bırak bence canım yaa izne gelince filan anlar![]()
evdeyken içmiyorum içen biri görünce bende yaakıyorum içimede çekiyorum ama çokta bağlanmadım umarım hep böle gider:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırak bence canım yaa izne gelince filan anlar![]()
evdeyken içmiyorum içen biri görünce bende yaakıyorum içimede çekiyorum ama çokta bağlanmadım umarım hep böle gider:26:
benimde canım istiyor bazen![]()
hiç içtin mi peki denemeyin tavsiye etmem ama bazen güzel gidiyorbenimde canım istiyor bazen![]()
![]()
hiç içtin mi peki denemeyin tavsiye etmem ama bazen güzel gidiyor![]()
denedim ama böyle paket alıpta içiyim demedim
denedim ama böyle paket alıpta içiyim demedim
hiç başlama tatlım boşver insan sıkıntıdan sarıcak yer arıyo ama ben 8 ay içicem sonra nolucak devam etmek teistemiyorum
hiç başlama tatlım boşver insan sıkıntıdan sarıcak yer arıyo ama ben 8 ay içicem sonra nolucak devam etmek teistemiyorum
başlarsam vicdan azabı çekerim sevgilime karşı ondan başlamıyorum zaten canım yaa gececek bu günler eminim![]()
başlarsam vicdan azabı çekerim sevgilime karşı ondan başlamıyorum zaten canım yaa gececek bu günler eminim![]()
günler geçerde ben nolurum bilmem![]()
selaaaam
ben bugün 1 saat kameradan gördüm aşkımı, keyfim yerindeee![]()
Kızlar gündüz konuştuk akşam yat emri verildikten sonra arardi arayacağım akşama dedi hala aramadı ooof
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohh ne güzel :)) bizimkinin de birligin icinde int cafe var hergun ıki saat konusuyoruzz skypedan cok iyi geliyor:)) gamzeli sen bugun askerinin yanına gtmyecekmiydin? Baskasimiydi yoksa o:)
ne kadar şanslısınız siz öyleeeebiz 15 günde bir ancak görebiliyoruz birbirimizi kameradan
yok ben değildim canımm :44:
Evet ya çok sukur masallah gokhanimin sansiiineyse nazara gelmiyelimmm surekli dile gtrmiyim:))
oyle hatrladim sankii tamam canim.. sizin kac ayınız kaldı:)
Gecicek kuzum gecicek bi bakicaz ki donmusler:)
Manisadayım canım ya ışte altı saat mis:-(30mayıs yemin töreni dört gözle bekliyorum uzun dönem birde daha ustalığı var ooof of:-(
72 gün![]()
Senin ki nerede canım forumlari okudum ama karişti birbirinebir tane burdur da askeri olan arkadaşta varmış onunla da tanışmak istiyorum