2014 Yarenleri! :)

nasıl yani öylesine?
of çok sinir bozucu bir durum kuzum ya o kağıdı çantasından alıp yırtsaydın o kısmını.
o an tartışmak çıkmaza sürükler ama böyle birşey gerekliydi ben bile sinir oldum burdan

Bana çok saçma geldi ve şu an nasıl davranacağımı bile bilmiyorum

nee neden ki kuzum yaa özlem giderirdiniz
yeni geldim tam alışmışken gerek yok daha sonra kullanırım diyo canım ya zaten aynı şehirde değiliz en en en fazla 2 kez görüşebilirdik. kullanmicam dedi bende kullan demedim ilerde çok zor günlere saklayalım. dayanabilirsem hiç kullanmam erken bitsin diyo ama dayanamaz

Bana çok saçma geldi ve şu an nasıl davranacağımı bile bilmiyorum

ve ek olarak; ne kadar süredir berabersiniz çevresindeki herkesi tanıyorsundur yeni değilseniz. hiç bilmediğin birinin ne işi var o listede. ay kusura bakma canım ben başıma gelmiş gibi hissettim ondan böyle heyheylendim

kuzum acemilik ortamıyla usta birliği ortamı değişiyor ya ondan kullanıyoruz biz yoksa bende kullanmayalım derdim hani moral olsun ikimize de diye düşündük. başka izin kullanmayı istemiyor ama duruma göre artık canım inşallah rahat yere düşerler de zaman su gibi akıp geçer

zaman geçirebilecekseniz kullansın tabi canım biz zaman geçiremezdik kullansa bile. üstelemedim o yüzden

zaman geçirebilecekseniz kullansın tabi canım biz zaman geçiremezdik kullansa bile. üstelemedim o yüzden

işte bizde aile ortamında olcaz sürekli kuzum ama bi günlüğüne kaçırıcam onu inşallah

ohhh kaçır valla bebeğim çoook iyi gelir sizeee

inşallah sorunsuz atlatırız kuzum şu hafta süper geçsin sonra grip mi olyorum vs vs sorun değil çünkü boğazımdan hastaydım geçmişti şimdi yine ağrımaya başladı

inşallah sorunsuz atlatırız kuzum şu hafta süper geçsin sonra grip mi olyorum vs vs sorun değil çünkü boğazımdan hastaydım geçmişti şimdi yine ağrımaya başladı
sıcak şeyler iç canım bol bol iyi gelir hasta olacagın varsa da olmazsın bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…