tabi canımm binlerce kez şükür hemdeay uykum var gibi yok gibi saf gibi oluyorum şu saatlerde ya
Aliskin degilsin galiba gec yatmaya calisiosun ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım ya benimki hala uyuyorsun diye erken aramak istemiyorum diyorr be adam ara sen uyku problem değil diyorum yok riske atamam diyor illa 10-11 gibi arar
Maşallah tatlım :)))
Nerede askerliğini yapıyor :)
Sabah sesini duymak hatika benimkide bi kaç gündür sabah 6 da 7 de arıyor. Bişeyler diyor kapatıyoruz ben uykuya devam ama sanki gece konuşup uyumuşum gibi hissediyorum :)
benimki de her sabah 7 - 7.30 arası arar uyandırır benigüne onunla başlamak harika oluyorrrr
Cok sevindim Tatlim senin adina Allah butun askerlerimize ve bize ailelere gar ve yardimci Olsun AMINN ..
aynen ya ne kadar geç yatsam bile sabah 7de ayaktayım ki hafta içi iş için 8e 20 kala uyanırım haftasonu 7de uyanıyorum iğrenç bir durum alışkanlıkk
Gunaydin kizcelerr
Sabah sesini duymak hatika benimkide bi kaç gündür sabah 6 da 7 de arıyor. Bişeyler diyor kapatıyoruz ben uykuya devam ama sanki gece konuşup uyumuşum gibi hissediyorum :)
Issiz olunca h gec yatiosun hem gec kalkiyosun:)
Günaydın canimmGunaydin kizcelerr
doğrudur canımm.. sen kaç yaşındasın bu arada?
Günaydın canimm
24 canım
Kızlar günaydın bende dün aramadı diye akşam çok zor uyudum ama sabah 9da sesiyle uyandım canım benimmm yaaa güne daha bir güzel başladım sesiyle
ay benden büyüksün ben küçümencik kaldım senin yanında
Ayy kendimi yasli hissettim kac yasindasin ki
haha ne güzell canımm benim de 10da aradı bu sabah ben yine uyuyordum tabikiyine mi uyandırdım dedi olsun aşkım senin sesinle uyanayım diye ben bilerek çok uyuyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?