Wayy gezentiii nereleerdesin sengünaydınnn özgemmm,, sana da musmutlu bir gün diliyoruuuummm
Wayy gezentiii nereleerdesin sen
gunaydin ozgemmm hosgeldinnn :) saol kusuuum bende sanaaa musmutlu huzurly bi gunn diliyorumm :)Gunaydinn kizlarrr herkese musmutlu bir gün diliyorum
kaçaklardayımmmsen nerelerdesin yaaaa kaç gün kaldı bitirdin özgemmm bitirdin
sen neden bizi takmıyon
merhaba tatlimmmm hg :)Merhabaaaa hanımlarrrr :)
Sevgilin yaninda kacarsinnn tabiiii neler yapiyorsun bakalmm nasil gidiyor :) bizim 12 gunumu kaldi bebegm yedik valla askerligi darisi tum bekleyen yarenlerin basinaaakaçaklardayımmmsen nerelerdesin yaaaa kaç gün kaldı bitirdin özgemmm bitirdin
fıstığımmm naptınız izni?kaçaklardayımmmsen nerelerdesin yaaaa kaç gün kaldı bitirdin özgemmm bitirdin
ay inşallah geldiklerinde incecik oluruz bebeğimaynen benimkide çok fenadır beraberken boğazımız durmaz hiç sürekli bişiler yeriz o yüzden o askere gitmişken diyet yapayım dedim bende
1 haftalığına ara veririm sonra yine devam zaten sonrakinde zayıflamış olurum sonra tekrar yeriz hahah
günaydın canım mesaj atamıyos kiiiiiiiiii sanagunaydin yavrukuslarrr :)
instagrami olanlar yazsin takip edicemmm :)
Sevgilin yaninda kacarsinnn tabiiii neler yapiyorsun bakalmm nasil gidiyor :) bizim 12 gunumu kaldi bebegm yedik valla askerligi darisi tum bekleyen yarenlerin basinaaa
fıstığımmm naptınız izni?
ne zmna kdr tatlimaldık bebeğimm çok şükür aldık
sevdicek kandırdı beni, alamadık dedi ağlattı sonra raporu gönderdi gözlerimle gördüm
siz naptınız cicimm
ne zmna kdr tatlim
ooo iyimis tatlim..biz pazartesine kdr pazartesi gönderiyorum sevdicegibugünden itibaren 10 günlük bebeğimm
ooo iyimis tatlim..biz pazartedine kdr pazartesi gönderiyorum sevdicegi
ewet balim ya bi göndersem bu icimdeki duyguyu aticamda simdilik hüzünlüyumçok şükür bebeğimm,, ben de diyodum bari pazartesi gününe kadar alalım da apar topar gitmesin diye
canım benim ya güçlü ol bak birbirimize destek destek atlatıcaz bugünleri,, birlikte başladık şafağa birlikte mehtap saydık bu sefer teskere sayıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?