öyle yapcam canım bundan sonrazaten uzaksınız o aradaki uzaklığı hissettirme bebeğimmm
şükür kavuşturana fıstığımmmevet doğru tespit yavruşummm,, ahh ahh aşk dolu günlerrrr o kadar güzelkiiiii sanki askerlik bitmiş gibi
raporumuzu da aldık çok şükür.. kaldı 10 gün, onu da iyi şekilde değerlendiririz inşallahsonra 5 ay bekleşmece
siz nasılsınız yavruşşşş
İyiyiz allaha çok şükür balım yaaa.. Aşkkk doluyuuuuuzzaten uzaksınız o aradaki uzaklığı hissettirme bebeğimmm
şükür kavuşturana fıstığımmmevet doğru tespit yavruşummm,, ahh ahh aşk dolu günlerrrr o kadar güzelkiiiii sanki askerlik bitmiş gibi
raporumuzu da aldık çok şükür.. kaldı 10 gün, onu da iyi şekilde değerlendiririz inşallahsonra 5 ay bekleşmece
siz nasılsınız yavruşşşş
İyiyiz allaha çok şükür balım yaaa.. Aşkkk doluyuuuuuzBildiğin gibiii.. Mart ayını bekliyoruz sabırsızlıkla bebeğimmmmm.. Evciye çıkartıcaz allah izin verirse
İnşallah bebeğim yaaa:):):) sadece ramazan bayramında kullanıcakk allah izin verirse hem bayramda ailelerimizle olucaz hemdeeee bayramdan snra tatile çıkıcaz aşkitoylaaaa:)) deniz, kum, güneş ve AŞKAllah iyilik versin aşkkk versin bebeğimmmMart a ne kaldı kızzzz hadi inşallah,, siz izin kullanmadan evcilerle bitirceksiniz bu askerliği herhalde
İnşallah bebeğim yaaa:):):) sadece ramazan bayramında kullanıcakk allah izin verirse hem bayramda ailelerimizle olucaz hemdeeee bayramdan snra tatile çıkıcaz aşkitoylaaaa:)) deniz, kum, güneş ve AŞK
İnşallah bebeğimmmmmhuhuuuuu aşkkk aşkk aşkkkçok güzel düşünmüşsünüz yavruşummm
tatil planları bende de var, inşallah nasip olur
ben varimmm :) yemek yedim simdi balim kalkmaya useniyom yukari cikip pijamalarimi giyip yayilmam lazim ama kalkamiyorummmm :))) sen napiyosun canimkimse yok mu yahuu
Bende burdayım bebeğimmmmm:)) yemeğimi yidimmmm ohhh çok şükür doydummm öyle bi bakiyim didim:)) nabeeeerrrr nasılsın kuzuucuuummm?kimse yok mu yahuu
Demetimmmmben varimmm :) yemek yedim simdi balim kalkmaya useniyom yukari cikip pijamalarimi giyip yayilmam lazim ama kalkamiyorummmm :))) sen napiyosun canim
hahaaayttt kim kimi takmıyor acebeeeededikodum yapılmışş yok kürkçü dükkanına dönecek falan ben gruptayım sen nerdesin cadımmm füsunummm
merhaba tatlimmmm hg :)
deniziiiim iyiyim guzelimmm cuma bugun nasil iyi olmammm ohhh :) instami da actim kiz cok zevkli sende ac sendeee :)Demetimmmmnasılsın balımmmm???
iyiyim fistigiiim sen nasilsin? :)Bende oradayım tstlım özlettin ondan bu sitemlerin bebem :)) aaaa aşk olsın ben miyim cadıııı
Hoşbuldum kuzum nasılsın :)
BebeğimmmmmmmBende oradayım tstlım özlettin ondan bu sitemlerin bebem :)) aaaa aşk olsın ben miyim cadıııı
Hoşbuldum kuzum nasılsın :)
Ay evde internet kesik sabahtan beri delircem kuşum, telefondan yazıyorum şimdi. Gidip geliyo sürekliben varimmm :) yemek yedim simdi balim kalkmaya useniyom yukari cikip pijamalarimi giyip yayilmam lazim ama kalkamiyorummmm :))) sen napiyosun canim
Yeni yemek yedim ben de fıstık iyi diyelim iyi olsun internete sinir oldumBende burdayım bebeğimmmmm:)) yemeğimi yidimmmm ohhh çok şükür doydummm öyle bi bakiyim didim:)) nabeeeerrrr nasılsın kuzuucuuummm?
İyiyim bende bitanemmmm:)) oturuyorum öyleee:)) kalkıp mutfağa geçmem gerekiyo azıcık halletmem gereken işler vardaaa:) ama çok üşeniyoruuuuunnmm:)) bana yarın nöbet var yaaavvv çalışıcam yarın:)deniziiiim iyiyim guzelimmm cuma bugun nasil iyi olmammm ohhh :) instami da actim kiz cok zevkli sende ac sendeee :)
sen nasilsin balim napiyosun?
iyiyim fistigiiim sen nasilsin? :)
Boşveeeeerrrr kuşuuuuummmm o güzel sinirlerini bozmaaaaaaaa:):) sen yemin törenine gidicekmiydin ebeğim?Ay evde internet kesik sabahtan beri delircem kuşum, telefondan yazıyorum şimdi. Gidip geliyo sürekli
Yeni yemek yedim ben de fıstık iyi diyelim iyi olsun internete sinir oldum
Gidicem allahın izniyle bebeğim tam 1 hafta var çok heyecanlıyımmBoşveeeeerrrr kuşuuuuummmm o güzel sinirlerini bozmaaaaaaaa:):) sen yemin törenine gidicekmiydin ebeğim?
Gidicem allahın izniyle bebeğim tam 1 hafta var çok heyecanlıyımm
evet kuzucum, babasının rahatsızlığından dolayı annesi hastanede, kardeşi de uzakta yaşıyor. Sevgilimi sahipsiz sanmasınlar en çok ben alkışlayıp gururlancamYiihhuuuuuuuuu Yalnız mı gidicen balım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?