2014 Yarenleri! :)

öyle yapcam canım bundan sonra

İyiyiz allaha çok şükür balım yaaa.. Aşkkk doluyuuuuuz Bildiğin gibiii.. Mart ayını bekliyoruz sabırsızlıkla bebeğimmmmm.. Evciye çıkartıcaz allah izin verirse

İyiyiz allaha çok şükür balım yaaa.. Aşkkk doluyuuuuuz Bildiğin gibiii.. Mart ayını bekliyoruz sabırsızlıkla bebeğimmmmm.. Evciye çıkartıcaz allah izin verirse

Allah iyilik versin aşkkk versin bebeğimmm Mart a ne kaldı kızzzz hadi inşallah,, siz izin kullanmadan evcilerle bitirceksiniz bu askerliği herhalde

Allah iyilik versin aşkkk versin bebeğimmm Mart a ne kaldı kızzzz hadi inşallah,, siz izin kullanmadan evcilerle bitirceksiniz bu askerliği herhalde
İnşallah bebeğim yaaa:):):) sadece ramazan bayramında kullanıcakk allah izin verirse hem bayramda ailelerimizle olucaz hemdeeee bayramdan snra tatile çıkıcaz aşkitoylaaaa:)) deniz, kum, güneş ve AŞK

İnşallah bebeğim yaaa:):):) sadece ramazan bayramında kullanıcakk allah izin verirse hem bayramda ailelerimizle olucaz hemdeeee bayramdan snra tatile çıkıcaz aşkitoylaaaa:)) deniz, kum, güneş ve AŞK

huhuuuuu aşkkk aşkk aşkkk çok güzel düşünmüşsünüz yavruşummm
tatil planları bende de var, inşallah nasip olur

Demetimmmm nasılsın balımmmm???
deniziiiim iyiyim guzelimmm cuma bugun nasil iyi olmammm ohhh :) instami da actim kiz cok zevkli sende ac sendeee :)
sen nasilsin balim napiyosun?
Bende oradayım tstlım özlettin ondan bu sitemlerin bebem :)) aaaa aşk olsın ben miyim cadıııı

Hoşbuldum kuzum nasılsın :)
iyiyim fistigiiim sen nasilsin? :)

ben varimmm :) yemek yedim simdi balim kalkmaya useniyom yukari cikip pijamalarimi giyip yayilmam lazim ama kalkamiyorummmm :))) sen napiyosun canim
Ay evde internet kesik sabahtan beri delircem kuşum, telefondan yazıyorum şimdi. Gidip geliyo sürekli

Bende burdayım bebeğimmmmm:)) yemeğimi yidimmmm ohhh çok şükür doydummm öyle bi bakiyim didim:)) nabeeeerrrr nasılsın kuzuucuuummm?
Yeni yemek yedim ben de fıstık iyi diyelim iyi olsun internete sinir oldum

deniziiiim iyiyim guzelimmm cuma bugun nasil iyi olmammm ohhh :) instami da actim kiz cok zevkli sende ac sendeee :)
sen nasilsin balim napiyosun?

iyiyim fistigiiim sen nasilsin? :)
İyiyim bende bitanemmmm:)) oturuyorum öyleee:)) kalkıp mutfağa geçmem gerekiyo azıcık halletmem gereken işler vardaaa:) ama çok üşeniyoruuuuunnmm:)) bana yarın nöbet var yaaavvv çalışıcam yarın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…