Eee seviyo seni kiskaniyo iste :)))
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Amin canm amin hersey oluyor zmnla ama sabretmk lazim işte
aldı mı telefonun u hayırlı olsunnnn benmkine dün arama yapmışlar herkesn cebnde telefonn esyaları şapkalara koyun demişler buda telefonu şapkanın altına koymuş yakalanmadan kurtulmuş
kısıtlamasına sinir oluyorum çok acık giyinen bi insan değilim ama hep kısıtlıyo okulda etek giyme falan sizede yapıyolar mı kızlar bi şorta karışmazdı şimdi onada el attı of
Slmdi askerde ya ondan dahada cok kiskanclik yapabilir benimkide asiri kiskanc Cnm
İyi aksamlar asker yarenlerimnasılsiniz zaman nasıl geciyor?[/QUOT
ben kötüyüm canım sen nasılsın
sen memnun musun peki :44:
bugün nette gördüm şort giyme diyo yazın ya delirtcek insanı giydiklerime karışmasına çok sinir oluyorum malı değilim onun ben
Sabretmekte pek zor ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok söylüyorum zaten Ara sira okadar sikma beni diye oda zaten hemen kiyamam ya tamam Askim diyo :)
Inanirim canim benim ya ilk günleri zaten cok zor benimkininde sesi öyleydi ilk gün ama bugün cok cok Daha iyi geliyordu.. Bi Kere konusabildim simdiye kadar canim ama bölük ve tabur numarasini ögrendim bende ariYabilirim onu Artik Ara sira canim
Bzmde daha 3 ay anca oldu cnm bekledik hep bu zmni bugüne kismetmis
Bnmkide bana hergun soruyor ne gydn diye yandk valla bitene kadr idare etcez artik tatlım bzde hakliyiz ama onlarda hakli.onun orda sen guzel giyinmesini istermiydn bakmalrini fln valla bn dayanamam:)
ya heralde güzelliğime geldi beni kapatıp napıcaksa burda of sini,r oluyorum her şeye bu aralar millette fiştekliyo şimdi böle yapan ilerde napar diye
Oncedende boylemi yapiyorduki askerde diye o böyle demistir cnku bnmkide ayni
şorta bşey demiyodu önceden taytla eteğe diyodu ama şort giyerdim yani
Askerlikten hep bunlar tatlim takma kafana milletin dedigine bakma valla araniz bozulur bak
of çok taktım ya
Bosver ya bnde kiziyodum ama hak veriyorum yani onlara
gelincede dicek okulda etek giyme eteklermde dizimden braz yukarda yani çok kısa değildir manyak bu ya izmirde böle bi adama nasıl denk geldiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?