Biz daha yarisinda bile degiliz offAllah'im yardim edecek ve gunler su gibi gececek insallah
Ahh ahh ozlemis tir balimm( ondan iyi gelmemistir sesii iyidir de ozlem agir basiyor dur..
belki de.. neyse kuzum sabretmekten dua etmekten beklemekten başka bir çarem yookk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bende çok özlüyorum ama iyi oldugunu bilmek yetiyor sanki günlük tutmaya başladım tavsiye ederim çok işe yarıyor bu ayrılık ilişkilere olumlu yönde katkı sağlayacak bence nişanlının sesi neden kötü sorabildin mi canım
Biz daha yarisinda bile degiliz offAllah'im yardim edecek ve gunler su gibi gececek insallah
Ahh ahh ozlemis tir balimm( ondan iyi gelmemistir sesii iyidir de ozlem agir basiyor dur..
Yatis saati ne zaman biliyor musun? Birde cok acil olmadikca biraz zor Sanki :/
benim gunlugum vardii tanistigimiz ilk gunden bu yana kuzumm ama nisanlandiktan sonra nadiren yazmaya baslamistimm gittigi gunden beri tekrar basladm simdi onu okuyodum hatta ah ne gunler gecirmisiz :)) yorgunluk egitimlerde bagirmaktan falan demisti pazartesi gunu kuzum
bende telefonumdan mesajları silmemiştim canım 800 tane msjı olmuş bende onları okuyorum onu özledikce bak bu bagırma konusunda haklı sevgiliminde sesi kısıktı bugun biraz düzeldi geçecek inan
benim de iki üç günde bire düştü araması hiiç iyi değilim
Günaydın Asker Yarenleri Nasılsınız
Manisa/ Soma'daki patlamadan dolayı büyük bir hüzün içindeyiz. Türkiye'mizin, milletimizin başı sağolsun. Rabbim ailelerine, sevdiklerine sabırlar versin.. İnşallah bu tür olayların tekrarlanmaması içinde gerekli tüm önlemleri alırlar
Böyle bir hüzünlü günde beni mutlu eden yüzümü güldüren Sevdiğim. Günlerdir beklediğim haberi aldım. Nişanlım Safranbolu'da asker ve belki bilirsiniz Safranbolu doğu illerine 17 kişilik gruplar halinde tim yetiştiriyor. Günlerdir dualarımda Meslekçi seçilmesi vardı. Kendisi üniversite mezunu ve mesleği var. Sınava tabi tutmuşlar. Başarılı olmuş ve artık Sevdiğim Meslekçi
Allahıma binlerce şükürler olsun
Günaydın Asker Yarenleri Nasılsınız
Manisa/ Soma'daki patlamadan dolayı büyük bir hüzün içindeyiz. Türkiye'mizin, milletimizin başı sağolsun. Rabbim ailelerine, sevdiklerine sabırlar versin.. İnşallah bu tür olayların tekrarlanmaması içinde gerekli tüm önlemleri alırlar
Böyle bir hüzünlü günde beni mutlu eden yüzümü güldüren Sevdiğim. Günlerdir beklediğim haberi aldım. Nişanlım Safranbolu'da asker ve belki bilirsiniz Safranbolu doğu illerine 17 kişilik gruplar halinde tim yetiştiriyor. Günlerdir dualarımda Meslekçi seçilmesi vardı. Kendisi üniversite mezunu ve mesleği var. Sınava tabi tutmuşlar. Başarılı olmuş ve artık Sevdiğim Meslekçi
Allahıma binlerce şükürler olsun
Cok şükür kuzum benim nisanlimda meslekci olarak girecekti sinava ama canakkaledeki meslekcileri genelde doguya gondermisler o da jandarma kaldi bakalim rabbim hayirli bizlere yakin yerleri nasip etsin
Soma faciasında kaybettiğimiz emekçilerimizin mekanı cennet olsun.
Allahım ailelerine peygamber sabrı versin
Gözün aydın canım. Tam olarak hangi görevi yapacak peki?
Hımm mesleği neydi ki kuzum :26: Mesleğe göre değişiyordur belki :26:
Aminn inşallah
Kuzum elektrik teknisyeni bilgisayar programcısı iki okul mezunu ama iste ordan hep doğuya göndermişler o yüzden sinava girmedi jandarma olarak cezaevine gidicek büyük ihtimal bakalim
Hımm anladım kuzum :26: Hayırlısı olsun o zaman ne diyelim
Kizlar valize ne hazirlamak lazim kargo yollayabilcek miyiz tel. Sokabilcek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?