az yersek olur canım ya ekmek yememeye çalışıyorum ben çok çok az yiyorumzayıflayalım kuzuda bu havalarda biraz zor
valla ben bazen tutamıyorum kendimi harekette yok hava soğuk diye yidiklerimiz hepiciği kilo olarak geri geliiaz yersek olur canım ya ekmek yememeye çalışıyorum ben çok çok az yiyorum
Tatlım fün gece uyumuşum yazamadım :) ben kasm 2014 yareniyim son zamanlar giremiyorum tanışamadık sizlerle :) 258 şafak daHırs yaptım oldu yaa ama iki gündür saldım puff :/
Askerlerimizi beklerken zayıflayalım :)
bahanemizde hazırvalla ben bazen tutamıyorum kendimi harekette yok hava soğuk diye yidiklerimiz hepiciği kilo olarak geri gelii
benimde niyetim o canım ya geldiğinde baya zayıflamış görsün beni çok zor dayanıyom yemek yemeyi çok seviyorum da
kendimde o potansiyeli göremiyorum bu aralarbahanemizde hazırdayanmamız gerek ya çok zor ama mecbuuur
hele bennnnOff bende hrp tatlı makarna mantı :/ tatlı krizim tutuyor resmen :/
hiç selam verme tabiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tatlım fün gece uyumuşum yazamadım :) ben kasm 2014 yareniyim son zamanlar giremiyorum tanışamadık sizlerle :) 258 şafak da
Uzun dönem misin :) nerde askerin :) ustanız belli oldu mu ? Ayyy soru bombardımanı :)Benimde 7 tatlım:)
Ama acemiliğin bitmesine:))
hele bennnnhergün hamile kadınlar gibi çikolata aşeriyorum
dayanamıyorum napıım
Uzun dönem misin :) nerde askerin :) ustanız belli oldu mu ? Ayyy soru bombardımanı :)
bende şuan hastayım canım nasıl tatlı istiyo anlatamam kızOff bende hrp tatlı makarna mantı :/ tatlı krizim tutuyor resmen :/
iyidir bebeğim sen nasılsınküsmeee küsme amaaa amaaa amaaa çok üzülürüüüümmm
fıstıkkk nasılsınnnn
Tabiki başlayabilirsin :) biz sizleri bekledk hep siz gelinki biz azcık da olsa rahattlayalım da ustalıktaki acemiliğimiz gitsin yineİstediğim sorudan başlayabilir miyim
Uzun dönem canım burdurda şu an dahabelli değil ustalık
şimdiden başla kızkendimde o potansiyeli göremiyorum bu aralaranca 1 ay sonra sıkı bi diyetten sonra yaza fit giricem
bikaç değişiklikte yapmayı düşünüyorum sevdicek görünce şaşırmalı
Tabiki başlayabilirsin :) biz sizleri bekledk hep siz gelinki biz azcık da olsa rahattlayalım da ustalıktaki acemiliğimiz gitsin yineAy bgn yaın belli olur ne heyecanlıdır o bekleyiş :) az da olsa tanışmış olduk o zaman :)
şimdiden başla kız
Kayseri Gesi'de aşkitoşummÇok heycanlıyım canım hayırlısı olsun:)
Senin sevdicek nerde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?