• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

bende öyle düşünüyorum aslında canım yaa ne hediye alsam diye düşünüyorum :26:

hmm hediye hakkında fikir veremem hani manevi açıdan gittiği ilk günden beri tuttuğun bir defter falan varsa o hoş olabilir ama onun dışında en iyi sen tanıyorsun sevgilini bir fikrim yok :30:

hmm hediye hakkında fikir veremem hani manevi açıdan gittiği ilk günden beri tuttuğun bir defter falan varsa o hoş olabilir ama onun dışında en iyi sen tanıyorsun sevgilini bir fikrim yok :30:

defter tutuyorum onu vericem deftere yazmak beni rahatlatmıştı zaten :6:

Kızlarr dünkü yardımlarınız için teşekkür ederiim :) Bugün gittim ziyarete sarma börek ve tatlı götürdümm çok sevindi arkadaşlarıyla yiyolarmış az önce aradı :) 3.5 saat falan oturduk ziyaretçi parkında çok mutlu olduu :16:

Kızlarr dünkü yardımlarınız için teşekkür ederiim :) Bugün gittim ziyarete sarma börek ve tatlı götürdümm çok sevindi arkadaşlarıyla yiyolarmış az önce aradı :) 3.5 saat falan oturduk ziyaretçi parkında çok mutlu olduu :16:

rica ederizz oh ne güzel canımm benimm nasıl güzel geçmiştir bugünüz ohh :16:

aynenn.. ya gün geçtikçe zoruma gitmeye başladı onun uzakta olması yanımda olamaması :5:

tellefonum her çaldıgında her mesajda acabaa diorum bazen birilerini ona benzetiyorum rüyamda görüyorum bugun gözüm şişti telefonda birşey demedim rüyamda seni gördüm iyi misin dedi iyiyim dedim :2:

tellefonum her çaldıgında her mesajda acabaa diorum bazen birilerini ona benzetiyorum rüyamda görüyorum bugun gözüm şişti telefonda birşey demedim rüyamda seni gördüm iyi misin dedi iyiyim dedim :2:

:43: aynenn burda nazımızı tribimizi yaparız yanımızdayken de uzaktan uzağa kötü anlamda hiçbir şey çaktırmıyorum ben de nişanlıma

:43: aynenn burda nazımızı tribimizi yaparız yanımızdayken de uzaktan uzağa kötü anlamda hiçbir şey çaktırmıyorum ben de nişanlıma

aynen yaa kavga ettiğimiz günler için çok pişmanım :5:

Iyi geceler kizlarrr:)
Bi gunu daha hayırlısiyla bitirdik darısı diğer gunlere:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belki de.. neyse kuzum sabretmekten dua etmekten beklemekten başka bir çarem yookk :(

Aynen canim benimde oyle :( Sabrin sonu selamet..
Vallaha kizlar bende cok özledim ya :14:
Offff offf :( Allah im yardim etsin bize:(
canım bende çok özlüyorum ama iyi oldugunu bilmek yetiyor sanki günlük tutmaya başladım tavsiye ederim çok işe yarıyor bu ayrılık ilişkilere olumlu yönde katkı sağlayacak bence nişanlının sesi neden kötü sorabildin mi canım
Bende yolculamaya gittikten sonra tutmaya basladim :) supriz yapicam insallah :)
bende daha yarılayamadım :ssz: inş hayatım
Beraber atlaticaz tatlim insallahhh :)
Canim on da yatiyorlarmis

Benimde erkek ark oyle genelde ulasmamiz pek mumkun olmuyor egitim vs diye peki sen ulasabildin mi
Günaydın Asker Yarenleri Nasılsınız :3:

Manisa/ Soma'daki patlamadan dolayı büyük bir hüzün içindeyiz. Türkiye'mizin, milletimizin başı sağolsun. Rabbim ailelerine, sevdiklerine sabırlar versin.. İnşallah bu tür olayların tekrarlanmaması içinde gerekli tüm önlemleri alırlar :31:

Böyle bir hüzünlü günde beni mutlu eden yüzümü güldüren Sevdiğim. Günlerdir beklediğim haberi aldım. Nişanlım Safranbolu'da asker ve belki bilirsiniz Safranbolu doğu illerine 17 kişilik gruplar halinde tim yetiştiriyor. Günlerdir dualarımda Meslekçi seçilmesi vardı. Kendisi üniversite mezunu ve mesleği var. Sınava tabi tutmuşlar. Başarılı olmuş ve artık Sevdiğim Meslekçi :16:

Allahıma binlerce şükürler olsun :16:

Cok sevindim Tatlim senin adina Allah butun askerlerimize ve bize ailelere gar ve yardimci Olsun AMINN ..

Selam kızlar iyi geceler sevdiceği daha bir haftalık asker olaraktan bende artık yanınızdayim

Back
X