- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
ben de yapıcam valla bebeğim anlasın biraz ne kadar zor olduğunu ben de çok özledim ama sinirliyim şuanben yapıyom valla bazen bebeğim bende söylemiyorum baağzeeenay özledim kız
iyi akşamlar bebeğimm nasılsın?Hayırlı akşamlar hatunlar
sinirlenme bebeğim ya erkekleri biliyorsun çok dalga geçiyolar cidden bi tuhaflarben de yapıcam valla bebeğim anlasın biraz ne kadar zor olduğunu ben de çok özledim ama sinirliyim şuan
İyiyim bitanemmmm çok şükür rabbime:) sıkıcı bi gün geçirdim aşkitoma sardım:):) sen nasılsııın? Geçmiş olsun kuşum hasta mı oldun seeeen;(iyi akşamlar bebeğimm nasılsın?
dalga geçen arkadaşları onu kurtaracak bakalım benim elimden onusinirlenme bebeğim ya erkekleri biliyorsun çok dalga geçiyolar cidden bi tuhaflar
evet kuzucumİyiyim bitanemmmm çok şükür rabbime:) sıkıcı bi gün geçirdim aşkitoma sardım:):) sen nasılsııın? Geçmiş olsun kuşum hasta mı oldun seeeen;(
abbbaaavvv tembel tenekemizi çok sinirlendirmiş eniştedalga geçen arkadaşları onu kurtaracak bakalım benim elimden onu
evet kuzucumsabahtan beri yatıyorum
Hihihihi ben napıom biliyon mu kuzu.. Yanında arkadaşları olupta bnmle konuşuyosa özellikle seni çok seviyorum bitanem diyorumsinirlenme bebeğim ya erkekleri biliyorsun çok dalga geçiyolar cidden bi tuhaflar
Neyin var peki bebeğimmmm?dalga geçen arkadaşları onu kurtaracak bakalım benim elimden onu
evet kuzucumsabahtan beri yatıyorum
bende öyle yapıyorum ama sadece bi kez bende dedi onun dışında bende seni seviyorum diyo ama ben söylemeden söylemiyo benden duymaya ihtiyacı oluyor galibaHihihihi ben napıom biliyon mu kuzu.. Yanında arkadaşları olupta bnmle konuşuyosa özellikle seni çok seviyorum bitanem diyorumO da bende bebeğim öpüyorum diyo Bende aşkım sende neeeeeee diyip üstüne gidiyom En sonunda bende seviyom aşkım diyooo O gıcıkda bende gıcık olurum işte hıhh
hastayım ya heyheylerim tepemde kuşum ehehehabbbaaavvv tembel tenekemizi çok sinirlendirmiş enişte
Hihihihi ben napıom biliyon mu kuzu.. Yanında arkadaşları olupta bnmle konuşuyosa özellikle seni çok seviyorum bitanem diyorumO da bende bebeğim öpüyorum diyo Bende aşkım sende neeeeeee diyip üstüne gidiyom En sonunda bende seviyom aşkım diyooo O gıcıkda bende gıcık olurum işte hıhh
kadınsal durumlarNeyin var peki bebeğimmmm?
aaa unuttum kız onu iki gündür bende öyleydim şimdi geçiyor yavaş yavaşhastayım ya heyheylerim tepemde kuşum eheheh
güzel taktikmiş kızz ben de yapıcam bundan sonra görsün gününü
aaa unuttum kız onu iki gündür bende öyleydim şimdi geçiyor yavaş yavaşdemekki ondan huysuzlanıyosun enişteyeeeeeeeeeee ımmmmmmmm
bi daha ararsa nazını niyazını yap bebeğim içinde kalmasınevet kuşum naz yapamadım telefonda içimde kaldı
bu akşam bidaha aramazbi daha ararsa nazını niyazını yap bebeğim içinde kalmasın
arar belki bebeğim belli olmaz ümitsiz olmabu akşam bidaha aramazyarına da tadı olmaz nazın
hoff hiç aramadı bu saatte kuzum aramaz artıkarar belki bebeğim belli olmaz ümitsiz olmaay farkında olmadan çok çatıyorum bende kuzum hasta oldugumda ya az çekmiyo onlarda
kız ben seni yerimhoff hiç aramadı bu saatte kuzum aramaz artıkimalı imalı hassasım bugün dedim insan bidaha arar merak eder
hep o mu ilgi görcek asker diye kuzum yakız ben seni yerimpaçalarından naz akıyor ilgi bekliyorsun odunlar işte askım bende ayagımı yaktıgımı söyledim geçmiş olsun dedi gerçi sonra tekrar aradı sağolsun
yapamazsın kiiiiiiiiiiiihep o mu ilgi görcek asker diye kuzum yaözledim zaten onun da etkisi var yarın soğuk yapcam ama arasın hele bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?