oluyorum
Sen nasılsın tatlım?

tabi canıımm.. eksik ya.. kocaman bir parçam eksik öyle işte.. sanırım tam tarifi bu..

tabi canıımm.. eksik ya.. kocaman bir parçam eksik öyle işte.. sanırım tam tarifi bu..
Hakikaten öyle canim
Insallah benimkide arar birazdan deli gibi telefonun basinda bekliyorum

Inşaallah canım aradiklarinda ne kadar mutlu oldugumuzu bi bilseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…