2014 Yarenleri! :)

Merhaba kızlaaarr :)
Konuya daha önce pek yazamamıştım benim de sevgilim askerde bir haftayı geçti gideli. Ama neyse ki yakınız. Yarın ziyaretine gidicem giderken ne götürebilirim? Ne biliyim yiyecek falan götürsem mi ki fiklir lütfeen :)

Ohh ne guzel bizim arada 16 saat var
Giderken sevdiği pasta tarzi bisey götürebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kurabiye, kek, börek gibi ev yapımı şeyler götür muhakkak, ama çokça olsuuuun tek başına yedirmezler ona orda çünküü, hem de havası olur, yengenizden bunlar diyeee

Keşke herkes yakın olsa böyle
Sadece pasta mı götürsem sarma börek tarzı abartı mı kaçar :)

Yok canım neden abarti olsun cok memnun olurlar bence arkadaşlarıyla birlikte yerler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabaa, kesinlikle kek poğaça börek sarma ne bulursan götürebilirsin bolcaa çok sevineceğine eminim :))

kızlarr günaydınnnnnnn bugün çok iyiyim Rabbim bozmasınn askerimm aradıı onun sesiyle uyandımm ve yarım saat kesintisiz konuştuk nasıl özlemişim bu haftanın acısını çıkardık resmen

kızlarr günaydınnnnnnn bugün çok iyiyim Rabbim bozmasınn askerimm aradıı onun sesiyle uyandımm ve yarım saat kesintisiz konuştuk nasıl özlemişim bu haftanın acısını çıkardık resmen

Cok sevindimmm canim benim :) amin allahim bozmasin

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…