- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
he anladim balim dogru diyosun orda ehliyet bile paraylamaddi sorunlardan dolayı alamadım canım iş bulursam alıcamcanım oda polislik gibi maaşıda 1700le 2000 arasında başlıyor alım yapılacak diyolar ama işte hala bekliyoruz ondan bişey çıkarsa onuda haber ederim bebeğim enişte de denesin şansını
ne güzel valla canım burda herşey parahe anladim balim dogru diyosun orda ehliyet bile paraylaburda sinavlari zor ama para odemiyosun bi 50 euro falan cikiyo :/
ay sevgim ne sevaba girersin oyle bisey olursa varya canim insallah ucunuzde cok guzel yerlere girersiniz memur olursunuz
iyi geceler güzelliiiiikben yatıyorum kızçeler iyi gecelerr
alınmamış olsa bile sana öyle gelir canım. vaktin olursa bi yarım saat ugra istersen hem sende rahat etmiş olursunİyi geceler kızlar biraz önce annesi mesaj attı canım napysun pazar işin yoksa gel her zaman beklerim diye bizde yengeme gidicektik dedim gelicek olursam haber veririm zaten bizimki gelince bol bol görüşürüz dedim oda tmm cnm inşallah flan dedi ben yine gülerek bişiler yazdım sanki alındı gibi hissettim cumartesi de gelebilirsin beklerim dedi ama o gün çalışıyorum geç saate kalmak istemiyorum bilmiyorum bi tuhaftı sanki
alınmamış olsa bile sana öyle gelir canım. vaktin olursa bi yarım saat ugra istersen hem sende rahat etmiş olursun
ay sende benim gibi piimpiriklisinÇok ters yerde kuzum ya bide geçenki olaydan sonra tek gitmek de istemiyorum açıkçası. Olmadı yarın mesaj atarım bişi lazım mı vs. Aşkm gelince hergün ordayım zaten diye incd mesaj verdim ama inşallah bkalm inş hmm gibi tepki verince tuhaf buldum durumu işte
ay sende benim gibi piimpiriklisinsoğuk değildir canım bizim mesaj anlayışımızla onlarınki bir değil yani sert gibi gelmiştir gülücük falan koymayınca
yarın bi yazar yoklarsın alınmış mı alınmamış mı :) ay canım ya ilk günler ailelerle olacaksanız zor sarılmayı falan unut kaçamak yaparsınız ama belki çaktırmadan gelşr sarılırOlabilir kuzum bilmiyorum işte sorun olmasın da. Aşkm gelsin bıktırcam malesef:)
Mesai yapcam sizde dedim benimkine:)
Uyuyamıyormuş çok havasızmış koğuş:/ gelince uyursun bol bol dedim ben seninle uyumak istiyorum aşkm ya dedi:)
Çok özledm aşkımı ama nasıl rahatça sarılcam hiç bilmiyorum kasılmaktan et keserim artık:)
yarın bi yazar yoklarsın alınmış mı alınmamış mı :) ay canım ya ilk günler ailelerle olacaksanız zor sarılmayı falan unut kaçamak yaparsınız ama belki çaktırmadan gelşr sarılırbende nasıl özledim yaaa saatlerce fotografına bakıyorum dedi benimkide
ben ikimiz fotosunu vesikalık boyutunda çıkardımm :) ay evet canım ya bi ton akraba komsu gelecek falanMalesef öyle olcak canım herkes görmeye gelcek falan of bi sürü stres bana :/
Ben hiç fotomu vermedim kuzum ya onu düşünemedim yanımda da yoktu :/
Burnumda tütüyo resmen
aaaKızlarrrr bugün erkek arkadaşımı Ağrı'ya yolladım. Ama giderken bişey dikkatimi çekti yakınlarının telefon numarasını yazdığı bi kağıt vardı. Oraya derya diye bi kızı da yazmıştı bu kim dediğim de arkadaşım dedi neden numarasını yazdın dedim öylesine bilmiyorum dedi. Bana çok mantıksız geldi bi akıllll verinnnn
Hayır canım tanımıyorumaaasen tanıyor musun canım öyle bi arkadaşını
silseydin ya canım numarayı ordan. ayy bu konuda ben sana akıl vermiyim canım dellenirdim ben bana bakma senHayır canım tanımıyorum
Silsem ne olucak tatlım tekrar yazar ama ne yapıcağımı bilmiyorumsilseydin ya canım numarayı ordan. ayy bu konuda ben sana akıl vermiyim canım dellenirdim ben bana bakma sen
oda doğru bebeğim bilemedim ki yaSilsem ne olucak tatlım tekrar yazar ama ne yapıcağımı bilmiyorum
ben ikimiz fotosunu vesikalık boyutunda çıkardımm :) ay evet canım ya bi ton akraba komsu gelecek falan
dağıtım iznini kullanmayacak canım benimki direk ustaya geçecekiyi yapmışsın canım:)
siz kaç gün görüşebileceksiniz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?