2014 Yarenleri! :)

Aliskin degilsin galiba gec yatmaya calisiosun ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen ya ne kadar geç yatsam bile sabah 7de ayaktayım ki hafta içi iş için 8e 20 kala uyanırım haftasonu 7de uyanıyorum iğrenç bir durum alışkanlıkk

inşallah canım ya benimki hala uyuyorsun diye erken aramak istemiyorum diyorr be adam ara sen uyku problem değil diyorum yok riske atamam diyor illa 10-11 gibi arar

Sabah sesini duymak hatika benimkide bi kaç gündür sabah 6 da 7 de arıyor. Bişeyler diyor kapatıyoruz ben uykuya devam ama sanki gece konuşup uyumuşum gibi hissediyorum :)

benimki de her sabah 7 - 7.30 arası arar uyandırır beni güne onunla başlamak harika oluyorrrr

aynen ya ne kadar geç yatsam bile sabah 7de ayaktayım ki hafta içi iş için 8e 20 kala uyanırım haftasonu 7de uyanıyorum iğrenç bir durum alışkanlıkk

Issiz olunca h gec yatiosun hem gec kalkiyosun:)

haha ne güzell canımm benim de 10da aradı bu sabah ben yine uyuyordum tabiki yine mi uyandırdım dedi olsun aşkım senin sesinle uyanayım diye ben bilerek çok uyuyorum diyorum

Kızlar günaydın bende dün aramadı diye akşam çok zor uyudum ama sabah 9da sesiyle uyandım canım benimmm yaaa güne daha bir güzel başladım sesiyle

günaydın canımm oh o da güzell güne onun sesiyle başlamakk

haha ne güzell canımm benim de 10da aradı bu sabah ben yine uyuyordum tabiki yine mi uyandırdım dedi olsun aşkım senin sesinle uyanayım diye ben bilerek çok uyuyorum diyorum

Bi gün 12 de aradı bn yeni uyanmisim nasl yaa saat 12 oldu diyor sanki kendi askere gtmeden cok erken kalkan biriymiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…