2014 Yarenleri! :)

yok kuzum aslında 2 haftaya bı fln gdyrm da haftaya ıstanbula gdersem due gdcem bu hafta :))) ay ınsallah ısınır yoksa ıyı olmaz
Isınır balım ısınır:) allah yardım ediyo sevenlerin kavuşmasında:) ben burdura gitmeden önce hava yağmurlu olmuştu haftaboyunca.. Oraya bi gittim ne yağmur, ne soğuk hiç bişicik yoktu:) hatta günlük güneşliktiiii:) bahar gibi:)

Eh iste kuzum baya basvuru yaptim ama bilmiyorumm.. Bankalara yaptim, pegasus turk hava yollari fln yaptim biseyler kuzum.. Ptt bekliyorum ama bulamadik onu nasil basvuru yapacagmizi bilmiyoruz
canım daha baslamadı onun tercihleri başlayınca ben sana haber veririm. kpssye girmiş miydi enişte

ayyyy yuzyılın karı yagmıs bacussss ınsallah dedgn gibi olur :)) kız mersıne bıle kar yagdı ınsanları gorsen karı gordukce yuzlerınde sok ıfadesı vardı :))))

Oy yerim senin evinii :) ettim valla kusumm gonder de bakayim denizimmm nasil bi yerde zamanini geciryo :)
Oyyy kuşum beniiiiimmmm:) ben evimi süsledim sticerlarla bebeğim:) çağlartoş aşkım kreşe çevirdin evi diyoduuu eşek sıpasııı:) hftasonuna atayım bak bakalımmm nasıl bi yerde zamanımı geçiriyomuşummm balımmm:) hihihihi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…