2014 Yarenleri! :)

aminn kuzum amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok karanlık olduğu için aramız baya bozuk :) alışma süreci tatlım ahh ahh senin nasıl geçiyor günler?

bende ahh bende.. aradığı zamanlar kelebek misali oluyorum

aynenn ama çok nadir arıyor benimm nişanlım

Selamlar.. Bugün konuşamadık biz, ilk defa niye aramadı diye düşündüm bugün..
Ah alışılmıyor işte, zor asker yolunu gözlemek zor..

benim de iki üç günde bire düştü araması hiiç iyi değilim

benim de iki üç günde bire düştü araması hiiç iyi değilim

pofuduk neden arayamıyor nişanlın eğitimleri mi yoğun acaba kendini üzme

heralde o yüzden canım ama çok özledim ya

canım inan çok haklısın dayanmak çok zor ama biraz sabretsek inan çok güzel olacak yemin töreni ne zaman :2:

canım inan çok haklısın dayanmak çok zor ama biraz sabretsek inan çok güzel olacak yemin töreni ne zaman :2:

yaşıyorum ama eksik ya sanki bir şeyler yolunda değil 30 Mayıs kuzucum

Kızlar askerlik yaptığı yerin aile iletişim numarasını arasam şu an görüşebilir miyimm??

Çok karanlık olduğu için aramız baya bozuk :) alışma süreci tatlım ahh ahh senin nasıl geçiyor günler?

bende ahh bende.. aradığı zamanlar kelebek misali oluyorum

günler çok uzun geçiyor tatlım bende hala şafağımla barışamadım ama arkama baktığımda bayağı bi yol aldığımı görüyorum yarısı bi bitse diyorum

günler çok uzun geçiyor tatlım bende hala şafağımla barışamadım ama arkama baktığımda bayağı bi yol aldığımı görüyorum yarısı bi bitse diyorum

Biz daha yarisinda bile degiliz off Allah'im yardim edecek ve gunler su gibi gececek insallah

işte en son konuştuğumda iyi değildi o yüzden çatlamak üzereyim iyi olduğunu bir bilsemmm

Ahh ahh ozlemis tir balimm ( ondan iyi gelmemistir sesii iyidir de ozlem agir basiyor dur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…