bırak bence canım yaa izne gelince filan anlar
evdeyken içmiyorum içen biri görünce bende yaakıyorum içimede çekiyorum ama çokta bağlanmadım umarım hep böle gider:26:
evdeyken içmiyorum içen biri görünce bende yaakıyorum içimede çekiyorum ama çokta bağlanmadım umarım hep böle gider:26:
benimde canım istiyor bazen
hiç içtin mi peki denemeyin tavsiye etmem ama bazen güzel gidiyorbenimde canım istiyor bazen
hiç içtin mi peki denemeyin tavsiye etmem ama bazen güzel gidiyor
denedim ama böyle paket alıpta içiyim demedim
denedim ama böyle paket alıpta içiyim demedim
hiç başlama tatlım boşver insan sıkıntıdan sarıcak yer arıyo ama ben 8 ay içicem sonra nolucak devam etmek teistemiyorum
hiç başlama tatlım boşver insan sıkıntıdan sarıcak yer arıyo ama ben 8 ay içicem sonra nolucak devam etmek teistemiyorum
başlarsam vicdan azabı çekerim sevgilime karşı ondan başlamıyorum zaten canım yaa gececek bu günler eminim
başlarsam vicdan azabı çekerim sevgilime karşı ondan başlamıyorum zaten canım yaa gececek bu günler eminim
günler geçerde ben nolurum bilmem
selaaaam
ben bugün 1 saat kameradan gördüm aşkımı, keyfim yerindeee
Kızlar gündüz konuştuk akşam yat emri verildikten sonra arardi arayacağım akşama dedi hala aramadı ooof
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohh ne güzel :)) bizimkinin de birligin icinde int cafe var hergun ıki saat konusuyoruzz skypedan cok iyi geliyor:)) gamzeli sen bugun askerinin yanına gtmyecekmiydin? Baskasimiydi yoksa o:)
ne kadar şanslısınız siz öyleeeebiz 15 günde bir ancak görebiliyoruz birbirimizi kameradan
yok ben değildim canımm :44:
Evet ya çok sukur masallah gokhanimin sansiiineyse nazara gelmiyelimmm surekli dile gtrmiyim:))
oyle hatrladim sankii tamam canim.. sizin kac ayınız kaldı:)
Gecicek kuzum gecicek bi bakicaz ki donmusler:)
Manisadayım canım ya ışte altı saat mis:-(30mayıs yemin töreni dört gözle bekliyorum uzun dönem birde daha ustalığı var ooof of:-(
72 gün
Senin ki nerede canım forumlari okudum ama karişti birbirinebir tane burdur da askeri olan arkadaşta varmış onunla da tanışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?