Ayy canim o zaman inşallah en kısa zamanda iş bulur o zaman ahhh ulaaan şu işsizliğin gözü kör olsunbir suru hatira zor be kuzum :) surda kac gun kaldi ki :/ bugun kuzenim sordu erdiye dugun ne zaman falan diye erdi de isim olsaydi bu yaz dugun olurdu dedi ama is bulursam yazin isteriz aralikta dugunu yapariz insallah dedi :)
ay canim benim kuzenimde sukru oda bu haftasonu teslim olacak hemde acemiligi erdiyle ayni yerde manisada saka gibi :)
insallah hemen gidip hemen doner yavrumm
ay sukredelm kz olsn :==))Biz napak biiiiiiz :) 365 :)
demetımmmmm hos geldn beybım cok sevndm kz senı goren cennetlık ha :))kizlarrr erdimle bugun beraberdikkk cok guzeldi ya
yavrular safak tablosu ne zamandir yok :) biri yapsada yenilerinde eklesek :)
Şükret tabiiki cadi :)ay sukredelm kz olsn :==))
MErhabaLAr :) Aranıza yeni katılıyorum ama aslında bayadır takip ediyorum yazılanları bayadır birlkte safak sayıyoruz yani :)))94/4 asker sevgilisi olarak alt devreler askere gittigi icin bi özgur hissettim kendimi ve nete girdim bunalımdan cıktım heheh
sorma issizlik yakti biziAyy canim o zaman inşallah en kısa zamanda iş bulur o zaman ahhh ulaaan şu işsizliğin gözü kör olsundaha Şükrü de gidip gelip iş bulacak. Sen istanbula mı yaşayacaksn canım evlenince?
Oyyy inşallah bebeğim ya bi sene su gibi akar geçer inşallah
damlaaam balim telefonum kapaliydi giremiyordum ya cok ozledim sizi :) artik yaninizdayimmdemetımmmmm hos geldn beybım cok sevndm kz senı goren cennetlık ha :))
gunaydinnn fistigiiiimmmgünaydınnnnn canlarımmmm
Bizi de canım iş olsaydı nişanlı olacaktık şimdisorma issizlik yakti bizievet balim insallah babamda kabul ederse istanbulda kalicam balim
damlaaam balim telefonum kapaliydi giremiyordum ya cok ozledim sizi :) artik yaninizdayimm
gunaydinnn fistigiiiimmmnasilsinn
allah iyilik versin tatlimmm :) biraz sıkıntılı bi iki günden sonra çok şükür herşey yolunda balımmm cok güzel geçiyo :)çok şükür iyiyim bebeğimmm sen nasılsınnasıl geçiyor
günaydın sevgimmmGünaydın kızlaarrr
allah iyilik versin tatlimmm :) biraz sıkıntılı bi iki günden sonra çok şükür herşey yolunda balımmm cok güzel geçiyo :)
Nasılsın bebeğimmgünaydın sevgimmm
oyy yerim siziçok şükür bebeğimmmmbiz de geçici bi süre de olsa kavuştuk yarimleee darısı hepimizin tamamen kavuşmasına İNŞALLAH
iyiyim fistigim cok sukurr :) sen nasilsinn?Nasılsın bebeğimm
Iyiyim bende bebegim çok şükür :)oyy yerim sizioh sevindim balimm aminnn aminn insallah
iyiyim fistigim cok sukurr :) sen nasilsinn?
actk yavrucum gel :)
balımmmmmm
hooopppp geldimmm bebeğim :) NAsılsın canımmm :)
Kösteballlımmmm:) nerelerdesin seeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?