- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
aradı ankesörlüden, tutanak tutcak, savunma yazcakmışım dedi :26:
Selamm kızlarr naberr
Iyidir canim senden nbr ?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba kızlaaarr :)
Konuya daha önce pek yazamamıştım benim de sevgilim askerde bir haftayı geçti gideli. Ama neyse ki yakınız. Yarın ziyaretine gidicem giderken ne götürebilirim? Ne biliyim yiyecek falan götürsem mi ki fiklir lütfeen :)
Ohh ne guzel bizim arada 16 saat var
Giderken sevdiği pasta tarzi bisey götürebilirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konuya daha önce pek yazamamıştım benim de sevgilim askerde bir haftayı geçti gideli. Ama neyse ki yakınız. Yarın ziyaretine gidicem giderken ne götürebilirim? Ne biliyim yiyecek falan götürsem mi ki fiklir lütfeen :)
kurabiye, kek, börek gibi ev yapımı şeyler götür muhakkak, ama çokça olsuuuuntek başına yedirmezler ona orda çünküü, hem de havası olur, yengenizden bunlar diyeee
Ben yurtta kalıyorum kendim yapamıycam yani mecburen ev yemekleri falan yapan bir yerden hazır alıcam
anladım canımm, ama dediğim gibi miktarını çokça tut
Keşke herkes yakın olsa böyle
Sadece pasta mı götürsem sarma börek tarzı abartı mı kaçar :)
Selamm kızlarr naberr
iyi olmaya çalışıyoruzz Allaha şükür senden naber canıım?
Bende öyle canımm :) Senin askerin nerede acemiliği :)
kızlarr günaydınnnnnnnbugün çok iyiyim Rabbim bozmasınn askerimm aradıı onun sesiyle uyandımm ve yarım saat kesintisiz konuştuk nasıl özlemişim bu haftanın acısını çıkardık resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?