Kızlarrrr bugün erkek arkadaşımı Ağrı'ya yolladım. Ama giderken bişey dikkatimi çekti yakınlarının telefon numarasını yazdığı bi kağıt vardı. Oraya derya diye bi kızı da yazmıştı bu kim dediğim de arkadaşım dedi neden numarasını yazdın dedim öylesine bilmiyorum dedi. Bana çok mantıksız geldi bi akıllll verinnnn
ay bendenasıl yani öylesine?
of çok sinir bozucu bir durum kuzum ya o kağıdı çantasından alıp yırtsaydın o kısmını.
o an tartışmak çıkmaza sürükler ama böyle birşey gerekliydi ben bile sinir oldum burdan
dağıtım iznini kullanmayacak canım benimki direk ustaya geçecek
Bana çok saçma geldi ve şu an nasıl davranacağımı bile bilmiyorumnasıl yani öylesine?
of çok sinir bozucu bir durum kuzum ya o kağıdı çantasından alıp yırtsaydın o kısmını.
o an tartışmak çıkmaza sürükler ama böyle birşey gerekliydi ben bile sinir oldum burdan
Bana çok saçma geldi ve şu an nasıl davranacağımı bile bilmiyorum
yeni geldim tam alışmışken gerek yok daha sonra kullanırım diyo canım ya zaten aynı şehirde değiliz en en en fazla 2 kez görüşebilirdik. kullanmicam dedi bende kullan demedim ilerde çok zor günlere saklayalım. dayanabilirsem hiç kullanmam erken bitsin diyo ama dayanamaznee neden ki kuzum yaa özlem giderirdiniz
Bana çok saçma geldi ve şu an nasıl davranacağımı bile bilmiyorum
Evet canım hava şartları nedeniyle hala hava alanın da. Sen bana güvenmiyosun diyip duruyohaberleştiniz mi hiç canım yani telefonunu götürdü mü?
yeni geldim tam alışmışken gerek yok daha sonra kullanırım diyo canım ya zaten aynı şehirde değiliz en en en fazla 2 kez görüşebilirdik. kullanmicam dedi bende kullan demedim ilerde çok zor günlere saklayalım. dayanabilirsem hiç kullanmam erken bitsin diyo ama dayanamaz
zaman geçirebilecekseniz kullansın tabi canım biz zaman geçiremezdik kullansa bile. üstelemedim o yüzdenkuzum acemilik ortamıyla usta birliği ortamı değişiyor ya ondan kullanıyoruz biz yoksa bende kullanmayalım derdim hani moral olsun ikimize de diye düşündük. başka izin kullanmayı istemiyor ama duruma göre artık canım inşallah rahat yere düşerler de zaman su gibi akıp geçer
Evet canım hava şartları nedeniyle hala hava alanın da. Sen bana güvenmiyosun diyip duruyo
zaman geçirebilecekseniz kullansın tabi canım biz zaman geçiremezdik kullansa bile. üstelemedim o yüzden
ohhh kaçır valla bebeğim çoook iyi gelir sizeeeişte bizde aile ortamında olcaz sürekli kuzum ama bi günlüğüne kaçırıcam onu inşallah
ohhh kaçır valla bebeğim çoook iyi gelir sizeee
sıcak şeyler iç canım bol bol iyi gelir hasta olacagın varsa da olmazsın bu sayedeinşallah sorunsuz atlatırız kuzum şu hafta süper geçsin sonra grip mi olyorum vs vs sorun değil çünkü boğazımdan hastaydım geçmişti şimdi yine ağrımaya başladı
Cevap sadece arkadaşım diyo o kadariyide güvenmemekle ne alaka ki o kim diye sordun ve yeterli cevap alabildin mi canım kimmiş?
sıcak şeyler iç canım bol bol iyi gelir hasta olacagın varsa da olmazsın bu sayede
ne diyeti kız fazlan mı var kii. dikkat et hasta olma sakın :)öyle yapıcam bebeğm bide diyet yapıyorım ya vücudumun direnci düştü galiba
Cevap sadece arkadaşım diyo o kadar
Bilmiyorum canım ya ara vericem bi süresinir olmamak elde değil ya. sen ne düşünüyorsun ne yapmak istiyorsun ben şimdi yönlendirmiş gibi olmayayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?