2014 Yarenleri! :)

Biz daha yarisinda bile degiliz off Allah'im yardim edecek ve gunler su gibi gececek insallah

Ahh ahh ozlemis tir balimm ( ondan iyi gelmemistir sesii iyidir de ozlem agir basiyor dur..

belki de.. neyse kuzum sabretmekten dua etmekten beklemekten başka bir çarem yookk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belki de.. neyse kuzum sabretmekten dua etmekten beklemekten başka bir çarem yookk

canım bende çok özlüyorum ama iyi oldugunu bilmek yetiyor sanki günlük tutmaya başladım tavsiye ederim çok işe yarıyor bu ayrılık ilişkilere olumlu yönde katkı sağlayacak bence nişanlının sesi neden kötü sorabildin mi canım

benim gunlugum vardii tanistigimiz ilk gunden bu yana kuzumm ama nisanlandiktan sonra nadiren yazmaya baslamistimm gittigi gunden beri tekrar basladm simdi onu okuyodum hatta ah ne gunler gecirmisiz :)) yorgunluk egitimlerde bagirmaktan falan demisti pazartesi gunu kuzum

bende telefonumdan mesajları silmemiştim canım 800 tane msjı olmuş bende onları okuyorum onu özledikce bak bu bagırma konusunda haklı sevgiliminde sesi kısıktı bugun biraz düzeldi geçecek inan

inşallah canim benimm ya :) aynen bir de mesajlar varr ah ah..

Günaydın Asker Yarenleri Nasılsınız

Manisa/ Soma'daki patlamadan dolayı büyük bir hüzün içindeyiz. Türkiye'mizin, milletimizin başı sağolsun. Rabbim ailelerine, sevdiklerine sabırlar versin.. İnşallah bu tür olayların tekrarlanmaması içinde gerekli tüm önlemleri alırlar

Böyle bir hüzünlü günde beni mutlu eden yüzümü güldüren Sevdiğim. Günlerdir beklediğim haberi aldım. Nişanlım Safranbolu'da asker ve belki bilirsiniz Safranbolu doğu illerine 17 kişilik gruplar halinde tim yetiştiriyor. Günlerdir dualarımda Meslekçi seçilmesi vardı. Kendisi üniversite mezunu ve mesleği var. Sınava tabi tutmuşlar. Başarılı olmuş ve artık Sevdiğim Meslekçi

Allahıma binlerce şükürler olsun

benim de iki üç günde bire düştü araması hiiç iyi değilim

Canım bu hafta eğitime başladılar ondan. Eşim arıyor ama kısa kısa heran tetıkte yani

Son düzenleme:

Cok şükür kuzum benim nisanlimda meslekci olarak girecekti sinava ama canakkaledeki meslekcileri genelde doguya gondermisler o da jandarma kaldi bakalim rabbim hayirli bizlere yakin yerleri nasip etsin

Soma faciasında kaybettiğimiz emekçilerimizin mekanı cennet olsun.
Allahım ailelerine peygamber sabrı versin

Gözün aydın canım. Tam olarak hangi görevi yapacak peki?

Hımm mesleği neydi ki kuzum :26: Mesleğe göre değişiyordur belki :26:

Aminn inşallah

Soma faciasında kaybettiğimiz emekçilerimizin mekanı cennet olsun.
Allahım ailelerine peygamber sabrı versin

Gözün aydın canım. Tam olarak hangi görevi yapacak peki?

Amin canım Aminn.. Onlara tek çare Rabbimden gelir.. İnsanoğlu artık çıkar peşine düşmüş

Teşekkür ederim tatlım. Klimacı olarak görev yapacak. Kendisi İklimlendirme ve Soğutma Teknikeri

Hımm mesleği neydi ki kuzum :26: Mesleğe göre değişiyordur belki :26:

Aminn inşallah

Kuzum elektrik teknisyeni bilgisayar programcısı iki okul mezunu ama iste ordan hep doğuya göndermişler o yüzden sinava girmedi jandarma olarak cezaevine gidicek büyük ihtimal bakalim

Son düzenleme:

Hımm anladım kuzum :26: Hayırlısı olsun o zaman ne diyelim

Ben sinav yok diye biliyodum donem ve gitcekeri yer kurayla belli olmuyomu artik benimki pc muh. 4 yillik yuksekte yapiyo kutugu sivasta ama izmirde yasiyo

Kizlar valize ne hazirlamak lazim kargo yollayabilcek miyiz tel. Sokabilcek mi

Kizlar valize ne hazirlamak lazim kargo yollayabilcek miyiz tel. Sokabilcek mi

Sizin askeriniz gitti mi gidicek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…