2014 Yarenleri! :)

Eee seviyo seni kiskaniyo iste :)))

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kısıtlamasına sinir oluyorum çok acık giyinen bi insan değilim ama hep kısıtlıyo okulda etek giyme falan sizede yapıyolar mı kızlar bi şorta karışmazdı şimdi onada el attı of

aldı mı telefonun u hayırlı olsunnnn benmkine dün arama yapmışlar herkesn cebnde telefonn esyaları şapkalara koyun demişler buda telefonu şapkanın altına koymuş yakalanmadan kurtulmuş

Sagol canm ya aldk nihayet anaa iyimiş haa bn bnmkinede diyim arama oldumu yapsn oyle:)

kısıtlamasına sinir oluyorum çok acık giyinen bi insan değilim ama hep kısıtlıyo okulda etek giyme falan sizede yapıyolar mı kızlar bi şorta karışmazdı şimdi onada el attı of

Slmdi askerde ya ondan dahada cok kiskanclik yapabilir benimkide asiri kiskanc Cnm

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bugün nette gördüm şort giyme diyo yazın ya delirtcek insanı giydiklerime karışmasına çok sinir oluyorum malı değilim onun ben

Bnmkide bana hergun soruyor ne gydn diye yandk valla bitene kadr idare etcez artik tatlım bzde hakliyiz ama onlarda hakli.onun orda sen guzel giyinmesini istermiydn bakmalrini fln valla bn dayanamam:)

bende öğreneyim daha bugun teslim oldu canım öğrenince bende ararım yaa

Bnmkide bana hergun soruyor ne gydn diye yandk valla bitene kadr idare etcez artik tatlım bzde hakliyiz ama onlarda hakli.onun orda sen guzel giyinmesini istermiydn bakmalrini fln valla bn dayanamam:)

ya heralde güzelliğime geldi beni kapatıp napıcaksa burda of sini,r oluyorum her şeye bu aralar millette fiştekliyo şimdi böle yapan ilerde napar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…