2014 Yarenleri! :)

Aman kizlar sigara sanki problemleri cözüyormu? Hayir hic baslamayin vallaha kendinize zarar canlarim ya :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kızlar gündüz konuştuk akşam yat emri verildikten sonra arardi arayacağım akşama dedi hala aramadı ooof

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar gündüz konuştuk akşam yat emri verildikten sonra arardi arayacağım akşama dedi hala aramadı ooof

Canim benim bisey olmustur arayamamistr orda asker sonucta evinde değil bukadar Skma canını lutfen eminim aklındasindir.. insallah sabah sesiyle uyanirsin.

Vallaha benimkide aradi bi yarim saat önce cok iyi geldi yaaaa ☺️☺️☺️

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ohh ne güzel :)) bizimkinin de birligin icinde int cafe var hergun ıki saat konusuyoruzz skypedan cok iyi geliyor:)) gamzeli sen bugun askerinin yanına gtmyecekmiydin? Baskasimiydi yoksa o:)

ne kadar şanslısınız siz öyleeee biz 15 günde bir ancak görebiliyoruz birbirimizi kameradan

yok ben değildim canımm :44:

ne kadar şanslısınız siz öyleeee biz 15 günde bir ancak görebiliyoruz birbirimizi kameradan

yok ben değildim canımm :44:

Evet ya çok sukur masallah gokhanimin sansiii neyse nazara gelmiyelimmm surekli dile gtrmiyim:))
oyle hatrladim sankii tamam canim.. sizin kac ayınız kaldı:)

olsun canımm sabredeceğiz ve geçecek benim sevdiceğim de Manisada askerrr

Senin ki nerede canım forumlari okudum ama karişti birbirinebir tane burdur da askeri olan arkadaşta varmış onunla da tanışmak istiyorum

Manisa/Alaşehir bebeğimm.. tabi canım ilk sayfada listemiz var o listeden bak kimmiş diye özel mesaj atıp konuşabilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…