2014 Yarenleri! :)

tatlım o sıra çok kavga etmiştik eskisi gibiyiz şimdi merak etme

ayy korktum bi an canım benim eskisi gibiyseniz çok sevindim:)

aynen geçmiyor.. sen naptın nasıl gidiyor kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gitmiyor be canım anılar uçuyor gidiyor gözümün önünden işte.. Valla hayatımdan bir günün eksilmesine sevineceğim hiç aklıma gelmezdi

Iyi geceler kizlar :) bi gün Daha gecti yaa hehe

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Nasılsiniz kizlar.. ben pek iyi değilim ulkece kara bir gune uyandik malesef..Rabbim hayatini kaybeden işçilere rahmet eylesin.. aillelerine sabir versin..

Nasılsiniz kizlar.. ben pek iyi değilim ulkece kara bir gune uyandik malesef..Rabbim hayatini kaybeden işçilere rahmet eylesin.. aillelerine sabir versin..

Bende aynıyım maalesef allah rahmet eylesin hayatını kaybeden işçilere, ailelerine de sabır versin inşallah çok zor hepimiz üzülüyoruz ama ateş düştüğü yeri yakıyor allah yardım etsin ((

Aminn rabbim kimseye yasatmasin cok zor

Bende aynıyım maalesef allah rahmet eylesin hayatını kaybeden işçilere, ailelerine de sabır versin inşallah çok zor hepimiz üzülüyoruz ama ateş düştüğü yeri yakıyor allah yardım etsin ((

Kesinlikle.. allahim evlatlarina ailelerine sabir versin hepsinin mekanini cennet eylesin hele bi video gordum ki adamcagiz cizmelerimi cikarayim sedye kirlenmesin diyor.. çok acı cok..

aynen canım her gecen gun icin dua ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…