açmayın konusunu canım benimmm :26:
son 1 ay zaten ister istemez o psikolojiye gireceksiniz, şimdiki günlerinizi o zaman düşünerek ziyan etmeyin, sonra çok pişman olursunuz, benden söylemesi
uzun dönem mi gider seninki yoksa kısa mı?
telefon mu sokmuştu askeriye ye canım
haklısın canım ama illa ki geliyor aklımızauzun dönem canım 12 ay yapıcak
Suan acemi birlik isparta egidirde dagci komando sonradan iste büyük ihtimal doguya gidicek ondan sonra Yokmus galiba
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
yok canım ilk başta yoktu telefon, ankesörlüden arıyordu işte günde en az 3 kere
ooooooo, o zaman sakın ama sakınnnn getirmeyin aklınızaaa dahaaa
ankesörlü de çok sıra oluyormuş diyordu nişanlım canım ne güzel çok şanslısınız :26:
canım o gittiğin yere göre değişir ki, her yerde aynı değil... kaldı ki bizim topikteki kızlar olarak hiçbirimiz öyle sıra var, sık arayamıyo, uzun konuşamıyo gibi sorunlar yaşamadıkk
nişanlımda abisinden arkadaşlarından öyle duymuş canım ..inşAllah bizede öyle denk gelir
seni üzmek istemem canım ama ısparta kışında çok soğuk olur :26:
duyduklarınıza çok inanmayın sizzzaskerliği yapıp gelenler ya da hala yapmakta olanlarr, yenilere hep abartarak anlatma eğilimi içindeler çünküü
Nisanlim aramadi bugun ya off cok kötüyüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir tek sabah aradı benim nişanlım da bugün.. 10 gibi falan daha da aramadı beklemedeyimm.. sizler nasılsınız kızlar?
Insallah ararlar bidaha ya .. Vallaha iyi olmaya calisiyorum ben siz kizlar ?
Aradi canim biraz önce; )Canim arar Daha benimkide aramadi Daha dünde saat 20'ye dogru aramisti..
bir tek sabah aradı benim nişanlım da bugün.. 10 gibi falan daha da aramadı beklemedeyimm.. sizler nasılsınız kızlar?
Bugun daha iyiyim cok özlüyorum onu ama sonunun guzel olacağıni dusununce mutlu oluyorum
Sen nasılsın tatlım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakikaten öyle canimtabi canıımm.. eksik ya.. kocaman bir parçam eksik öyle işte.. sanırım tam tarifi bu..
Insallah benimkide arar birazdan deli gibi telefonun basinda bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?