2014 Yarenleri! :)

6 gun rapor almis halimiz bu kuzum 23 gun kullandik iste ama bitti siz izin kullanmis miydiniz tatlim

Küsme bebegim sayfa kaymis göremedim aman bebegim dikkat et ya sicak havlu filan koy ben cok korkuyorum artik karnima yada belime de koyuyodum normalde Allahtan dun ayaklatimdaydi
haklısın bebeğim korkuyorum zaten ben de sıcak su torbasından öyle yapayım. Askerin nasıl aradı mı?

çok geçmiş olsun canım tekrar. Öğleden sonra aradı bebeğim iyiymiş siz naptınız konuştunuz mu nasılmış enişte bey :)
konuştuk tatlım hastaydı sesi kısılmış iyice burada herkes hasta zaten, olmamak mümkün değil dedi. heyecanlı yemin törenine gidicem diye :)

konuştuk tatlım hastaydı sesi kısılmış iyice burada herkes hasta zaten, olmamak mümkün değil dedi. heyecanlı yemin törenine gidicem diye :)
ay bide sen tek gidiceksin dimi ne güzel ya çok şanlısın kuzum valla benimde imkanım olsaydı bi saniye düşünmezdim koşa koşa giderdiiiim

ay bide sen tek gidiceksin dimi ne güzel ya çok şanlısın kuzum valla benimde imkanım olsaydı bi saniye düşünmezdim koşa koşa giderdiiiim
bi terslik olmazsa gidicem Allahın izniyle. sevdiği şeylerden yapıp götürücem tıkı tıkı vercem ağzına ihihihi

almama gerek yokmuş bebeğim o sıcak konuştu hatta bende sıcak konuşunca dün ustasının yerini söyleyip kapattı tekrar sıraya girmiş bi daha aradı 5 dk konuştuk :)
ohhh çok sevindim :) tatlı tatlı konuşmuşsunuz ne güzel. benim eşek sırada insanlar var diye özledimi bile zor söylüyo hepsini yazıyorum kenara sonra burnundan fitil fitil getiricem

ohhh çok sevindim :) tatlı tatlı konuşmuşsunuz ne güzel. benim eşek sırada insanlar var diye özledimi bile zor söylüyo hepsini yazıyorum kenara sonra burnundan fitil fitil getiricem
benimkide öyle canım bitanem diyor ama kendi bile zor duyuyor o kelimeyi ne erkeklikmiş beeeeeh ne olacaksa sanki gelsin de bol bol ilgiye aşka boğar seni bebeğimmm

benimkide öyle canım bitanem diyor ama kendi bile zor duyuyor o kelimeyi ne erkeklikmiş beeeeeh ne olacaksa sanki gelsin de bol bol ilgiye aşka boğar seni bebeğimmm
göstercem ben ona erkekliği ben aynısını yapsam ne olur acaba? hemen hasta mısın aşkım, bişey mi oldu aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…