- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
2015te burası düğün topiğine dönecek heraldehadi inşallah canım benim hakkınızda hayırlısı olsun
dün başlamıştır canım.
Yarin bi hafta olcak tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım o sıra çok kavga etmiştik eskisi gibiyiz şimdi merak etme
aynen geçmiyor.. sen naptın nasıl gidiyor kuzum
ayy korktum bi an canım benim eskisi gibiyseniz çok sevindim:)
gitmiyor be canımanılar uçuyor gidiyor gözümün önünden işte.. Valla hayatımdan bir günün eksilmesine sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
dün başlamıştır canım.
yaza bişey kalmadıı10 gün sonra sözümüz var inşallah canım
Kurban bayramından sonra allah nasip ederse benimde nişanım oluyor kızlar
Nasılsiniz kizlar.. ben pek iyi değilim ulkece kara bir gune uyandik malesef..Rabbim hayatini kaybeden işçilere rahmet eylesin.. aillelerine sabir versin..
Nasılsiniz kizlar.. ben pek iyi değilim ulkece kara bir gune uyandik malesef..Rabbim hayatini kaybeden işçilere rahmet eylesin.. aillelerine sabir versin..
Aminn rabbim kimseye yasatmasin cok zor
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin:)
Bende aynıyım maalesefallah rahmet eylesin hayatını kaybeden işçilere, ailelerine de sabır versin inşallah çok zor hepimiz üzülüyoruz ama ateş düştüğü yeri yakıyor allah yardım etsin ((
Aminn rabbim kimseye yasatmasin cok zor
Kesinlikle.. allahim evlatlarina ailelerine sabir versin hepsinin mekanini cennet eylesin hele bi video gordum ki adamcagiz cizmelerimi cikarayim sedye kirlenmesin diyor.. çok acı cok..
ayy korktum bi an canım benim eskisi gibiyseniz çok sevindim:)
gitmiyor be canımanılar uçuyor gidiyor gözümün önünden işte.. Valla hayatımdan bir günün eksilmesine sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?