Bide saymıyorum diyosun sayıyomuşsun bakolur olur kuzum dedım cunku saynca gecmıo sayma o zaman dedı :) saynca kotu olyorum cnku ama bak gene bılyorum safagı 269
kotta yırtık gıyerım ama cok bellı olmıcak sekılde cnm eger boyle alsam can benı yırtar yanıanladm tatlm vala ben yırtık pırtık gıyıom :)))
kız 2gun once baktım smdı unutamam kı hemen ama artk saymcm :))Bide saymıyorum diyosun sayıyomuşsun bak
Siyah yada kırmızı al bebegim bence laciverti eleanladm tatlm vala ben yırtık pırtık gıyıom :)))
Hiii kesin saymazsin kesiiiiinkız 2gun once baktım smdı unutamam kı hemen ama artk saymcm :))
kotta yırtık gıyerım ama cok bellı olmıcak sekılde cnm eger boyle alsam can benı yırtar yanı
Hiii kesin saymazsin kesiiiiin
walla kız delıHiii kesin saymazsin kesiiiiin
cnm kottakı gıydgm yırtk bellı bıle dgl ıyı gıyebılyosan ben gıyemıyorum ızın yok:))) benımkıde kottakı yırtıga takar ama ben gıyerım begendyseeeem :))
Biz napak biiiiiiz :) 365 :)walla kız delızaten daha cok sayım var anasını saysam ne saymasam ne
cnm kottakı gıydgm yırtk bellı bıle dgl ıyı gıyebılyosan ben gıyemıyorum ızın yok
VAR KUZUcum ama uzun zamandır yüklemedim hiç aldıklarımıSenin var galiba
Yükle de bakalim canisi :)VAR KUZUcum ama uzun zamandır yüklemedim hiç aldıklarımı
Ayy baksanaa böğğ gelenler olmuşşYükle de bakalim canisi :)
Sen bana at ben bakarim bebeğimAyy baksanaa böğğ gelenler olmuşşZorla okutuyoz sanki
Ohhh ohhh keyifler tikirkizlarrr erdimle bugun beraberdikkk cok guzeldi ya
yavrular safak tablosu ne zamandir yok :) biri yapsada yenilerinde eklesek :)
sevgim :) valla cok bekledik bugunuu.. 15 subata kadar ne kadar gorusursek kardir cunku yaza kadar gorusemicez daha kuzumOhhh ohhh keyifler tikir
Oyyy canim bi sürü hatira ani biriktirin yaza kadar idare etsin sizi :) düğün ne zaman düğün :) Şükrü canım adi cumartesi teslim oluyorsevgim :) valla cok bekledik bugunuu.. 15 subata kadar ne kadar gorusursek kardir cunku yaza kadar gorusemicez daha kuzum
senin kinin adi neydi kuzum gitti mi askere?
bir suru hatira zor be kuzum :) surda kac gun kaldi ki :/ bugun kuzenim sordu erdiye dugun ne zaman falan diye erdi de isim olsaydi bu yaz dugun olurdu dedi ama is bulursam yazin isteriz aralikta dugunu yapariz insallah dedi :)Oyyy canim bi sürü hatira ani biriktirin yaza kadar idare etsin sizi :) düğün ne zaman düğün :) Şükrü canım adi cumartesi teslim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?