ne diyeti kız fazlan mı var kii. dikkat et hasta olma sakın :)
burda olaydın göreydim seni :) bende diyetteyim bebeğim ya berabercek veririz inşallah çok zorlanıyom benevet bebeğm pofuduğum biraz
benimkine demiştim sen gidince ben zayıflarım kesin diye oda tam tersi olmasın aşkm dedi yook yoook kesin zayıflarım dedim ama ilk hafta çikolata tatlı ne varsa saldırdım sonra stoop dedim kendime ve diyete başladım 3 kilo gitti bile ama direncim düştü sanırım vücudum hop noluo falan dedi galiba
Bilmiyorum canım ya ara vericem bi süre
burda olaydın göreydim seni :) bende diyetteyim bebeğim ya berabercek veririz inşallah çok zorlanıyom ben
canım benim ye de ekmek yeme direncin düşmesin zayıflicam derken hasta olmabugün pasta yedim bi dilim yaa işyerinde krizimiz tuttu :/ akşamda iki kaşık makarna yedim salatayla.
normalde akşam sadece salata yoğurt yiyordum bugün baya kaçırdım yarın vitaminle devam edeyim bari portakal havuç vs tüketirim bide kahve hasta olmamam lazım
canım benim ye de ekmek yeme direncin düşmesin zayıflicam derken hasta olma
benim karnım gurulduyor canım şuanekmek sadece kahvaltıda bi dilim bebeğm. yumurta sevmem ama bi tane yiyorum tok tutuyor. öğlen çorba veya bakliyat akşam daha hafif. arada birbirimizi motive edelim kuzum ya ben ilk defa 5. günümdeyim
benim karnım gurulduyor canım şuanolur valla bebeğim ya motive edelim birbirimiziiiiiiiiii
hahahha yerim kız senibenimde kaç gündür öyle canım ya :)
sabah çabuk acıkıyorum kahvaltı için :)
bugün işte acıkmadım makarna yüzünden zaafım var çünkü
yarın yine devam ama aşkm gelince bozarım birazck
hahahha yerim kız senibozmasanda bozdurur zorla benimki öyle
Ben geldimmmmm :)
Hoşbuldmmm :)hoşgeldinn :)
Hoşbuldmmm :)
bnmkide bayburttaGönlümün yarısı burdur'da bebeğimmmmm.. Ama başağımızın askeri tuncelide.. doğuda askeri olan yarenlerimizde var yani:)
Gunaydinn kizlarrr herkese musmutlu bir gün diliyorum
amin tatlım inşallahhhCanımmm valla içime su serptin Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?