2014 Yarenleri! :)

Bugun bes kere sevdicegimin sesini duydum cok iyiyim
Ve bi gunu daha bitirdik:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohh süpermiş benim geçen Cumartesi öyledi bu haftasonu 2-3 falan ama olsun Allahıma binlerce kez şükür yine de aynen bir gün daha bitirdiik

Evet ya çok sukur masallah gokhanimin sansiii neyse nazara gelmiyelimmm surekli dile gtrmiyim:))
oyle hatrladim sankii tamam canim.. sizin kac ayınız kaldı:)

Maşallah tatlım :)))
Nerede askerliğini yapıyor :)

Manisa/Alaşehir bebeğimm.. tabi canım ilk sayfada listemiz var o listeden bak kimmiş diye özel mesaj atıp konuşabilirsin istersen

Merkezdeyim canım ben bize de iki saat uzaklıkta alaşehir Rabbim sağ salim bitirmeyi nasip etsin acemilikte mi orada genelde öyle diye biliyorum orayı

ohh süpermiş benim geçen Cumartesi öyledi bu haftasonu 2-3 falan ama olsun Allahıma binlerce kez şükür yine de aynen bir gün daha bitirdiik

Tabi kuzumm bunada cok sukur bugun internetten telefon baktim telefon alicakmis nisanlim da yakalatir falan diye korkuyorum

Tabi kuzumm bunada cok sukur bugun internetten telefon baktim telefon alicakmis nisanlim da yakalatir falan diye korkuyorum

ya valla ben o yüzden hiiiç telefon sokması taraftarı değilim usta birliğine git ortama alış ondan sonra diyorum

ya valla ben o yüzden hiiiç telefon sokması taraftarı değilim usta birliğine git ortama alış ondan sonra diyorum

Ben de öyle düşünüyorum da iste hayırlısı olsun bakalım

Sabah sesiyle uyanirsin daha guzel olur:)

inşallah canım ya benimki hala uyuyorsun diye erken aramak istemiyorum diyorr be adam ara sen uyku problem değil diyorum yok riske atamam diyor illa 10-11 gibi arar

inşallah canım ya benimki hala uyuyorsun diye erken aramak istemiyorum diyorr be adam ara sen uyku problem değil diyorum yok riske atamam diyor illa 10-11 gibi arar

:)) olsun canim ariyolar ya bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…