kız sen taktın su kasımda gıtmeye cocuk tezkereyı alacak hala kasımda gtseydı kasımda gtseydıbenımkıde kasım da gtseydı 72 olacaktı ne gyzel( aralıga dusmustu malesef
yemısım uzulmelerıneSaymazsam üzülür canım saymam gerek :)
olsun canım bi gün bitecek bu günler arkaya bakınca ne günlerdi diyeceğiz...benımkıde kasım da gtseydı 72 olacaktı ne gyzel( aralıga dusmustu malesef
Bana kalsa bende haftada bir falan bakarım da bi anda sorsa bilemezsem alinganlik yapar :)ben hıc saymadım kac blmıyrm mesela :))
Amin canım...aynen MASSALLAH darıısı gelmesıne olsun ve darısı bıze olsun :)
kız sen taktın su kasımda gıtmeye cocuk tezkereyı alacak hala kasımda gtseydı kasımda gtseydı
Bogazli kazak sevmem normalde ama kırmızı hosuma gitti :)kızlaaaar hangısı guzel bı baksanızaaa size zahmeeet :)))
kırmızıkızlaaaar hangısı guzel bı baksanızaaa size zahmeeet :)))
kız sen taktın su kasımda gıtmeye cocuk tezkereyı alacak hala kasımda gtseydı kasımda gtseydı
kırmıızı degıl dıgerı ben yırtık gıymedıgım ıcınkızlaaaar hangısı guzel bı baksanızaaa size zahmeeet :)))
:))) dımı ama
Bende aynı anlayışı bekliyom :)yemısım uzulmelerınebnmkıde saymadgm zamanda bana sorardı saymyrm kac derdm kendı de sayma derdı
oyle valla canım HAYILISI olsun :))))olsun canım bi gün bitecek bu günler arkaya bakınca ne günlerdi diyeceğiz...
Çok güldüm kız doğru söylüyorsun cadi :):))) dımı ama
olur olur kuzum dedım cunku saynca gecmıo sayma o zaman dedı :) saynca kotu olyorum cnku ama bak gene bılyorum safagı 269Bende aynı anlayışı bekliyom :)
Çok güldüm kız doğru söylüyorsun cadi :)
kırmıızı degıl dıgerı ben yırtık gıymedıgım ıcın
bence kırmızı al canımsaol tatlım kırmızının sıyah ve lacıvertıde var renk olarak kırmızı mı alaym :))-Piraye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?