bende baya kısa kestirdim uzuyo yavaş yavaş boyası geçsinde kendi rengime döneyimdiye uğraşıyomBende saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum biraz daha uzasın da:)
Kasımda kestirdim çok zor uzuyor ya tam küt kestirmiştim şimdi göğsümün üstünde sayılır
Pişttt :) tanışmıştık dmi snnle :)bende baya kısa kestirdim uzuyo yavaş yavaş boyası geçsinde kendi rengime döneyimdiye uğraşıyom
Kayseri Gesi'de aşkitoşumm
evet canııııııımm naber nasılsın gelmiyorsun hiç buralaraaaaaaPişttt :) tanışmıştık dmi snnle :)
bende baya kısa kestirdim uzuyo yavaş yavaş boyası geçsinde kendi rengime döneyimdiye uğraşıyom
ay yapma kııız pişman olursun doğal hali en güzeliBenimki de siyah seviyor benim saçlarda siyah baya ama sıkıldım daha soft renkler istiyorum kumral gibi:)
Gözlerm yeşil ya açık rengi kaldırır diye düşünüyorum denicem uzasında:)
Kullandık canım 7 gün kullandk :) kullansınlar iyi oluyo onlar için :)Dağıtım znini kullanmış mıydı benimk kullanacak bi ay onsuz çok özledm yaa kullanma diyemedim:)
iyidir bebeğim sen nasılsın
İyiym canm şafak sayıp gün geçirmeye devam :) evet gelemedim ama okuyorum hep :)evet canııııııımm naber nasılsın gelmiyorsun hiç buralaraaaaaa
ohhh hayat size güzel bebeğimçok şükür iyiyim fıstığımm, raporumuzu da aldık kafam rahatladısiz nasılsınız sevdiceklee
nasıl gidiyor bakalımİyiym canm şafak sayıp gün geçirmeye devam :) evet gelemedim ama okuyorum hep :)
ay yapma kııız pişman olursun doğal hali en güzeli
bi dene o zaman bebeğimOlmazsa geri boyatırım ya siyah beni çokololgun gösteriyor :/
Halimize,bugünlerimize şükür canım :) sizin nasıl düzeldiniz mi okuyodum hepnasıl gidiyor bakalım
tam anlamıyla değil bebeğim ya bende çok üztüne gittim soğuk konuştum şimdi aramasını bekliyorum bi sıcak konusayım sevgiye boğayım diye ama aramadı dahaHalimize,bugünlerimize şükür canım :) sizin nasıl düzeldiniz mi okuyodum hep
Deniz de söylemişti bebeğim görmştm onun da dediği gibi şuan birbirinize çok ihtiyacınız var burda yük sen de. Acemilik cidden çok zor sıkıntılı ama ustaya geçince rahatlıyosunuz,biz acemide hiç kavga etmedik ustada tartışmalarmz olmadı mı illaki oldu ama tatlıya bağlandı. Birazcık tamam paşam,sensin aşkım diye diye gazlıcaksn askerden dönnce ümüğünü sıkarsıntam anlamıyla değil bebeğim ya bende çok üztüne gittim soğuk konuştum şimdi aramasını bekliyorum bi sıcak konusayım sevgiye boğayım diye ama aramadı dahapişman oldum
Kıııız senin gözlerin yeşilmiiiiii:) ay çok severin yeşil gözleriiiiii:):):):) bnm aşkitomunda yeşilimsiiii:) gözlerine vuruldum zatiiinnn bnmkinin::))Olmazsa geri boyatırım ya siyah beni çokololgun gösteriyor :/
Duhammmmmm naper bebeğimmmmDeniz de söylemişti bebeğim görmştm onun da dediği gibi şuan birbirinize çok ihtiyacınız var burda yük sen de. Acemilik cidden çok zor sıkıntılı ama ustaya geçince rahatlıyosunuz,biz acemide hiç kavga etmedik ustada tartışmalarmz olmadı mı illaki oldu ama tatlıya bağlandı. Birazcık tamam paşam,sensin aşkım diye diye gazlıcaksn askerden dönnce ümüğünü sıkarsın:)
ay ne bilim bebeğim ya çok soğuk konustum mıy mıy mıyDeniz de söylemişti bebeğim görmştm onun da dediği gibi şuan birbirinize çok ihtiyacınız var burda yük sen de. Acemilik cidden çok zor sıkıntılı ama ustaya geçince rahatlıyosunuz,biz acemide hiç kavga etmedik ustada tartışmalarmz olmadı mı illaki oldu ama tatlıya bağlandı. Birazcık tamam paşam,sensin aşkım diye diye gazlıcaksn askerden dönnce ümüğünü sıkarsın:)
Tam senden bahsettim sen geldin iti insan lafına gelirmiş bebeyimmmmm :) iyiyim denizimmm sen nasılsın özleştik ayoll :)Duhammmmmm naper bebeğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?